Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
f3rdzs0 #2529 üzenetére
Az appot vagy a profilt telepítítek? Nekem profillal nem marad bent semmi, legalábbis nem találkoztam vele. Így használom(első opció)
-
PlayMax
nagyúr
-
joey04
titán
válasz
f3rdzs0 #2056 üzenetére
Ez ugye attól függ mire használod.
Ebben teljesen egyetértünk.
Én az "apple ökoszisztémás maszlag" kifejezésre reagáltam. Rengeteg funkció van, amit csak az aw iphone kombó tud, más óra és iphone együtt nem. Szóval nagyon nem maszlag, mert más órával csak korlátozott szolgáltatáskínálat érhető el. Ha valakinek szerencséje van és ez pont elég, akkor persze semmi gond.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
f3rdzs0 #2017 üzenetére
Eleinte én is így voltam. Legyen airpods pro, apple watch... De aztán rájöttem, hogy csak az ökoszisztémás maszlag miatt gondolkodtam rajtuk. Így vettem egy Sennheiser Momentum Wireless 2-t, ès várom az új Galaxy Watch-t(jelenleg az első generáciôt használom a telóval). Semmi hátrányát nem látom, hogy egyik sem apple. Szvsz marketing bullshit ez az ökoszisztéma ajnározás, amit beleégettek az emberek tudatába. Legalábbis ezen a szinten, mert pl az Apple tv irányítása jó dolog, de az is inkább egy elvárható alap. Nem tudom, hogy pl a Xiaomi tv okosítóját lehet e vezérelni a telefonjaikkal, de gyanítom, hogy igen. Machez nem volt még szerencsém, de nem is akarom, hogy legyen, akármennyire is f*s a Win.
-
Menslee
tag
válasz
f3rdzs0 #2017 üzenetére
Jajj ez nálam is így volt.
"Oké akkor csak a telefon....oké akkor próbáljuk ki az órát is.....oké akkor egy airpods."
Airpods Pro-hoz egy tippem van ha érdekel esetleg, memóriahabos harang a gyári szilikon helyett.
Illetve én még rendeltem hozzá egy ilyen porvédő csodát mert láttam hogy hugom 2 éves Airpods-za hogy megkopott, de ez már csak hab az almán.
Az én füleim általában kivételt képeznek a "one size fits all" cuccok alól, de miután lecseréltem rengeteget fejlődött a felhasználói élmény.
-
Menslee
tag
válasz
f3rdzs0 #2010 üzenetére
Örülök hogy így/úgy de azért bevált.
Kamera védő üveget én próbáltam feltenni, nem találtam jót 3000 Ft-ig.
Lecsúszkáltak, vastagabb volt a kamera mint a tokból kiálló rész és hasonló jóságok...Ha te találsz jót akkor viszont mindenképp oszd majd meg a tapasztalataidat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged