- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
sirály69 #2560 üzenetére
iPhone NFC-t szerintem csak fizetésre tudsz használni, nem olyan, mint androidon,hogy NFC tag-eket programozol funkciókkal, és a többi vele. Tehát ezért nincs neki kapcsoló se, úgyis csak fizetéskor aktív.
A net tele van ilyen "how to turn on NFC tag reader on iPhone" stb. cikkekkel/videókkal, de ezen egyike sem található meg a 14PM-omban. Vagyis, ha esetleg másra is tudnánk használni, mint fizetés, az nálunk itthon nem működik (már ha feltételezzük, hogy a cikkekben tárgyal dolgok igazak).
-
-
-
talamasca
senior tag
válasz
sirály69 #954 üzenetére
Természetesen be tudod állítani. Sőt azt is, hogy a hívásokhoz melyik legyen az alap. És azt is, hogy az adat szempontjából mi legyen az elsődleges.
Sőt, anélkül ki lehet kapcsolni az adott "vonalat", hogy kivennéd a SIM-t.
Nekem előtte Minim volt, ott - külföldi tartózkodás miatt - SIM és eSIM kombó volt, most a 14 Pro US modellnél 2 eSIM-t használok napi szinten. -
BeastMode
őstag
válasz
sirály69 #915 üzenetére
Szia!
Rengeteg Androidos (Nexus, Pixel, OnePlus, Samsung Note) készülék után 3 évvel ezelőtt álltam át, szerencsére elég zökkenőmentes volt a dolog.
Arra készülj fel, hogy a Google programok itt jobban és stabilabban működnek, mint Androidon!
Igaz a sima Prora, nem a Maxra, de én a Spigen Glas.TR EZ Fit üveget vettem, pofonegyszerű a felrakása és minőségi cucc. -
domos
senior tag
válasz
sirály69 #915 üzenetére
Szia!
Type C a vége.
Bármilyen, én iPad illetve MacBook adapterrel használom, csak ne valami gagyi legyen, amiket felsoroltál simán jók lesznek.
Üveget nem használok rajta.
Ha az android élményt akarod replikláni, akkor mindenképp nehéz lesz az átállás. Adatokat átmásolni nem nagy kaland.
Fotókat nem használom, Drive működött pár éve szépen amikor még azt használtam, de nekem a OneDrive jobban bejött. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged