Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibee86

nagyúr

válasz consono #20734 üzenetére

Én elhiszem, hogy van akiknek tökéletes az android ios után, de én sajnos nem azok közé tartozom. Egyszerűen bármelyik csúcs droidos telefont nyomkodok szörnyű az egész, a rendszer felépítése, kinézete, menüpontok, ikonok stb. Tudom tudom, lehet témázni, meg ikonpakk..
    Arról nem beszélve, hogy követve pl. az S10 meg az s10e topikot ( az s10e kifejezetten szimpatikus volt mikor megjelent, de pár perc próba után tettem is vissza a fentebb írt dolgok miatt) messze nem tűnik olyan rózsásnak a helyzet még mindig. Korlátoznak mindent, beragadnak dolgok amik pörgetik a procit, kapcsolgatják a wifi/mobilnetet, nem használnak facebook app.-ot mert sokat eszik, manuálisan állítgatják a fényerőt, hogy normális soc-ot érjenek el. Az üzemidős képeken meg egyértelműen látszik, hogy még mindig a rendszer és annak a dolgai viszik el a legtöbb energiát, még mindig mindent erőből old meg az android.
    Tudom, sokan szívnak az ios-sal is, de nekem még egy kezem is sok hozzá, hogy az elmúlt években hányszor akartam volna földhöz vágni bármelyik iPhone-om. Be van kapcsolva minden, működik minden ahogy kell, + a watch-ot se cserélném le szívesen. Nyilván vannak korlátai az androiddal szemben, de engem egyik se érint, nem akarom pendrive-nak használni vagy számitógépnek stb. , ez egy telefon, amire kell arra ezerszer jobban teljesít nálam, mint amennyire egy droid tenné.
    Határozottan magánvélemény, nem áll szándékomban senkivel andorid-ios vitát folytatni.

Új hozzászólás Aktív témák