- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #1622 üzenetére
Ott is csak szerintem azt fizettetik meg, hogy a pro nál 1 évig granciát vállal kijelzőcseré ha sérül... de ez teljesen ugyan az szerintem, legalábbis kinézetre, tapintásra, méretre, teljesen az. Az biztos, hogy csak ezt veszem, már kínából bereneltem 5 darabot legyen itthon
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #1458 üzenetére
Az a baj ezekkel, és az az érdekes, hogy ez eddig senkinek nem tűnt fel, de a fényérzékelő a hangszóró felett, és emiatt nagyon hektikusan működik, emeli a fényerőt, de semmiképp sem úgy, mint amikor nincs rajta, és én fotózásánál sokszor szívtam emiatt, nem láttam jól amit fotóztam, most már tudom, hogy emiatt volt, amig a clearplex volt rajta, ilyen gondom nem volt, tény, hogy úgy meg nagyon könnyen felnyomta, nem kellett, hogy süssön a nap.
A hangzása meg sztem romlik emiatt, mert alapból is van egy réteg rajta.Nekem olyan kéne, ami ki van vágva a hangszórónál és a szenzornál, de olyat még nem láttam.
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
Dzsuri89 #990 üzenetére
De azt hogy? Még mindig nem értem. Lakcímet kell megadni...
Nem nézem ki a postából, hogy kikeresi önállóan melyik a legjobb PostaPont neked. Nem azt mondom, hogy nem úgy van, ahogy mondod, de ezt hogy lehet elérni, hogy így legyen? Én is utálok postára rohangálni és ott a sorban várni. Kérném én is így ha lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest