- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
ToniSoprano #9838 üzenetére
Szerintem a válaszadók zömének 1Tera is kevés, mert tojnak a telefonra és őrizgetik a szemetet.
Ez olyan, mint amikor betelt az 500-as vinyóm vettem 1TB majd 2TB-ost. Ha megkérdeztek volna én is azt mondtam volna, hogy rendszeresen kifogyok a tárhelyből. Aztán meguntam a vinyó vásárlást, rájöttem, hogy 90%-a szemét ami rajta van.
Vagy a nők szekrénye amiből bármennyi sem elég, mert bent figyel a 10 éve fel nem vett 100 ruha.De ejtsük a témát, mert sokat offolunk és adjuk át a terepet a tokoknak, fóliáknak.
-
d@minator
addikt
válasz
ToniSoprano #9832 üzenetére
"a válaszadók 8%-ának napi szinten problémát okoz a szabad hely kérdése"
Ezek szerint 92%-nak nem okoz problémát. Ugyanezt írtam.A 8% meg rosszul választott.
Nálam minden alkalmazás fent van ami kell és van 5,5GB szabad helyem. A cikk szerint arra még fér 2500-2700 fotó. Ennyit képet egész életemben nem csinálok.
Vannak ismerőseim elmennek valahova és csak fotóznak. egyszer ott hagytuk őket kiültünk egy söröző elé és nézelődtünk élveztük a zenét és a napfényt. Szerintem mi éltünk ő meg a mátrixban ragadt.
Az más ha valaki hobbifotós vagy nem tudja lementeni a tartalmat valahova. Nekik készül a 64 és 128 változat. Zene, játék detto... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #9796 üzenetére
Egyébként azt még meg is értettem volna hogy a 16 GB-ost meghagyják, mert van akinek elég, ezzel semmi baj. De hogy a 32 Gb-ost kihagyták az sok embert kényszer döntés elé állított.
Éppen ez volt a cél hiszen üzlet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #9793 üzenetére
A gyengébb minőségben rakod rá akkor sem fogod hallani rosszabbul, hangfalaknál előjön, de itt nagyon nem, azaz feleslegesen terheled a tárhelyed.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz
ToniSoprano #5434 üzenetére
Én marha sokat használom a Wazet, és nem fogy el sosem a havi 1.2 gigás keretem. Abszolút nem fogyaszt sokat az az app, ha valakinél havonta több száz megára nő annak az adatforgalma, akkor az illető tényleg vagy napi szinten jár ismeretlen helyeken több száz km-t, vagy valami beragadhatott.
-
válasz
ToniSoprano #5407 üzenetére
nem jó szó az elavult, amíg valami hasznos.
az infra kapcsán is írták már elég régen, hogy elavult, aztán mostanság egyre több gyártó teszi vissza a készülékeibe, mert van rá igény - nehogy az iphone-ban is megjelenjen majd...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
catroot
veterán
válasz
ToniSoprano #5411 üzenetére
iOS alatt sincs gond a Waze-el.
De miért használna offline térképet? Elvégre egy közösségi navigációról beszélünk.
Ja, a térkép/térképrészlet megmaradt a cache-ben. Simán működök a navigálás, ha elmegy pl. a netforgalom.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
NavySeal
senior tag
válasz
ToniSoprano #5407 üzenetére
Pedig ez volt az egyik legjobb dolog WP-n szerintem.
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
madgie
titán
válasz
ToniSoprano #4467 üzenetére
Mondom, egyetértek, csak a zene része fura nekem. A kedvenc zenéim a 128 gigásra sem férnének fel, ezért úgyis a hangulatomnak megfelelően pakolok a telefonra zenét (munka előtt induláskor wifin keresztül).
-
Gsx-rr
veterán
válasz
ToniSoprano #4461 üzenetére
Szerintem
Az Iphone felhasznalok nagy resze nem tart zenet a telefonjan, legalabb is az en kornyezetemben senki.
Aki pl autoval jar annak teljesen folosleges! -
madgie
titán
válasz
ToniSoprano #4461 üzenetére
Mindamellett, hogy egyetértek: kis zene, 5-8 GB? Mennyi az, 20-30 album? Nemá, nekem most is 8 van, ennél kevesebb szokott lenni, ez 1 GB helyet foglal (és rakok mást, ha ezeket meghallgattam).
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz
ToniSoprano #2516 üzenetére
Alapból egy 1715mAh-es aksitól nem is lehet sokat várni, hiszen akárhogy nézzük, az fizikailag, kapacitásra is kicsi, akármennyibe is kerül a telefon. A legtöbb ilyen méretű készülékben 2000 feletti aksi van. Szóval tényleg a rendszer javára írható, h kielégítő az üzemidő.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #2516 üzenetére
Én ugyan olyannak mondanám az aksi időt mint i6-nál volt iOS 8-cal, se rosszabb, se nem jobb a 6S (nálam). Persze ezt úgy értem ha az energiatakarékos (alacsony töltöttségű) mód nincs bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
ToniSoprano #2435 üzenetére
Ezek után végképp nem értem miért remegtél pár hete az akksi idő miatt 16 vs 64gb témánál ha más alkalmazások ugyanúgy leszivják az akksit.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
ToniSoprano #2433 üzenetére
Aha! Szoval szerinted ez egy reprezentativ meres!
Masnal is ugyanez a hasznalati ido lesz! Mert mindenki ugyanigy fogja hasznalni a telefonjat!
Azt birom a legtobben meg csak nem is telefonalnak! -
Gsx-rr
veterán
válasz
ToniSoprano #2431 üzenetére
Hogy aki unatkozik nezegethesse!
Mi valtozik ha nezed? Tovabb birja az akksi?
Mi ez? Valami rekorddontes? Ez egy telefon! Hasznalni kell nem nezegetni!
Foleg mint latom sok ember pont semmire se hasznalja, max netezesre!
Meg minek kell kirakni? Mit lehet leszurni belole?? -
válasz
ToniSoprano #2402 üzenetére
jók lehetnek a százalékos tesztek is, de a helyükön kell kezelni azokat, mert ahány helyen tesztelnek, annyi feltétel lehet adott, ezért kell elolvasni, hogy például a gsm arena miként teszi azt.
ahol a 6 plus-t bármiben 70%-kal gyengébbre hozzák ki az 5s-nél, azon oldal tesztjét az életben nem olvasnám többé, mert számomra erősen életszerűtlen.
volt nekem 5s is, összességében érezhetően és láthatóan kevesebbet tudott akkumulátoros üzemidőben (is), mint most a 6s plus.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
ToniSoprano #2397 üzenetére
nincs ott semmi gond, egyrészt beállítás kérdése, ha nincs túl sok futó folyamat, akkor nincs minek húzni az akkumulátort, másrészt li-xx jelenség is, hogy a töltöttség melyik szakaszában milyen szinten dolgozik adott terhelés függvényében.
az a csak videózásos teszt nem sokat ér, hacsak nem állandóan arra és úgy használja valaki a két készüléket, de vegyes használatnál már jelentős a különbség a plus javára.
a jobb tesztekben sem véletlenül néznek külön képességeket, mint például a készenlét, beszélgetési idő, böngészés és videó lejátszása, mindent azonos feltételek mellett persze, így már összességében hasonlíthatók össze a különböző készülékek; link (rendezheted típus...stb. alapján is a sorrendet, a megfelelő kategóriára kell kattintani)
ezzel az erővel azt is nézhetnénk, hogy az 5s és pláne a 6s már régen lemerült, ha csak telefonál velük valaki, amikor a 6s plus és pláne a 6 plus még bőven bírja.
még szerencse, hogy a felhasználók jellemzően nem csak egy meghatározott feladatra használják a telefont, hanem többre is, vegyesen, különböző arányokban, de ezért is mutatkoznak eltérő tapasztalatok, amikre persze a beállítások és egyéb befolyásoló tényezők is rátesznek még, hogy más és más eredmények szülessenek.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
BeastMode
őstag
válasz
ToniSoprano #2316 üzenetére
Időjárás, Messenger, Facebook, 2 Gmail és egy iCloud fiók végig szinkronban van.
