- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
pethYeti #3504 üzenetére
Nem akarok én megmagyarázni semmit.
Ez a tapasztalatom, hogy általában olyanok panaszkodnak az akku időre akiknek a telefonján ott vannak azok a bizonyos appok.
Nekem sosem voltak ilyen appok fent, illetve azonnal töröltem ahogy megvettem a telefont és rajta lettek volna. Nincsen rájuk szükségem egyáltalán, mert semmilyen közösségi oldalon nem vagyok.
Viszont nem is volt gondom sosem akkuidővel kapcsolatban.
Ha semmi összefüggés nem lenne ezen appok és az akku merülésével kapcsolatban akkor lehet nekem is lennének panaszaim. De nincsenek. -
jófejsrác
senior tag
válasz
pethYeti #3487 üzenetére
Igen, csalódottságomban utána olvastam és tényleg sok az ios16 miatti akku panasz.
A hapticot én már kikapcsoltam, semmit sem hozott. A 16.1 betat pedig most reggel fel is tettem.
Korábban dual simel használtam és az sem kottyant meg neki. Pár napja kivettem mert gondoltam hatha az, de semmi köze hozza.
Várom a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged