- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Nem terveztem a cserét komolyan, de csak ránéztem milyen konstrukcióval tudnám kihozni magentától. Nos, két év alatt "ugyanaz" a mobilcsomag amink most van már annyival drágább lett, hogy egy év alatt is ráfizetnék az emelt havidíjjal, szóval szolgáltatói beszerzés kuka, a többiről meg lecsúsztam már, mire megjönne már elszáll a hype.
Jövőre egy fokkal nagyobbat kéne újítaniuk, hogy cseréljek, amúgy lehet egy akksi cserével használom majd tovább. -
telefon6310
tag
Konkrétan szóról szóra ezt akartam írni én is.
Az első próbák alapján az üzemidő nem lett jobb, ami nem lenne tragédia, de legalább nagy visszalépés már ne legyen.
Váltani szeretnék, mert a könnyebb teló jobban tetszik, a kamerák is tuti fejlődtek, de az akku talán a legfontosabb kérdés már...
Kiváncsian várom a hosszabb távú teszteket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest