- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
perge666 #18745 üzenetére
Nem nagy érték annyira, ezért nem estem neki mindenféle teszteket olvasni, mint ahogy általában én is szoktam. De még inkább azért nem, mert sztem qrvára alap lenne az értesítések működését tekintve!!! Ha ezt nem tudja valami, akkor xart sem ér az egész, semmirevaló. Az nem értesítés, hogy egyszer rezeg. Aztán ha nem nézi meg az ember éppen, mert nem tudja, akkor mi van? Később meg ugyanúgy elfelejti, hogy volt valami, mintha nem is lett volna semmilyen értesítés. Na pont ezért jobb és több az értesítési led.
A másik pedig az, hogy bíztam az itteni hozzáértők tanácsában...
-secret- : jó, ne szemantikázzunk itt nekem. Egyértelműen utaltam, hogy milyen funkciót hiányolunk. Erre kerestünk alternatívát. Az értesítési led hiányára az nem alternatíva, hogy egyszer(!!!) rezeg meg felvillan egy másik kütyü. Azt a telefon ugyanúgy megcsinálja. Értelmetlen az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest