- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Stark95 #4869 üzenetére
ihhh
Kényelmes meg minden, de hót pazarlás (nagy veszteséggel dolgozik), plusz jobban melegszik tőle a telefon. Gyorstöltésnél sem az a baj, hogy gyors, vagy hogy nagy feszültségek/áramok szaladgálnak, hanem a meleg ami ezekkel jár.btw, mennyi idő így egy teletöltés 0-20%-ról 100-ra ?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Stark95 #4466 üzenetére
Az „Akkumulátor” menüpont alatt meg lehet tekinteni a töltési görbét, ami szépen mutatja, hogy működik-e az optimalizált töltés.
[Ide kattintva] található pár képernyőkép, olyan is, amin működik és olyan is, amin nem.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Stark95 #3516 üzenetére
Én meg pont nem ezt vettem észre. Szerintem full lutri. 12 pro-t csak 5v képes gyári fejjel és kábellel töltöttem, 6 hónap után esett le 100 százalékról a kapacítás, majd egy éves korára be is zuhant 86-ra. A 13 pro 7,5 hónapja van meg, 100% a kapacítás, pedig csak magsafe van használva meg néha gyorstöltés itthon és kocsiban.
-
BreamHunter
tag
válasz
Stark95 #3322 üzenetére
Szia.
Mindig így volt. Mindig is dupla power gomb megnyomással kellett az olyan appokat letölteni amiket még nem töltöttél le. iOS 16 előtt is így volt. 11 pro maxnál is így volt amit 3 évig használtam.
Szóval tuti így volt így van és így is lesz.
Sőt. X időközönként még ID jelszót is kér. -
i400
senior tag
válasz
Stark95 #2935 üzenetére
a 2.ra: sajnos a Maestro kártyák csak arra jók, h fizess vele, vagy h automatából pénzt vegyél ki. Az osztrák bankomtól kapott kártya száma is 1 karakterrel rövidebb volt, így még esélyed sem volt neten használni. Csinálj egy revolutot vagy wise-t ott visat kapsz (vagy talán mastercardot) és azzal tudsz mindent csinálni.
Esetleg még megpróbálhatod azt is h curve kártya mögé rakod a maestrot egy próbát megér! -
i400
senior tag
válasz
Stark95 #2834 üzenetére
Segítek: 2 perc alatt kikeresve a MM-nál a legolcsóbb kereken 500k, utána 505k apple.hu/alza, ezek egészen baráti árak az emag 570k-s ajánlatához képest. Vagy lehetőség szerint 500k-nál is legyen jóval olcsóbb? Mert én olyat nem találtam még szolgáltatónál sem itthon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest