- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
KunEmber #2796 üzenetére
Természetesen nem gondoltam, hogy egy harmad annyiba kerülő mobil hozni fogja azt a minőséget és stabilitást mint a 11 pro max.
A specifikációk alapján a 11T nem tűnt rossznak és a legközelebb a xiaominak áll a rendszere az iphone-hoz. Hasonló a gesztus vezérlés stb. De aztán ahogy elkezdtem használni a “sok” hasonlóság egyre inkább csak bosszantó tényező lett. A sok bosszantó bug meg rendszerbeni katyvasz és reklám (amit próbáltam kikapcsolgatni, de annak ellenére tolta a pofámba őket) csak rontott a helyzeten. Kihasználtam az NMHH-s 40 ezres kedvezményt is, gondoltam teszek vele egy próbát. Nem kellett volna.
Sajnos az apple megvett kilóra a számomra minden tekintetben tökéletes telefonjaival és nem gondoltam, hogy egy kis ideig ennyire nem fog menni a droidra visszaállás úgy, hogy 8 évig droidoztam iOS előtt.
Ha már hsz. Egy kérdésem lenne.
Van 5G-s korlátlan csomagom a Telekomnál viszont csak 4G-t mutat és a sebesség is hurka. Beállításokban már nem lehet ugye kiválasztani, hogy mi legyen a preferált hálózat. Szolgáltatónàl érdeklődjek ez ügyben? -
f3rdzs0
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
KunEmber #1921 üzenetére
Nyilván igényfüggő, de ha rendszeresen streamelsz nagy felbontású zenét, vagy videókat töltesz fel-le, akkor gyorsan szállnak ám a gigabájtok.
"Droidon meg megszokod, hogy minden nap van valami és már a végén fel sem tűnik vagy ignorálod."
Még mindig mennek ezek a vicces kis fanboy szövegek?!
-
Hovi
aktív tag
válasz
KunEmber #1753 üzenetére
Ne hiányold az 5G-t. Tavaly nyáron egy hétig lent voltunk a Balatonnál. Ott volt ugye 5G. Hát, a speedtest szerint gyorsabb volt a net mint a 4G, de a napi használat közben ez egyáltalán nem mutatkozott meg. Cserébe viszont merült a telefon rendesen. A napi használatra (mail, youtube, közösségi média, telekom tv app) tökéletesen elég volt a 4G. Én két nap után tiltottam az 5G-t. Így a teló is kibírt egy napot.
-
pepetech
őstag
válasz
KunEmber #1483 üzenetére
Minden este a gyári 5w-ost használom. Most hétvégén elmentünk párom nagyszüleihez és a gyors töltő lett becsomagolva. Konkrétan szombati nap 6 óra SOT lett kipréselve és 21-22 óra körül 10%-on volt amikor felraktam tölteni. Mai nap most 20:30 van később is keltem fel és már most 45%-on van a telefon. Amikor az 5W-os töltőt használom akkor ilyenkor még bő 60%-on van. Szóval valahogy jobban is bírja ha lassabban töltöd.
Jó mondjuk így sem kapkodtam töltőért 😅.
Bocsi KunEmber új hozzászólást akartam de mégis válasz ment a tiédre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest