- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Nem.
A 13Pro-t eladtam hardveraprón 3(!!!) perc alatt! A hírdetés feladásától 50 perc telt el, és már a postán is feladtam a telót.
Szerintem ez új rekord.
Amúgy brutális mennyivel fényesebb a kijelzője ennek. A vaku meg szerintem nem erősebb, hanem sárgásabb a 13 Pro-hoz képest.
Az AOD kicsit zavar, mindig leakarom zárni a kijelzőt… -
Én azt mondom jó lett, appró bugok vannak, a lockscreenen néha nem úgy frissülnek a kintlévő dolgok, ahogy kellene, de majd úgyis javítják ezeket. Nekem elsősorban azért nem zavaró ez, mert itt tudom, hogy minden ilyen javítani fognak.
Emlékszem, Note 10+ környékén volt olyan bug, ami egyik főverzióval jött (auto fényerőszabályzás bug), és kb. a másik főverzióig kellett várni, mire javították. Azóta persze lehet jobb a helyzet, de Apple-éknél még mindig úgy gondolom, hogy az bugfix gyorsabban jön sokkal. -
Somatom
veterán
Ezt én sem értem, hogy aki megvette, annak miért kéne magyaráznia. Ugyanígy, aki nem vette meg, az is tudja, hogy miért nem ezt vette. Nincs ebben csoda és trollkodás sincs. Egyszerűen különbözőek a felhasználói igények. Van, aminek ez felel meg, van, aminek az. A baj az, ha egy teszt hamis állításokat közöl akár az egyikről, akár a másikról.
-
doooo
veterán
Nekem is ez a rész szúrt szemet a legjobban... főleg miután i13-tulajok alaposan szóvá tették már ezt itt a fórumon, jó pár alkalommal (most olvasva a másik kommentedet, tudom is kinél olvastam először
de azóta mások is megerősítették, ahogy most te is). És ha már ezek szerint tény... akkor tényleg gáz leírni ilyesmit (persze, ahogy írtad is, valahol nem meglepő az ilyesmi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest