- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
RAYBOMB #3800 üzenetére
Ugyanez van nálam is, volt alkalmam úgy használni, hogy nem került töltőre azonnal, amikor nem volt a kezemben (iroda, autó, vagy otthon). Kb merül, mint a balta..
Nyilván valami, vagy több bug szívja az aksi (proci) vérét.Újrahúzni biztos nem fogom, mert nekem arra nincs időm, hogy csak a banki szarságokat újra aktiváljam, plusz azóta megszűnt a google adsense, ami a pro max-on még telepítve lett szeptemberben és a lényegi infókat még mindig pontosan közli.
Azé' a gugli is elmehet ám oda... Ígérgetés volt, hogy ez mire megszűnik, addigra elkészül egy überf.sza másik app, csak épp nem lett belőle semmi.Alig várom, hogy a 11 pro max-ot az ios 13-al karöltve a kukába hajítsam, mikor kijön a 12 pro max a 14-es ios rendszerrel, mert ezt az okádé rendszert csak toldozgatják--foltozgatják, amivel semmi nem javul, szerencsére legalább villámgyors.
-
-
pecccccccca
őstag
válasz
RAYBOMB #2783 üzenetére
Ezekkel a problémákkal 10-ből 10 pro max tulaj visszaküldhetné, köztük én is. De nem fogom, mert semmit nem fognak tudni kezdeni vele. Ha ne adj isten cserélnék is akkor is találkoznál ugyan ezekkel a hibákkal az “új” telefonnál.
Hálózateldobás egyértelműen OS hiba. Melegedni meg melegedik. Ez ilyen.
Kifagyni is szokott az enyém is. Nagyon ritkán ilyen 3-5 másodpercekre teljesen érzéketlen lesz. -
Lazika
senior tag
válasz
RAYBOMB #2783 üzenetére
Arra készülj, hogy csehekhez viszik ki. Elég sokáig tart, mire megkapod a telefonodat. Nekem az Xs maxnál volt hálózat problémám. Ott azt mondták, hogy minden okés a telóval és visszaküldték tübb, mnt egy hónap múlva. Aztán mondta az itthoni apr, hogy ha akarom újra kiküldik. Szóval jól gondold meg.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
RAYBOMB #2664 üzenetére
Ha tokban van a telefonod, akkor nem érzed, de elég gyakran szokott lenni - amúgy kevés ideig tartó és semmi oka nem lenne rá -, erősebb melegedés. Mivel én utálom a tokokat, gyakran van a kezemben "szűzen" a telefon, ezért szoktam érezni.
Tehát, valami ok nélkül b@xkurálja a háttérben a cpu-t még mindig. -
gyuromoj
veterán
válasz
RAYBOMB #2617 üzenetére
Ha már strapa tok a téma:
Most Durable iPhone 11 Pro Cases Drop Test! Top 10 -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
RAYBOMB #2316 üzenetére
A rendszer a bugos, a háttérben tekeri valami néha a cpu-t.
Ez ellen semmit nem tudsz tenni, csak Apple egy (végre) frankó bugmentes frissítéssel. Hord tok nélkül? És ezt egy Apple support-os agyvelőgyulladás mondta?
Az én javaslatom jobb: Ha melegszik, tedd egy jégakkura, vagy a fagyasztóba egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged