Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pepetech #3422 üzenetére
Nekem 9 hónapos, és a telefon szerint még 100%-os az akku. Pedig használom rendesen, minden nap a töltőn van. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy ez az első iphone-om aminél betartom a 20-80 % közötti töltöttség dolgot. A korábbiaknál nem figyeltem ilyenekre. Lehet, hogy ennek is köszönhető valamennyire.
-
ronin79
addikt
válasz
pepetech #2410 üzenetére
Az a Gboard csak egy nagyon gyatra silány gányolmánya az androidos verziónak. Sem számsort kitenni nem lehet felülre, sem egyéb funkciók nem működnek benne. Apple igyekszik mindent limitálni, elcseszni amit a konkurenciától beenged nehogy már jobb legyen mint a saját gyártású (innen-onnan összelopkodott) cuccaik.
-
aTe014
aktív tag
válasz
pepetech #2410 üzenetére
Azért nem 100%-a az androidos verziónak. Billentyűzet-magasságot ennél sem lehet állítani, ha jól tudom (14pro).
Nekem pont ez a funkció hiányzott Samsung-ról váltás után, februárban próbálkoztam más billentyűzetekkel, de feladtam és pár hét alatt megszoktam a gyárit (magasság, karakterek helye, hangulatjelek stb…).
-
válasz
pepetech #2154 üzenetére
Kinek mi a fontos. 13pm-al is tökéletesen elvoltam. Az AOD-ot nagyon szeretem az biztos hiányozna már, évek óta vártam. Dynamic island meg szintén megszokás kérdése. Megtanultam használni, meg hogy milyen szituációban hasznos/spórol időt más megoldáshoz képest. Plusz még csomó funkció jön majd hozzá. Élni lehet ezek nélkül bőven persze, de ilyen alapon minden más feature nélkül is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Magisk
- Apple MacBook
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest