Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Meg az érdekes nevek, pro kamera rendszer, magyarul mindegyik kamera tudja az éjszakai módot, ami ugye szoftver, és a szokásos duma, több fényt enged be, nagyobb szenzor bla bla bla, xs-el ugyan ezt eljatszotak, még sem csinál jobb képeket a 11.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
dud998
őstag
"Van egy olyan érzésem, hogy ez a telefon sincs teljesen és még mindig készen, de tovább nem tudták húzni időben..."
Na ezért nem kellene erőltetni az évenkénti új modelleket. Mi vagyunk a tesztelők. Nekem teljesen jó lenne 2-3 évente is, viszont akkor a hardver és a szoftver is patika lehetne. És lehetne több az innováció is, nem csak reszelgetnének.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pecccccccca #4493 üzenetére
Elméletileg (és nyilván gyakorlatilag is) a leírás szerint a 12 pro gyengébb lesz aksi időben, de ez ilyen néhány órában mérhető, köszönhetően az A14 nagyon frankó fogyasztásának. Egy A13 nyilván már délutánra lezabálná, de a 11 pro max-ban meg szerencsére frankó az aksi teljesítmény.
Azért az Apple is elmehet ahova gondolom, én megvoltam róla győződve, hogy most muszáj lesz kijönniük valami "hájtek" miitoménmicsodával, de ez megint csak egy kisebb ráncfelvarrás. Hardverben mindekképp valami brutális lehet az A14, de a dizájn az megint pár farigcsálás volt inkább, ha nincs ott az oldalán végifutó fém. A 60hz csalódás, de a 120hz meg nyilván azonnal lezabálná a kisebb aksit.
Hogy Dolby Vision-ban tud felvenni, az viszont nem semmi, abba egy 865 plus foga is beletörne, függetlenül attól, hogy 6-700 ezres antutu fasságokat dobálnak már a droidon.
Hogy még bő 1 hónapot kell várnom, hogy átvethessem az 512-es i12 pro max-ot, az meg egyenesen nonszensz. Eddig mi lfszt csináltak amúgy...?
Van egy olyan érzésem, hogy ez a telefon sincs teljesen és még mindig készen, de tovább nem tudták húzni időben...
[ Szerkesztve ]
-
-
Fradipuma
tag
Köszönöm szépen a válaszokat, megvárom akkor az alapos teszteket, aztán majd alakul valahogy :D
-
pecccccccca
őstag
válasz Fradipuma #4486 üzenetére
Ja igen. Még annyi, hogy kamera szempontjából nem tudom mennyivel lesz jobb a 12, de ez a készülék [ilyeneket] tud.
Teljesen elfogadható szerintem.Humorban nincs helye tréfának!
-
swoody
senior tag
Sziasztok!
Adott egy i11 256 pro (14.0.1) es a mai nap egyszer eldobta a mobilnetet egyszer pedig ki is irta, hogy nincs bent sim.
Kivettem simet majd vissza es tunetmentes lett, de azert erdekelne, hogy masnak volt-e mar ilyen tapsztalata, elojohet ez ismet kesobb? Erdemes gariztatassal foglalkozni? -
pecccccccca
őstag
válasz Fradipuma #4486 üzenetére
Szia. Mivel a nyakunkon az iphone 12 én mindenképp megvárnám a vele való tapasztalatokat és aszerint döntenék, ha nem sürgős a vásárlás. Elvileg a 12-ben kisebb lett az akku. Nem tudom mennyit fog befolyásolni az üzemidőben az új chippel karöltve. 11 pro max nekem 1 éve van meg és két napot ellavírozok vele simán, ha nem kínzom. De, ha tényleg használom mindenfélére akkor is nap végén még 30-40%-on vagyok...
Én várnék...Humorban nincs helye tréfának!
-
Fradipuma
tag
Sziasztok. Egy mate 20 pro-t szeretnék leváltani, egy Iphone-ra. (Ez lenne az első iphone-m) A kérdésem az lenne a szakavatottab fórumozók felé, hogy iphone 11 pro max legyen vagy egy iphone 12 pro? Tudom amíg nincs teszt a 12-ből addig nehéz bármit is mondani, illetve a 12-t majd csak január körül tudnám megvenni, de nem is éget a telefon vásárlás. Főbb szempontok nekem az akksi idő, jó kamera, és a kényelmes használat. Válaszokat, tapasztalatokat köszönöm előre is!
-
BabMester
senior tag
válasz HoppMaster #4479 üzenetére
Mielőtt vettem átnyálaztam a Redditet oda-vissza, kb minden 3. Pro defektes lesz 1 éven belül. Cserélik.
-
HoppMaster
senior tag
Kis AirPods Pro téma.
Adott a bal oldali füles és egy ideje akárhogyan s akármelyik füldugóval használom a tesztelés során nem megfelelően állapítja meg.
Gondolkozom a visszavitelen és azt szeretném, hogy cseréljék ki, mert ezt nem hiszem el, hogy eddig működött rendesen, most meg nem.
Volt már hasonló garanciális problémája valakinek itt? -
veterán
válasz HoppMaster #4475 üzenetére
Sirocco, az ezüst változat!
Pontosan azért adtam el időben![ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tibcsi0407
félisten
-
Tiger.
nagyúr
Régen sokat panaszkodtam a fenyerore, sztem valamit változtattak rajta. Havernak s9 plussa van, annak 1100nits a fenyereje,.kint voltam a napon, neki is és nekem is maxon volt a fenyero, kB annyira láttam a dolgokat mindkettőnel. Azt vettem észre,.hogy kint vagy felhős az idő maxon a fenyero, éppen látod a dolgokat, de kisut a nap, és még tol a fenyeron, és jobban látom a dolgokat, maxon túl tud tolni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
veterán
Elég lesz nekem az a 4x is, csak lenne már a kezembe!
Tegnap tovább adtam a 11 Pro Max-on, hát telefont nem sajnáltam ennyire eladni az 5S óta, mint ezt...
Most egy Nokia 8800-val nyomom, de hihetetlen mennyire rá vagyunk kényszerülve a technikára, muszáj lesz vennem valamilyen iPhone, mert se az óra nem működik így se a kocsiban a dolgok, Apple TV meg már csak ráadás extra...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Tiger.
nagyúr
Úgy néz ki, hogy pro max 5 x optikai zoom, sima pro 4x optikai zoom.. 30 x digitális max zoom lesz, de ez inkább hybrid.
Lesz super macro sztem legalábbis. Weinbach goes on to add that the “Ultra Wide is definitely getting a larger aperture” this year, improving low light performance across the board. You will also reportedly be able to “get closer to objects compared to the current iPhone 11 Ultra Wide” for improved macro capabilities.A forrás [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Végül kiderült,hogy a Telenoros az függő vagy független?
Lehet benevezek egy készülékre szolgáltatónál[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Tiger.
nagyúr
Állítólag 5x optikai zoom lesz a 12 pro maxban.
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 11 Pro Max-om van.
Teljes kijelzőt lefedő üvegfóliát keresek, ami kompatibilis az UAG Pathfinder tokkal.
Visszaolvastam a topicot és azt látom, hogy a nillkin erősen ajánlott fólia. Jó lehet az általam említett tokkal?Köszönöm
-
ferrari1
őstag
válasz kisselandras #4444 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. Sim csere oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
BabMester
senior tag
válasz kisselandras #4451 üzenetére
Nekem olyan volt tavaly, hogy hívni nem lehetett engem, de az SMS-eket megkaptam. Kiderült 3 kártya csere meg sok szarakodás után, hogy mikor átváltottam az előfizetésem dominó csomagra a Telekomnál valami össze akadt náluk és be kellett adni egy hivatalos írásos panaszt a T-pontból azt elküldték valahova és a központból ~1héten belül megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz kisselandras #4449 üzenetére
számhordozott az érintett SIM kártya?
Másik készülékben megérkezik a bejövő SMS? -
kisselandras
senior tag
válasz HoppMaster #4448 üzenetére
Én tudok küldeni de nekem senki nem tud küldeni sms t minden megvolt kikapcsolás stb
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
HoppMaster
senior tag
Nah várjunk sima SMS-ről van szó?
Te tudsz küldeni? -
csab2
veterán
Kikapcsolás, majd visszakapcsolás ugye megvolt?
Sokszor szokott segíteni.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Navaren
aktív tag
Általában két dolog szokott közrejátszani sms-es szarakodáshoz:
1. iMessage-t tiltsd le, nézd meg, hogy úgy megy-e, majd engedélyezd megint
2. Régebbi a SIM kártya ami cserére érett - az újabb iPhone-ok hisztisek erre.
Esetleg ezeket próbáld meg.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok adott a telefon .olyan gondban vagyok mi szerint sms t nem tudok fogadni mindent megnéztem már de nem találtam rá megoldást valakinek ötlet?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
dud998
őstag
Karaj!
Nekem a piros van, szeretem a bőrt tapizni.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz pecccccccca #4436 üzenetére
Köszönöm szépen, a tiéd is király lett!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
tboldi
nagyúr
Yep, a 8 Plus-omon is ez a tok volt, az ilyen lett.
-
tboldi
nagyúr
Aqua, de sok helyen kapható még (iStyle, iCentre, Speedshop, Extreme Digital, stb.).
-
Tiger.
nagyúr
Az a pók brutális, tetszik.
-
dud998
őstag
-
waszabi07
tag
Én a oneplus 7t pro-t cseréltem 11 pro-ra. Más világ ez a telefom... hiába oneplusnál a 90hz-es kijelző, ez sokkal jobb szerintem kb mindenben, akksiban is sokkal jobb nekem, este levettem 93%on töltőről, be volt kapcsola wifi bluetooth meg minden és reggel 8kor is 93on volt... Ilyet eddig egyik telefonom sem tudott.
Kamera meg megint brutál szerintem.Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
kozmy
őstag
Én droidról fogok almára váltani. Soha nem volt almám, rem nem fogom meg bánni. Nagyon meg gyözött a 11pro
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
Tiger.
nagyúr
válasz pecccccccca #4424 üzenetére
Felhőkbol, persze a 11 nagyon jó ebben, Huawei p40 prot is elveri.
-
tibcsi0407
félisten
Nem szoktam szolgáltatótól venni. A Telekom árulta a korábbi 7T Pro-mat is (bár nekem McLaren volt), de nem támogatták a VoWifi-t ennek ellenére sem. Rengeteg térerőproblémám van a dolgozószobámban, így leszűkült a kör a Telekom által támogatott készülékek listájára. Onnan pedig az Apple és a Samu maradt.
Egyébként a Oneplus például kamerában állandóan alulmarad, számomra pedig fontos, hogy legyen egy mindig jól teljesítő kameratrió is a telefonban. Szerintem a 12 Pro még f@szább lesz ezen a téren.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Tiger.
nagyúr
válasz tibcsi0407 #4418 üzenetére
Talán a one pluss ami jó lehet, csak azt nem minden szolgáltató árulja.
-
Tiger.
nagyúr
válasz pecccccccca #4419 üzenetére
Ez erősen szerkeztett gyanús nekem.
-
kozmy
őstag
Faxa képeket csinál
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
tibcsi0407
félisten
Miután a Huawei kiesett a képből, gyakorlatilag Android-os fronton azt csinálnak, amit akarnak, ott nincs is vetélytársuk. (A Xiaomi-t és a többieket nem nagyon lehet még annak tekinteni, főleg nem flagship vonalon)
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Tiger.
nagyúr
Hát igen, jó telefon lett volna az ultra, de Samsungéknál sincs minden rendben. Európát minek nézik? Volt botrány az exynos miatt, erre magasról szrtak rá, és Note 20 ultrát ugyan azzal a szarral adták ki, sőt még kisebb aksival.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pecccccccca #4409 üzenetére
De jó kép!
-
dns86
tag
Próbáltam az S20 Ultra-t.
Kettőt küldtem vissza mert nem tudtam elfogadni azt a melegedést amit produkált. Lehet hogy másnak ez természetes aki előtte is Samsungot használt, nekem iPhonehoz képest nem éreztem biztonságosnak.
Utána egy Oppo Find X2 Pro-t próbáltam. Teljesítménnyel, sebességgel nem volt probléma, nem is melegedett lévén Qualcomm processzor van benne, ellenben az egy nap az én felhasználási szokásaimmal nem volt biztosítva. Ugyan feltölt 40 perc alatt 100%-ra, de nem óhajtok töltővel szaladgálni mindenhova.
Így maradt az iPhone 11 Pro Max és valószínűleg amikor kijön a 12 Pro Max, azt is elő fogom rendelni.Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
Tiger.
nagyúr
-
dns86
tag
Teljességgel eltudom fogadni ha valami nem jó. Az Apple se hibátlan, sőt az én szememben elég mély süllyedésbe kezdtek főleg a software szempontjából nézve.
Számomra viszont sajnos még mindíg nem alternatíva egyik Androidos telefon sem (igen, próbáltam mostani csúcskészülékeket). Igaz, eléggé a szokások embere vagyokApple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
dud998
őstag
Nagyon király kép lett!
-
pecccccccca
őstag
válasz rolandrepasi #4410 üzenetére
köszi.
Még épp akcióban. Egy szép nagy bodorka már van. ☺️Humorban nincs helye tréfának!
-
rolandrepasi
tag
Jól sikerült! Volt fogás?
-
pecccccccca
őstag
Üdv ismét srácok.
Egy fotóval jöttem.
Mindig tud meglepetést okozni ez a telefon. A vízcseppek és a felhő a háttérben nagyon jó hatást kelt. 😊Humorban nincs helye tréfának!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a jó, ha semmi gond nincs, én sokat járok pályán, Németországban lakom és jó sokat is pofázok, ezért kicseszett idegesítő volt, hogy 10-ből kilencszer! megszakadt, de utána nem lehetett csak úgy újra kapcsolódni, á nem. Ahhoz az autót is újra kellett indítani, tehát ki kellett állnom a következő pihinél, vagy kútnál. Emiatt aztán főleg az xs max-ot használtam, de az új vassal, ami árprilis 20 óta van a tulajdonomban, de januári gyártású, kő stabil a BT.
A múltkoriból az Audi-t kihagytam, ott is hasonló BT problémák voltak, mondta a stuttgarti mercis.(#4406) tibcsi0407
Biztos nem lesz ott sem gond. -
dns86
tag
Nálunk egy 2014 Seat Leon van, minden gyári benne, a fejegység is.
iPhone 11 Pro Max-al eddig nem tapasztaltunk BT eldobás hibát pedig 2 telefon is csatlakozott már hozzá.
Csak egy kis adalék a statisztikáhozApple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
tibcsi0407
félisten
Nekem egy F10 van, remélem nem lesz gond vele, de BMW-k egyébként is főleg Apple ökoszisztémára vannak felkészítve. Ez is az egyik ok, hogy Apple-re váltok. (Android-dal a Deezer szereti eldobni a BT-t...)
Mondjuk a fedélzetit.NBT II Evo-ra fogom cseréltetni, mert most nincs Carplay.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tboldi
nagyúr
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, és nem is lehet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Németországban a mercinél, mikor vittem kötelező szervizre mindig mondták, hogy rengeteg ilyen hibát jelentettek náluk, illetve nem csak náluk, hanem a porsche, skoda, wolkswagen-eknél is. Hogy pontosan mi a lófütty gondja van a német autókkal szoftveresen a pro max-nak azt nem tudom, de az új autóm is német és ezzel teljesen stabil.
Az újjal majd a 12 fog szarakodni.
Akkor levideózom a hibát az autóban, majd az egyik Apple cég előtt nyilvánosan a földhöz b...om a telefont és sok helyre elhintem majd a hibát, de remélem ilyen nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest