- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Ez az üveg már hangszóró védős? Van rajta rács?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
csab2
veterán
Megjött a Vodafone Mini Bázis.
Félórája nem vagyok a hatótávjában és a telefonom még mindig a Mini Bázist írja hálózatként. Sírjak vagy nevessek?!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
veterán
HARLEY-DAVIDSON
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #2694 üzenetére
Hogy az ténylegesen 100%-ban bőr, és nincs bevonva semmivel sem, alzánál műbőrnek írja.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #2692 üzenetére
A sima jobb, nem véletlenül drágább sok helyen.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #2690 üzenetére
A simát?
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #2685 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #2685 üzenetére
Ilyen volt, ezen gyorsan lekopott a bevonat.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #2683 üzenetére
Ott vettem én is, de az nem az aktive?
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #2681 üzenetére
Ilyen platinás lesz, ez a fekete már olyan.
1 napig volt kb egy gyári bőr tok, nekem elég is volt belőle annyi. De ezt a nomád tokot szeretem, és sikerült 15k-ért megvennem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #2679 üzenetére
Én ilyen fekete párti vagyok, de a barnánál tény, hogy jobban kijön a bőr hatása.
-
veterán
-
laleeee
őstag
A face id egyből feloldja a képernyőt ha ránézel, vagy ránézés után megjelenik egy lakat szimbólum és azt még meg kell nyomni előtte ?
-
zmtTom
aktív tag
Az Iphone X az Iphone XS és az Iphone 11 Pro-ban ugyan az a Face ID van és ugyan az a sebesség?
Köszönettel -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez itt egy saját vélemény...
Nézd, én elhiszem, hogy védeni kell a telefont. nekem is van ilyen tokom XS max-ra, de az összes tok, még "bumburnyákabbá" teszi az amúgy is elavult dizájnú szappantartó formára emlékeztető mobiljukat. Ezekben a tokokban meg főleg.
De Apple mobil csak ez van, amit cserélni, vagy újat venni lehet egyszer az évben...
Én nem fogok kilépni az Apple ökoszisztémából, amit felépítettem magam körül, szerintem nem is tudnék már, de azékapjákbe.
Szerencsére tokból kivéve elég jelentősen esik nálam a fent leírtak és a minőségi vékony acél érzete sok mindent eltud felejtetni. X-nél még tetszett. Xs-nél már unalmas volt, most a pro-nál meg már le sem írom a véleményem erről az incredible new design-ról.Jah, Tim Cook mondta ezt is. Megérdemelte volna, hogy megbotoljon és nyakát törve leessen a színpadról.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz RAYBOMB #2664 üzenetére
Ha tokban van a telefonod, akkor nem érzed, de elég gyakran szokott lenni - amúgy kevés ideig tartó és semmi oka nem lenne rá -, erősebb melegedés. Mivel én utálom a tokokat, gyakran van a kezemben "szűzen" a telefon, ezért szoktam érezni.
Tehát, valami ok nélkül b@xkurálja a háttérben a cpu-t még mindig.[ Szerkesztve ]
-
RAYBOMB
tag
Valaki tapasztalta esetleg azt, hogy kevesbe melegedik a telefon a 13.3.1 el... viszont rosszabbodott az akksi ido. napi maximum 8ora screen time helyett 6-6,5ora.
tovabbra is a megszokott dolgokat csinalom nem valtoztattam semmit
-
MaxFecky
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol keressem Iphone 11 Pro-n a beállításokban a kontaktok alapértelmezett mentési helyét? Ugyanis Iphone 7-en is 13.3.1-es IOS van, de ott a Beállítások/Kontaktok menüben megvan, a legutolsó sor. De 11 Pro-n nincs ilyen. Ötlet?
IPhone 13 Mini 128 GB Starlight / IPad Pro 11 2021 128 GB Astrogrey / Apple Watch S3 42mm Astrogray
-
Kyller
senior tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata az alábbi fóliával kapcsolatban:
Spigen Glass FC Apple iPhone 11 Pro
?
Köszi!Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz spawn21 #2656 üzenetére
Jah pontosan, ahogy írod :D... Nincs mit ezen szépíteni, egyszerűen elnyomták még egyszer az XS (max)-t ugyanazon az áron. Hogy tök sötétben jobb a fotó, vagy egy hangyapöcsnyivel erősebb a kijelzőfénye?
Lehet, még sosem próbáltam ezeket, nem is fogom, mert nem érdekel ez a része, az XS max-ot is tökéletesen láttam nyáron vakító napsütésben és napszemüvegben, márpedig én jó sokat kint voltam a napon. De egyébként semmilyen más különbség nincs, ha nem fordítom meg a telókat és látom a kamerát, "assetudom" melyik van a kezemben. Mind a kettő space gray.Én továbbra is azt tudom elképzelni, hogy nem egy, vagy kettő, hanem több ájfon projekt is a kukában landolt, emiatt tesztelték és csak is XS alatt a 13-as rendszert.
Nem mertek meglépni egy vadiúj koncepciót, mert lehet, hogy rengeteg sok gond volt vele és szeptemberre nem tudták volna stabilra megcsinálni és azzal kinyírták volna magukat.
Egyébként is, nem a szomszéd Rózsinéni dumálta a nagyvilágba a 6Gb ramot, hanem maga az apple még az (előző) év elején aztán nagy kuss lett, mert mégis kijöttek a 4GB-vel.
Többek közt, az egyik legnagyobb apple Macrumors fórumon rengeteg ilyen infót lehet találniAztán lehet, hogy a fentebb írt agymenésekből egy betű nem történt, de az biztos, hogy ezt az Apple sokáig nem fogja tudni eljátszani. Én már rengeteg pénzt kiszórtam nekik az asztalukra és biztos, hogy nem is váltanék semmi másra, de 4-600 ezer közt, szerintem inkább feneket nyaljon a mobiljuk, ne pedig azt érezzem, hogy én is beálltam az idióták sorába. Újra...
Jah nekem is van pro (is), az az A12X valami brutális, na ott érezhető a mai napig, hogy nem a nagyvilágba beszéltek, mert az iPhone 11 bemutatón csak agymosás volt, szép grafikonokkal meg 127625-ször elsütött incredible szóhasználattal most szépen átverték a népet, pontosabban fogalmazva, az xs tulajokat. IPhone 8, illetve az előtte lévő készülékekről volt érdemes váltani 11-re.
De ezzel mind semmi gond nem lenne, ha tökéletes lenne a rendszer, de nem az még mindig, többek közt ilyen BT megszakadás autóban, hát nevetséges, 10+ éve is égés lett volna. Nemhogy most és egy iPhone-nál. :-/
[ Szerkesztve ]
-
coolrider
tag
Mar akartam kerdezni,h androidos füles hasznalhato iphon-nal?
Huawei free buds fulesem van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
(#2651) Tiger.
Nem tudom, most csináltam egy ki-be kapcsolást, ha esetleg beragadt volna valami. De már ez is röhej, hogy egy ájfonnál ilyet kelljen csinálni.
De nem sok reményt fűzők hozzá, mint írtam XS MAX-on hasonló a helyzet. Legfőképpen ezen a két programon veszem észre. Youtube studio és chrome, ahol néha 15 lap is meg van nyitva, de 10 az szinte mindig .
Az biztos, hogy idáig ilyen nem volt. Én, nagyon úgy érezem, hogy ez valami újabb bug, ami most felütötte a fejét. Lényegében alig megy még mellette más, talán 4-5 másik applikáció, vagy annyi sem.
Nem mintha az újratöltés sok idő lenne, mert, szinte azonnal megvan, de nem töltse újra, főleg a YT studio-t, mert akkor nem látom a változást, mint amikor én frissítek rá, csesszék már meg. Ha meg esetleg olyan frissítések jöttek a guglira, ami innentől zabálja a memóriát, akkor ezt tudniuk kellett volna, akkor a 4GB már nem elég, akármennyire is az IOS nem úgy kezeli a memóriát.
Jelen esetben viszont elfogy a ram, az tisztán látszik főleg e két programnál, ezeket használom legfőképp. -
Tiger.
nagyúr
Ez már én is észrevettem., sőt a beállításoknal is csinálja, belépsz valahova, majd kilepsz és kis idő után már nem oda visz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom, hogy itt írták-e, vagy máshol, hogy az ios majd intézi a memória ügyet, meg elég a 4 gb. Hát ez egyáltalán nem így van. Az elmúlt hetek alatt egyre többször veszem észre, hogy újra tölt applikációkat.
Főleg Chrome, vagy épp a youtube studio. Hogy most ez megint egy újabb probléma, ami frissítés után történt, már azt is eltudom képzelni, de nem elég a 4GB jelenleg. És őszintén. Egy 600 ezerbe (mármint legalább az 512es verzióba) kerülő mobilba már bőven elférhetett volna +2 gb, vagy tényleg jó lenne, ha valamit végre csinálnának már ezzel az elcseszett rendszerrel, mert ez minden csak nem jó, viszont egyre nagyobb blama.
Ugyanezt tapasztalom XS MAX mobilon is, de hát az szinte ugyanaz.Ugyanezt angolul elküldtem feedback-en.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz ateszapa748 #2646 üzenetére
Valóban nem sárgul, én 2 évig használtam a füst színűt
-
ateszapa748
aktív tag
válasz pecccccccca #2644 üzenetére
Nekem egyszer az autós tartó bukott le a sebváltóra(fém). Azelőtt soha nem volt még példa rá. Pont az 1 órája vásárolt iPhone XS-em volt benne, amire kibontás után mindjárt rajtam is üvegfóliát... ez volt a szerencse! A fólia berepedt pedig nem gagyi volt! Még is jobb mint, ha a kijelző tört volna! Az ördög nem alszik!
[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
Olyan nincs. Mármint ami nem sárgul be.
A kijelzőre pedig szerintem kötelező egy üvegfólia. Nem olcsó telefon és azért egy huppanástól be is törhet.
Nekem derék magasságból lefordult egy asztalról, alátettem a lábam, de a hűtő sarkának nekipattant addigra már azért csillapítva a lábammal az esést, de jobb felső saroktól elrepedt keresztbe a fólia. Ha nincs rajt akkor a kijelző bánja.
Bárkivel előfordulhat ez ugyan így.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
Brut
tag
Tudnátok ajánlani extra vékony, átlátszó szilikon tokot, ami lehetőleg nem sárgul be?
Fóliát a kijelzőre nem szívesen raknék fel, van aki így használja? Mik a tapasztalatok, mennyire karcolódik?
-
csabiks
senior tag
A mai nap feltettem egy üvegfóliát a fórumon olvasott módon:
jó alaposan bevizeztem, majd picit megráztam, és gyönyörűen a helyére igazítottam. A víz tökéletesen kiszorul alóla.
Eddig soha nem sikerült szépen, a fólia alatt maradt ‘kosz’ nélkül feltenni, viszont most igen!
A fólia alis, de a jobbik fajtából.
Nem tudom már ki írta ezt a tippet, de piszok jó, bátran ajánlom!
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Tiger.
nagyúr
válasz Navaren #2638 üzenetére
Fent van a gépen az icloud, de csak fotokat szoktam lemásolni róla.
Ezért nem is értem, nincs bejelölve.[ Szerkesztve ]
-
Navaren
aktív tag
Hát valószínűleg azért, mert vagy Internet Explorerből Safariba importáltál valamikor, vagy fordítva.
De viccen kívül, magától nem kerül semmi oda.
A Safari bookmark-jai iCloud-on keresztül szinkronizálódnak, amennyire tudom az iOS-es Safari nem tud importálni.
Marad tehát az - feltételezem, hogy Windows-os asztali géped van -, hogy van/volt fent iCloud for Windows és iCloud bookmarks addon a böngészők valamelyikében, vagy pedig még régebbről Safari for Windows, ahova anno egyszer régen bejelentkeztél kipróbálni, és IE-ből importáltál bele.Más ötletem nincs.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Valaki magyarázza már el, hogy az miért van, hogy a safariban a könyvjelzők, pont ugyan azok, mint a PC-en az internet Explorerben.
-
Tiger.
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
válasz RAYBOMB #2617 üzenetére
Ha már strapa tok a téma:
Most Durable iPhone 11 Pro Cases Drop Test! Top 10PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tboldi
nagyúr
válasz zozzzzzzzzzz #2623 üzenetére
Ezért (is) jó a telefon mellé egy Apple Watch.
-
pecccccccca
őstag
Nézd. A melegedés általános ennél a készüléknél. Sajnos az új A13 bionic-kal együtt nem raktak bele komolyabb hőelvezetést. Előző X szériákban az A12-höz mérten még elég volt, de nem tervezték át sajnos csak belerakták az A13-at ezért egy picit melegedősebb.
Az utolsó bekezdésedhez: Én is 9-10 év androidozás után csöppentem jobban bele ezzel a készülékkel az iOS-be. Egy két apróságtól eltekintve én is elégedett vagyok vele és jelenleg úgy érzem nem is váltanék vissza. Megfogott ez az ökoszisztéma amit nyújt az iOS. Nem mellesleg maga a telefon is nekem nagyon tetszik.
Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz zozzzzzzzzzz #2623 üzenetére
AOD kiváltására egy okos karkötő nem rossz dolog. Én is használtam mellé, de unokahúgomra átruháztam. 😊
Az intenzív használat elég tág fogalom azért. Én a pro max-ot is lemerítem este 9-10-re olyan 20% körülre, ha olyanom van. Persze ritka, mert általában másfél-két naponta töltöm, de le lehet ezt is meríteni egy húzósabb nappal és ebben azért komolyabb akku van mint a sima proban.Humorban nincs helye tréfának!
-
Brut
tag
válasz pecccccccca #2622 üzenetére
Remelem igazad van. Egyébként semmilyen nagy teljesítményű alkalmazást nem használok , így eddig nem is vettem észre melegedest. Van esetleg olyan teszt Iphone-on amivel ki lehet deríteni, hogy Van e melegedesi probléma ?
Ez az első Iphone a kezemben 10 év android után és egyelőre nagyon elégedett vagyok
-
zozzzzzzzzzz
tag
Hát köszönöm mindenkinek, még átgondolom a dolgot. Ez az AOD dolog kicsit fáj mert kb. folyamatosan le van némítva a telefonom és azzal elég csak ránézni de nagyon benne van a lábamban a bugi
Ha egy nap bőven megvan az intenzív használat mellett a sima próval akkor az lesz -
Brut
tag
Tegnap este át akartam rakni Google Photos-ból a képeim egy részét a telefonra (kb 800 db). Kijelöltem az appban a képeket és rányomtam a telefonon a letöltésre. 1 perc után annyira felforrósodott, hogy megszakította a letöltést és kilépett az appból. Többször is megpróbáltam, sőt gyári visszaállítást is csináltam, de ugyanez volt a helyzet.
Megnéznétek nekem, hogy ha ilyet csináltok, akkor nálatok is nagyon erősen felforrósodik e a telefon? Még benne vagyok a 14 napban, max visszaviszem és hozok másikat.
[ Szerkesztve ]
-
totopad
senior tag
válasz zozzzzzzzzzz #2612 üzenetére
Én sima pro-t használok, nekem 1,5-2 nap használattól függően. Ha egész nap hallgatok rajta valamit, be van kapcsolva a mobilnet, akkor kb 50% környékén megyek haza, meg 1-2 hivás. sms, böngészés mindig jön még hozzá. Ha visszafogottabban használom, akkor simán előfurdúl, hogy 75-60% környékén megyek haza és csak másnap este rakom tölteni. 12 év iPhone használat után, nekem ez az etalon iPhone minden tekintetben.
-
RAYBOMB
tag
fizikai munkat vegzo embereknel csak ajanlani tudom az UAG Monarch tokot. a 11 pro max om mar 3szor esett le... semmi baja
teglava teszi... de megeri a kozel 20k t -
tboldi
nagyúr
válasz zozzzzzzzzzz #2612 üzenetére
Az első kérdésre nem tudom a választ, XS Maxom van.
Viszont a másodikra igen: nincs AOD, és én nem is bíznék benne, hogy lesz.Ha egyszer mégis bekerülne az iPhone-okba, tuti, hogy valami hasonlót csinálnának, mint most a Watch Series 5-tel, vagyis egy újabb vezérlőmodult raknának bele, ami képes lemenni 1 Hz-re, hogy energiahatékonyabb legyen. De ebből az következik, hogy a régebbi modellek nem kapnák meg a funkciót, csak az aktuális új, mert ugye hardveres a különbség.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Szeretném kérni a véleményeteket/segítségeteket
Egy ideje gondolkozok azon, (ellenállhatatlan késztetést érzek?) hogy váltok iPhone-ra (eddig csak Androidot használtam némi Windows Phone-os kitérővel).
Kinéztem magamnak egy 11pro maxot mivel az akksiidő nálam sokat számít viszont nagynak találom. A sima pro az kinél mennyit bír? (tudom, hogy más szokások de akkor is).
Meg AOD az van, vagy lesz? A környezetemben nincs senkinek, amelyik barátomat meg telefonon interjúvoltam az azt sem tudta eszik vagy isszák ...előre is köszönöm a segítséget
-
tboldi
nagyúr
És van millió hasonló megoldás, csak tényleg nem túl szájbarágós az Apple.
Yep.
Sok helyen lehet további funkciókat előhozni hosszú érintéssel, amire semmi utalás nincs, hogy olyat is lehet. Pl. ha a Safariban a lapok gombot tartod nyomva, akkor ez jön elő, vagy frissítésnél a letöltés és telepítés feliratot nyomva ki lehet választani azt is, hogy csak letöltés.
Utóbbit éppen tegnap fedeztem fel véletlenül a 13.4 béta okán.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz coolrider #2608 üzenetére
És nagyon sok dologra megvan az egyszerű megoldás, csak nem mondja el semmi sehol. Pl a tárcsázásos példád: a contacts-ot soha nem használom, a phone-t akkor, ha olyat hívok, akiről tudom, hogy beszéltem vele az elmúlt napokban. Random contact, akivel ezer éve nem: képernyő középen (mármint a kijelző közepén, nem felülről) lehúz, contact neve a search-be beír, hívás gomb. És van millió hasonló megoldás, csak tényleg nem túl szájbarágós az Apple. Talán a gyári Tips app tud ilyeneket mutatni, de azt meg szinte mindenki törli egyből, mert "én jobban tudom".
[ Szerkesztve ]
-
coolrider
tag
válasz Navaren #2607 üzenetére
Nincs itt semmilyen veszekedes.
Eszmecsere van.
Ertem amit mondasz,es a rendes forditas hibajanak latom en is.
Nem tudom ez kinek a szamlajara irhato.
De en azt gondolom,h egy ilyen premium keszuleknel,ez minimum ovon aluli a felhasznalokkal szemben,plane ha az árát nezem.
Amugy mar en sem okvetlen azt mondom h bonyolultabb az androidnal.
Inkabb ugy fogalmaznek,h sok dologban tulkomplikalt. -
Navaren
aktív tag
válasz coolrider #2593 üzenetére
Nem veszekedni akartam Veled, ismerem ezt az álláspontot, ugyanezen mentem keresztül az idén nyáron lesz 62 éves édesapámmal, amikor két éve i8-at vettem Neki sokéves androidozás után (2009-2017: Motorola XT720 -> ... -> Xiaomi Redmi 3S Pro), és ugyanígy állt hozzá, nem is tudom, hány telefonhívást kaptam tőle, hogy "nem talál semmit, nem működik, amit mutattam Neki, és különben is, miért lenne ez egyszerűbb", stb (mindenzt úgy, hogy utolsó telefonján a MiUI vagy mi nagyon sok gesztusparancsot lop az iOS-ből rendszer és gyári app - pl. email - szinten is).
Kellett egy jó 6-12 hónap, mire átszokott és megszerette, és ha most a kezébe nyomnék egy 10-es droiddal operáló telefont, jó eséllyel csak a fejét vakargatná.A 'legyintsen felfele' - utasítás elsősorban szerintem a fordítás miatt lesz legalább némileg félreérthető, a mai napig a 'tap to XY' és a 'swipe up to XY' - parancsok fordítását nem sikerült normálisan megoldani, hogy egyértelmű legyen, mit is jelentenek, bár hozzá kell tenni, hogy az angol szöveg sem mindig teljesen egyértelmű elsőre a noccs-os telefonok újabb home gomb - kiváltó gesztusai óta, pl. alkalmazásvásárlásnál.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
coolrider
tag
Igen ez igy van.
Mindaddig,amig at nem alakitod a gombrendszeredet ugy,h letoltesz egy alkalmazast,es a szamok is ott vannak a felso sorban.innentol sajnos amit mondasz mar nem hasznalhato.
A space-t megnyomva egyebkent tenyleg jo.erre en is rajottem.
De azzal a billentyuzettel nekem remalom volt irni.ha szamot akarsz,kulon nyomkodni kell h elojojjon.[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
Ezt androidon a gboard már tudja egy ideje. Viszont , ami kifejezetten tetszik az a kimondás. Simán felolvassa tetszőleges tempóban a kiválasztott cikket/szöveget. A Siri pedig kifejezetten jól kezeli az ukrán maffiózós angol akcentusomat, ez nagy segítség ha vezetek. Androidon ez nem igazán működött.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
HercsY
csendes tag
válasz coolrider #2602 üzenetére
Hello,
Egy kis segítség - mert a droidosok többségénél ilyen nincs (az apple átlaguser meg nem is tudja hogy ilyen van) - a szöveg javításához:
Ha hossza nyomod a space-t "átalakul egy tapipaddá a billentyűzet, mellyel tudod a kurzort mozgatni. Ennél jobb megoldás nincs egyik telefon esetében sem. Nem kell a szóra kattintani tartani rajta az ujjad stb (régebbi modellek esetében erősebben kellett nyomni 3D-touch).
Csak gépelsz és (ha valamint elrontasz) majd a végén a fenti módszerrel az egész szövegben egyszerűen javíthatsz, úgy hogy nem kell a szavakat bökdösni.One crew, one soul...
-
coolrider
tag
válasz jozsi252 #2600 üzenetére
Sztem tevedsz.
Eloszor is nem csomot keresek a kákán,hanem szimplan leirom azt,ami szamomra nem tiszta,vagy nem egyertelmu.
Nem fikazni akarom ezt a rendszert,hanem osszehasonlitottam.
Meghozza ugy,h az egyik kezemben az iphone,a masikban az lg.
Azt ugye tudod,h androidon belul is masok a feluletek?
Pl a samsung es az lg sok mindenben elter egymastol.
Az lg peldaul(szerintem)egyszerubb a samunal is.
Vegyunk egy peldat:
Ha leteszem a ket telefont es hivni akarok valakit a nevjegyekbol/kontaktokbol,egyszeruen az androidnal kevesebbszer kell megnyomni a gombokat mire elinditom a hivast.
Meg egy:ha elirok valamit mondjuk egy sms-ben,akkor az ios feluleten sokkal nehezkesebb javitani a hibat.a"kurzort"joval nehezebb visszatenni egy szo kozepebe.
Plusz androidnal ilyenkor felnagyitja az adott teruletet,es ezert jobban latszik.
Lehet,h ez szorszalhasogatasnak tunik,de ezek a kis dolgok nálam nagyban befolyasoljak azt,h mikent velekedek az adott dologrol.
De mondok egy ellenpeldat is,h lasd,par nap alatt pozitiv dolgot is talaltam.
Eddig(mivel az lg-n nincs)nem hasznaltam a hangos szovegbevitelt.
Most h csere alatt van a telom,rohadtul hianyzik,mert meglepoen jol mukodik,amit nem gondoltam volna!
Egyetlen dolgot viszont senki nem tud nekem megmagyarazni,barmennyire erzem,h akar igaza is lehet.
Ez pedig a töres.
Az lg telon van ez a mil standard.ami azt jelenti,h valamennyire utesallo.
Namost ez a gyakorlatban azt jelenti,h rohadtul birja a gyurodest.
Godollon lakom.
Ha valaki kivancsi ra,talalkozzunk,es megmutatom mit is jelent ez.
Van rajta egy spigen tok,folia nincs,mert az nem volt meg ra,amikor megjelent a telo.egy eves,a kijelzo tiszta karc.
De eldobom a parkolo betonjan barki elott,es szinte biztos,h nem lesz baja.
Ertem en,h nem egy kategoria ez a ket telo,de ebben akar lehetne az nem?
Ettol csak javulna a megitelese.
Es meg 1x:
Egeszen megbaratkoztam mar ezzel az iphon-nal.szeretheto egyebkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!