Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lall

veterán

válasz talamasca #14404 üzenetére

Nesze semmi fogd meg jól...

Szerintem a korrekt eljárás:
    Uram! Van egy hajszálvékony karc vagy repedés a kijelző szélén, ezt mi dokumentáljuk, így állunk neki az akkumlátor cserének. Így a telefon szétszedésekor - ami az akkumlátor cseréhez szükséges - van némi kockázata annak, hogy kijelzője tovább sérül. Vállalja -e ezzel a sérüléssel az akkumlátor cserét? Igen / Nem

Nem gondolom, hogy ehhez túl nagy varázslásra lenne szüksége akármelyik szolgáltatónak, eladónak.

Pár gondolat a Nokia esetre, amit kínosan hasonlított a tietekre. A Lumia 920 készülékház sarka volt sérült, annyira hogy én sem láttam vagy valóban náluk sérült meg. Az A4 oldalnyi hibát, miszerint fagy, kikapcsol és még sorolhatnám nap estig, erre az apró sérülésre akarták fogni, hogy nem garizzák. Na ekkor kezdődött a csinadratta, amiből természetesen ők jöttek ki szarul. Pedig esküszöm normális ember módjára álltam hozzájuk, mikor leadtam a készüléket.

[ Szerkesztve ]

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

Új hozzászólás Aktív témák