Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Én elhiszem, hogy van akiknek tökéletes az android ios után, de én sajnos nem azok közé tartozom. Egyszerűen bármelyik csúcs droidos telefont nyomkodok szörnyű az egész, a rendszer felépítése, kinézete, menüpontok, ikonok stb. Tudom tudom, lehet témázni, meg ikonpakk..
Arról nem beszélve, hogy követve pl. az S10 meg az s10e topikot ( az s10e kifejezetten szimpatikus volt mikor megjelent, de pár perc próba után tettem is vissza a fentebb írt dolgok miatt) messze nem tűnik olyan rózsásnak a helyzet még mindig. Korlátoznak mindent, beragadnak dolgok amik pörgetik a procit, kapcsolgatják a wifi/mobilnetet, nem használnak facebook app.-ot mert sokat eszik, manuálisan állítgatják a fényerőt, hogy normális soc-ot érjenek el. Az üzemidős képeken meg egyértelműen látszik, hogy még mindig a rendszer és annak a dolgai viszik el a legtöbb energiát, még mindig mindent erőből old meg az android.
Tudom, sokan szívnak az ios-sal is, de nekem még egy kezem is sok hozzá, hogy az elmúlt években hányszor akartam volna földhöz vágni bármelyik iPhone-om. Be van kapcsolva minden, működik minden ahogy kell, + a watch-ot se cserélném le szívesen. Nyilván vannak korlátai az androiddal szemben, de engem egyik se érint, nem akarom pendrive-nak használni vagy számitógépnek stb. , ez egy telefon, amire kell arra ezerszer jobban teljesít nálam, mint amennyire egy droid tenné.
Határozottan magánvélemény, nem áll szándékomban senkivel andorid-ios vitát folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi