- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 5G - versenyképes
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
-
-
veterán
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Wapmester #370 üzenetére
Folyamatábrát kellene rajzolnom hozzá, vagy mire vagy kíváncsi?
Mivel használom a megjelenése óta mindegyiket, hadd döntsem már el, hogy nálam melyik adja jobban a minőséget. Na most ez bőven az iPhone-ra illik, hiába szebb külsőre a note.
Mivel a második napon már cserélnem kellett az MM-ban a note 10+ egy besült ceruza miatt, nyilván másképp érzékelem a minőséget.
És az mitől sül be egyáltalán, mert olyan frankó anyagból kreálták össze...(költői)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Wapmester #318 üzenetére
Aki ki tudta építeni a saját teljes mértékben működő face id koppintást (huawei Mate széria) az ugyan úgy meghagyta benne és a felhasználó visszajelzések alapján sokkal többen és szívesebben használják azt, mint az abban levő beépített ujjlenyomat olvasót.
Termeszetesen az Iris scanner és sima 2d “arcleolvaso” dolgokat teljesen felesleges összehasonlítani a Face ID-val. Ennek köszönhetően tud egyes gyártó jóval kisebb notch vagy lyuk vagy bármit csinálni és fejleszteni.
Lehet sok embernek nem tetszik, de jelenleg ekkora méretben fér el csak ez a bizonyos technológia. És amint mondtam engem nem nem zavar hanem nekem tetszik és egyedi megjelenése van szerintem.
De már ugye tervben van a kavaba építés elvileg/talán a 2020 modellek esetén sikerül is kivitelezni. Majd kiderül mindenestre én nem bánom egy percig sem, hogy létezik és ilyen formában van jelen.
plusz, ha te oda tudod tenni a beépített ujjlenyomat olvasóra a kezed első találatra zsebben vagy táskában akkor az szép munka. De persze azért vizes ujjal vagy nedvessel is gondolom ugyan úgy felold.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!