-
válasz
ToniSoprano #2206 üzenetére
sok esetben bepróbálható a szavatossági igény érvényesítése is, de amíg a jótállás keretében nem neked kell bizonyítani, hogy úgymond vétlen vagy a meghibásodásban, hanem az ellenoldalon a bizonyítási teher, miszerint a teljesítéskor az még nem volt adott, illetve nem rendeltetésszerű használat okozta azt, addig a szavatosság esetén - az első 6 hónap kivételével, de addig úgy is az egy év jótállást érvényesíted - már neked bizonyítani, hogy a hiba a teljesítés időpontjában már adott volt, nem rendeltetésszerűtlen használat okozta, valamint a bizonyítással kapcsolatos költségeket is neked kell állnod.
a semminél a szavatosság is is jobb, de a fentiek miatt sokkal kedvezőbb és egyszerűbben érvényesíthető a jótállás, ezért lenne jobb, ha utóbbi hosszabb intervallumú lenne az apple esetén is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
ToniSoprano #2187 üzenetére
nem szavatosságot, hanem kiterjesztett jótállást adnak.
nem véletlen a "hőzöngés", hogy az apple is dobhatna még egy év jótállást a készülékeire - ráadásul ez nem csak a mobiltelefonjaira igaz.
a szavatosság alapban 2 év a kapcsolódó jogszabály alapján, így azt nem a gyártók/forgalmazók adják.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
ToniSoprano #1919 üzenetére
Nekem is next s van, bár biztos benne van az is amit Kali írt, hogy régi csomag már, ezért lehet, hogy nem korlátozzák.
Kali: ha tudnál írni bővebben a + akkuidejéről az nagyon hasznos lenne.
-
válasz
ToniSoprano #1919 üzenetére
nem minden díjcsomagban, illetve nem mindenkinek van tiltva, a tiltottakban is csak annak, aki meghatározott időpont után váltott rá, illetve a gyakorlatban akkor sem mindig megy a tiltás, amikor papíron kellene, hogy működjön, de ezért nem hiszem, hogy sokan reklamálnak.
lefutva az első rendes és teljes 6s plus kör, jó lesz ez az akkumulátoros üzemidő is az előző telefonomhoz képest is.
néhány apróbb hiányosságot kell még megszokni - nincs például értesítési led -, de örömmel fogom használni, mert előnyök is mutatkoznak, amik kárpótolnak a kompromisszumokért.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
ToniSoprano #1915 üzenetére
Next S és tudtak hívni Whatsap-on. Azért kérdezz rá az ismerőseid közül, mert én nem vettem észre korlátozást, bár ritkán használom.
-
válasz
ToniSoprano #1915 üzenetére
Érdekes ez, hogy le van tiltva. Nem mondom hogy rendszeresen, de szoktam telefonálni voipon, mióta van LTE képes telefonom. Attól, hogy le van tiltva, simán megy.
Épp az előbb volt egy hívásom skype alól vezetékes számra, hibátlanul működött, LTE hálózaton. -
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #1914 üzenetére
Megkérdeztem az ügyfélszolgálatom, mert engem is érdekelt volna ez,de le van tiltva VOIP szolgáltatás, szívatás továbbra csak félig használható a mobilnet, baró.
-
válasz
ToniSoprano #1312 üzenetére
Jó hát ez igaz, hogy lehetne lefaragni a 6 plus-ból, de ez a jelenlegi design. Elképzelhető, hogy majd a 7-es verzióban lefaragnak róla. Gondolom az volt a cél, hogy a 6 és a 6 plus is ugyan úgy nézzen ki.
Nekem a space grey színű van, szerintem ebben a színben a legszebb az iphone.
Nagyon remélem, hogy megmarad a 4,7"-es méret, mert ennél nagyobb készülékre már nem vágyom.ZooLee: Szerintem nem sima rózsaszínnek tűnik, de lehet az én szememmel van a baj.
Van egy kis arany árnyalata is a rózsaszín mellett, gondolom azért rose gold. Úgy gondolom, hogy jó ötlet volt ez a szín, a puccos cicababák körében biztos népszerű lesz.
-
ZooLee
senior tag
válasz
ToniSoprano #1317 üzenetére
Azért itt is rendesen megnyirbálja a funkcionalitást, mert nem csak a procit veszi vissza, hanem leállít egyebeket is, többek között:
- Pause discretionary and background activities, including networking
- Disable Mail fetchSzóval nem mindenkinek lehet jó a Low Power mode...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
ToniSoprano #1317 üzenetére
Visszavesz a proci teljesítményéből. Más kérdés, hogy akkor még mindig gyorsabb lesz, mint egy 5S ami azért nem egy csigatempójú cucc.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #1315 üzenetére
Ha energiatakarékos módban van tényleg jobb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #1313 üzenetére
Nem, 8-ashoz tudom mérni, de energiatakarékos üzemmód nélkül kb ugyan azt hozza ahogy tapasztalom pl 5S-nél.
Minden napi használat, azt egy átlagos napnak értem. Ugye mindenkinél más és más, illetve más hétvégén, mint hét közben.
[ Szerkesztve ]
-
Storm1990
csendes újonc
válasz
ToniSoprano #1284 üzenetére
Viszont a szelesseg elég lényeges dolog es a kavak oldalt a nokian sem kisebbek ... Sokaknak a 6+meg pont hasznalhato ,nekik ez mar nagy!
-
válasz
ToniSoprano #1284 üzenetére
Hát igen,az Apple dizájnereinek lenne még mit csiszolni,mert azért elég sok a kihasználatlan felület az előlapon,a konkurencia már aránylag szépen lefaragta a felesleget.Kivéve a HTC...
Amúgy "kicsiben" még tetszetős az i6/i6s,bár ott is lehet faragni,de Plus elég ormótlanra sikerült ezekkel az arányokkal.De azért nem mondom azt,hogy csúnya.Pont nem rég röhögtem ki egy jóbarátomat.
5S tulaj és amikor megfogta az S5-öm,kiakadt hogy mekkora batár (szerinte),de közben 6plus-t akar.
Felvilágosítottam hogy ahhoz képest ez mini![ Szerkesztve ]
-
válasz
ToniSoprano #1007 üzenetére
Telefonról vagyok,normál nézetben és véletlenül az "új" helyett a "válasz"-ra böktem a vékonyka ujjammal!
Írtam is hogy "bocs,nem válasz akart lenni". -
Touch-ko
őstag
válasz
ToniSoprano #998 üzenetére
Erdekes a video. Fura, hogy a 6Plus gyengebben teljesitett a teszten mint a sima 6, annak ellenere, hogy joval kisebb az akksija..
-
^Boss
őstag
válasz
nekem az a tapasztalatom, hogy kell egy 3-4 nap az iOS-nek, mig belövi magát optimálisra, addig nekem is jobban merül. aztán szépen beáll. szóval akksitesztet nem tudom mennyire érdemes komolyan venni az egyes oldalakon ilyen téren. lehet az android is többet tud, ha már bejáratódott a rendszer, de iOS-en ez biztos.
-
norbi2010
őstag
válasz
Tudja.
-
w333
félisten
válasz
BT wifi megosztás ... és az miért jó ?
Nem lenne egyszerűbb egy Wifi hotspot -t létrehozni ami gyorsabb
Mert ez elég hasznos dolog?
Pont olyan hasznos mint az NFC ... kb. 1X próbáltam és köszi szépen de soha többet, kicsit elmozdítod a telefont és már meg is szakadt az átvitel
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
válasz
Aki BT fájküldésen,pontosabban a hiányán rugózik,az ismeri valójában a mostani okostelefonokat?Oprendszertől függetlenül?Wifin filemegosztás esetleg ismerős?Szerintem már elég rég tudják a telefonok...
Kicsit gyorsabb is mint a BT.Szerintem a Bt-t már csak külső eszközök csatlakoztatására rakják bele a telefonokba a gyártók,nem adat csere miatt.Az már más kérdés hogy maga az oprendszer(Android) támogatja ezt.Bocs ToniSoprano,nem válasz akart lenni!
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
ToniSoprano #593 üzenetére
A grafikus feldolgozók már jó ideje szintén több maggal rendelkeznek, talán már 4s is két magos gpu-val bírt asszem
Amúgy a Galaxy s6 pl 8 magos gpu-val rendelkezik a 4+4 magos arm cpu mellett.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
ToniSoprano #51 üzenetére
Az átlag MS telefonok akksi időben simán verik a konkurens gyártókat..
20 év alatt kipróbáltam mindent, droidtól ájfonig oda-vissza százszor; szerintem jelenleg a windows teló az arany középút ha ár/érték/használhatóság a szempont. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ToniSoprano #593 üzenetére
az semmi kérlek
az Nvidia kepler Soc emlékeim szerint 256gpu és 4cpu maggal operál -
madgie
titán
válasz
ToniSoprano #577 üzenetére
Nem kell töltögetni semmit, ott van pl. a Plex, droidon is azt használom. Bárhol látom az otthoni gép megosztott filmjeit, zenéit. És mivel 99%-ban wifi közelben nyomkodom a telefont, ez nekem minden platformon tökéletesen megfelel.
-
KeFe
tag
válasz
ToniSoprano #282 üzenetére
"ez így baromi jó hangzik, és trendi hogy a 16 GB, mindenre elég és mindent FELHŐBE használsz"
Ezt hol olvastad hogy elég a 16gb meg trendi?
Epic fail a 16(12)gb és egyáltalán nem mindent a felhőben kell tárolni."1. Pl. saját zenéidet amit szeretsz és megvetted, vagy letöltötted, miért nem jobb készüléken tartani és ott tárolni? Lehet mindent kedvenc zenét internetről hallgatni, de minek"
2-3 éve a google music indulásakor forgtam és a 137gbyteos zene könyvtáramat felszinkonizáltam.
Azóta onnan hallgatom őket, androidos telefonról, ipadről, de még otthon vagy az irodában ülve is a gép elől, pedig otthon megvan localban természetesen az összes. Hogy miért? Mert ennél kényelmesebb megoldást nem nagyon tudok. Mindenhonnan ugyanazt érem el ugyanúgy ugyanolyan minőségben. Egy kivétel van a kocsiban, mert ott egy 64gb-os pendriveon vannak offline a fontosabbak, de ha lenne elérhető értelmes árú alternatíva arra hogy hazaérve a garázsban állva szinkronizáljon akkor meglépném azt is."3. A térképeknél is nem egyszerűbb optimálisabb az akku szempontjából a offline térképeid vannak a micro SD-n?.Az online a térkép állandó mobilinternet letöltést igényel ami baromira fogyasztja az akkut. És ha pl. külföldön nem tudod használni navigációra, mert ott azért drága a net ott nem is tudnád használni online. Eltévedsz és vahahogy világvégére kerülsz megint aggódhatsz hogy akadozni hogy a térkép letöltés a navigáció működni fog-e a rossz mmobilnet miatt."
Ha külföldre megyek természetesen letöltöm az adott ország teljes térképét offline használatra, de pár hete pl. voltam Amszterdamban és valahogy mégis inkább az online google maps ill online pocketguideot használtam.
Kemény 20-30MB napi adatforgalommal. Voltam már sokhelyen a világban de nem nagyon tévedtem el még soha, pedig régen még gps-es mobiltelefonom sem volt, így ezen azért annyira nem aggódom"A képek esetében is mindig folyamtosan töltögeted fel a képeket, vagy le ha valakinek meg akarod mutatni megint baromira fogyasztja az akkumulátort. Én is mindent felhőbe töltök fel, de akkor amikor én akarom amikor töltőn van a kütyü, emellett minden ott van a micro SD-n már csak biztonsági mentés miatt, mert mi van ha felhő adatok elvesznek a Facebook is leállt párszor? Meg azért egy micro SD kártya sokkal olcsóbb mint a felhő."
Természtesen nem folyamatosan ész nélkül mennek fel a képek. Jelenleg 2 dolgot használok szinkronizálásra. Google fotók ami csak wifin szinkronizál, illetve dropbox a dropsync appon keresztül, ami úgy van beállitva hogy a 6mb alatti állományok mobilnetről azonnal mennek fel amennyiben az akku 60% felett van. Ha 30-60 között akkor wifin, az alatt pedig csak töltés közben. A felhőbe felkerült képek 1 percen belül offline tárolódnak 2 különböző városban lévő gép ssd-jén, miközben a 2 felhőben illetve telefonon is megvannak.
Szerintem ez egy fokkal biztonságosabb mint egy 6100Ft-os sd kártya nem?
Ha valakinek meg akarom mutatni akkor megtehetem offline minden gépemről, készülekemről, valamint ha megosztani szeretném csak elküldöm a rá mutató linket. De biztos jó dolog mindenkinek egyesével bluetoothon küldözgetni...
De ha kőkorszaki módszerek kellenek akkor leírom a linket egy post-it ra, és így az is meg tudja nézni akinek nincs okostelefonjaAz hogy a microsd olcsóbb lenne mint a felhő azt nem mondanám. Ha a saját szervereim tárterületét nem nézem akkor kb 200gb-om van ingyen össz 3 szolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
válasz
ToniSoprano #481 üzenetére
Hat igen, a glance screen nekem is jol jonne. Sokszor gondolok nosztalgiaval azokra az idokre (pl. Nokia 5110), amikor nem kellett a telefont eletre kelteni ahhoz, hogy megnezzem, jott-e sms vagy email, vagy volt-e nem fogadott hivasom, vagy hogy feltoltott-e mar a telefon a tolton logva. Persze erre az ertesitesi LED is jo lenne. Talan majd egyszer lesz az iPhone-nak is ilyen "amazing" meg "revolutionary" feature-e
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #357 üzenetére
másodszor írod, de ezt azért olvasd el még egyszer... nem azt írta, hogy enélkül nem tudna dolgozni, hanem "Sokaknak furcsa lehet, de nálunk a melóhelyen NFC-s készülékekkel is működik az azonosítás a beléptető rendszereken, illetve azzal tudunk fizetni is, tehát napi szinten használom jelenleg."
vagyis nem lenne munkanélküli és éhen sem halna ha nem lenne nfc a telefonjában
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ToniSoprano #364 üzenetére
Te dolgod mit hallgatsz, de ezeket ugyanugy lehet iPhone-on is. De gondolom melohelyen van rendes radio, nem a telefonodat hallgatod kihangositva. Akkor meg nem mindegy van-e benne?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ToniSoprano #357 üzenetére
TuneIn es foghatod a vilag osszes radioadasat. Ja hogy nincs a munkahelyen wifi? Szar ugy.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ToniSoprano #347 üzenetére
Retegigeny az nfc-s azonositas. Amugy meg minek radio, ha ott a 3000 zene a telodon? Az sd kartyakat meg ne masold be otodjere is, mert nem erdekel senkit. Lassu, appokat telepiteni ra meg plane igenytelen dolog.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ToniSoprano #342 üzenetére
az fm rádió szerintem nem elavult dolog,csak nem annyira trendi
meg ha van lehetőség akkor van internetes rádió,azért ott sokkal több adó van -
r3dsnake
nagyúr
válasz
ToniSoprano #338 üzenetére
A spotify 320-as aac-t hasznal, ami sokkal jobb az ugyanilyen bitrataju mp3-nal. Ha valaki kulfoldre megy, addig letorlik a tobb giganyi jatekot. Egy orszag terkepe Here maps-ben nem olyan nagy. Raadasul ha kulfoldre mennek az lenne az elso dolgom, hogy veszek egy ottani feltoltos simkartyat par giga adattal.
Amugy gondolom az a 2-3 ezer zene mind rendesen tagelve van, mindegyiknel albumborito es jol kitoltott artist/album, evszamokkal, stilusra bontva. Ha nem, akkor eleg igenytelen megoldas.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
ToniSoprano #330 üzenetére
Nem számít, ugyanis nem a telefont buzerálom egész nap, ha meg zenét hallgatok kocsiban ott evidens hogy van töltő, melóban meg iskolában van wi-fi.
De te miért próbálod a magad buta szokásait rám erőltetni, mikor évek óta vígan így használom az iOS rendszert?
A töknek kellene sd kártya
Elhiheted hogy gyors net mellett nincs szükség fizikai tárhelyre, az iCloud is csak 99c 50gb, azon azért pár fotó, zene elfér.Ja tényleg eladhatatlan, eddig mindet eladtam, pedig van egy ideje már 64gb-os.
Próbálj nyitni a világra,nem mindenki techbuzi, sokan elvannak hidd el bőven 16gb-on, ez a vásárlói kör fogja megvenni a használt 16-ost.Ami meg a külföldi offline navigálásról kérdeztél, még 2009-Ben megvettem az igo teljes Európa térképet, rendszeresen frissítik, amikor utazok felrakom és végig utazok egész Európán
De ha ennyire remegsz az akksiidő miatt, vannak ma már kiegészítő külső egységek vész esetére 1500mA-től felfelé igény szerint.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ToniSoprano #310 üzenetére
Az iOS es a programok merete csokkent. A lokalis tarolas meg hulyeseg, raadasul a Spotify nagyon jo playlisteket general, igy nem kell az agyonhallhatott, megunt zeneimet magammal vinni. Raadasul ott vannak a mixek is Podcast-kent. Filmhez pedig itthon fut a Plex szerver, ami a legjobb megoldas erre.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
ToniSoprano #297 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, ma a felhők korszakában egyszerűen felesleges a 64gb.
Mindkét iPad 64gb viszont az összes telefonom 16-os volt, mivel nincs szükség nagyobb tárhelyre.
Ugye a dropbox eleve minden képet videót eltárol. Zenére spotify vagy iTunes mappa ami szintén felhőből játszik, de ha minden kötél szakad akkor az otthoni szerver. Vagy bármelyik rádió app.
Szoval nekem a következő sem valószínű hogy 64gb lesz, az ipadek is csak magazinok miatt nagyobbak.
Ja és ehhez persze kell egy gyors korlátlan mobilnet, az meg van, -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ToniSoprano #310 üzenetére
valószinű hogy akik megengedhetik maguknak a 16gb-os modellt az a 64 és 128gb-os modellt is megengedheti,persze ár/érték arány az kb 1-2 pont.
De ha valaki végig gondolja erről szól a történet,ráadásul megveszed az eszközt és bármi olyan történik vele kidobtad a tárhelyet is vele. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ToniSoprano #304 üzenetére
pl mobilnet esetén az ilyen nagy gyártok igazán megléphetnék már azt hogy leülnek a szolgáltatokkal és akik ilyen drága pénzen vett kütyüt vesznek,bizonyos határig 8,16,32,64gb a felhő tárhely használatát ne számolják bele az adatforgalomba ha az illető fizeti a mobilnet költségét.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ToniSoprano #306 üzenetére
szerintem nincs is még 1TB-os micro sd kártya
meghát mobiltelefonok sem nagyon támogatják,csak max a 128gb-at -
madgie
titán
válasz
ToniSoprano #297 üzenetére
Sok-sok sor és a lényeg: user error. Én tudom, hogy nekem kevés lenne a 16-os (androidon elég). Ha sóher vagyok és ott akarok fogni az áron? Akkor tudjam be a saját hibámnak.
A milyen hangulatom van rész meg nálam úgy alakulna szifonon, hogy munkába menet előtt reggel már tudom, milyen hangulatom van. Úgyis leülök a gép elé megnézni
a torrentet, akkor bepipálom, mit szinkronizáljon fel a telefonra (wifin) és mire indulok, azok ott vannak a kütyün offline. És nem, nem akarom az összes zenémet a telefonon tartani, akkor még a 64 gigás modell is csurig lenne. Persze megértem, ha másnak az a fontos, hogy mindene fent legyen a kütyün. Nekem elég, ha online elérek minden otthoni zenét, filmet, sorozatot bárhonnan, ahol van wifi (és nagyrészt olyan helyeken vagyok). Ezeket offline tartani 1 terás telefon kéne[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz
Ja, 2-3000 zene kell munkába menet. Ultimate érv, basszus
Egyébként még mindig az a kérdés, hogy ki tart pisztolyt a fejedhez, hogy 16 gigásat vegyél? Ott a 128-as, arra ráfér a tiesztóösszes. Ja, hogy drágább? Ez van.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ráadásul ha esetleg készüléket váltassz és képes fogadni a 64gb-os microsd kártyát akkor csak átrakod és már müködik is,nem kell másolással,felhővel cseszekedned
plug and play módszer -
r3dsnake
nagyúr
válasz
ToniSoprano #65 üzenetére
Nem kapcsolja ki.
-
catroot
veterán
válasz
ToniSoprano #89 üzenetére
Ha nem tudja beolvasni az ujjad, akkor be lehet ütni a jelkódot (PIN).
Egyébként a cikkben nem tudom, hogy miért írták, hogy nincs SMS visszajelzés. Ott van a beállítások között.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
kchris78
veterán
válasz
ToniSoprano #80 üzenetére
igen oldalsó gomb vagy megvárod míg magától lezár. A TouchID viszont elképesztően gyors, elég odaérinteni akár az ujjbegy töredékével, nem is várom meg míg látok valamit a kijelzőn már elveszem és már kinyílva jelenik meg a képernyő... Brutális. Ha nem próbálgatja az ember hogy tényleg ennyivel is működik, akkor lehet rá se jön
. Vizes ujjat nem szeret (de minek vizes ujjal-kézzel tapogatni, azt a kapacitív képernyő sem szereti), de fürdés után (másfél órás ázás után pl.) ugyanúgy működik...
-
dezs520
senior tag
válasz
ToniSoprano #51 üzenetére
Lehet hülyén írtam,elnézést,a telefon "funkciót" nem kapcsoltam ki,tehát volt 3g,csak wifi-n neteztem...
Tudom(gondolom) hogy nyilván vannak ettől jobb akku kapacítással bíró készülékek,és én nem is szeretném tőlük elvenni eme érdemet,csupán a cikkben íródott 1 napra reflektáltam,amit kicsit keveslek...kopi,igen,ilyen is van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Fujifilm X
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple notebookok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest