Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAYBOMB
tag
Sracok
nem tudom ti hogy vagytok vele. En nekem decemberi a pro max, az akksi elvileg meg mindig 100% os de olyan lefingott akksi idoket produkal hogy sirva fakadok. Valaki tapasztal hasonlot?
a telefon melegedese mostanaban 10perc utan mint egy regi galaxy s2
-
dpeter
csendes tag
Ami negatívum számomra a linkelt power bank-ban az az 580 gramm, amit cipelnem kellene.
Az alábbi viszont csak 350 gramm (árban nincs jelentős különbség) azonban nem power delivery-s a leírása alapján:
https://www.emag.hu/anker-powercore-power-bank-20100-mah-usb-c-fekete-a1371012/pd/DK6H99BBM/
De ez a gyakorlatban, töltési sebességben most jelent valamit? Laptopot egyébként nem szeretnék vele tölteni, csak telefont.
Várom a hozzáértők válaszát, köszönöm előre is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kchris78
üzenetére
Volt az elején ilyen, igen. Aztán javult pár frissítéssel. de csak annyira, hogy a kettő közt semmilyen különbség nincs. Nyilván szeptemberben azért volt még hátrányban egy picit a pro, mert végig xs alatt volt tesztelve a rendszer.
Mindig is írtam a 11 pro (max), csak egy xs (max) pont 2, jobb kamerával és egy picit jobb akkuval, semmi több. Nagyon kíváncsi leszek a 12-re és főleg remélem, hogy egy kicseszett bug annyi nem lesz a rendszerrel. -
dpeter
csendes tag
Még egy kérdés. Az utóbbi időben azokon a képeken, melyeken a háttér homogén, egy folt látható a képek közepén. Ultraszéles kameránál nem látom, szélesnél igen, a telefotónál néha igen, néha nem. Utóbbi miatt gyanakszom leginkább arra, hogy ez valamilyen szoftveres bug lehet. (13.5.1. van rajta) Tapasztaltat ilyet esetleg más is? A májusi képeken ilyen még nem
volt. Egy gyors lövés:
.
-
dpeter
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy Anker power bankot a 11 pro-hoz.
Ez okés?
https://www.emag.hu/anker-powercore-power-delivery-premium-kulso-akkumulator-26800-mah-fekete-a1375g11/pd/DG6N15BBM/?ref=graph_profiled_similar_1_2&provider=rec&recid=rec_49_531e324d4b8dc58b0b99f387ace9898a821eba591a482d7dc66e43bac0120891_1592592073&scenario_ID=49Azt néztem, hogy Power Delivery-s legyen. A telóhoz kapott eredeti kábel gondolom, jó hozzá, nem kell másat vennem. Kell még valamire figyelni? Eddig nem használtam külső akksit.
Köszi!
-
B-Clone
aktív tag
Sziasztok.
használ esetleg valaki ND szűrőt 11 pro-hoz?
-
törölt tag
Üdv.!
Csak egy gyors kérdés...
Adott már a lehetőség, hogy fotót át tudjak küldeni mondjuk laptopra bluetooth-on? -
kchris78
veterán
persze... de telefonnal talán ha egy valamivel játszottam amikor tojásokat kellett eladni és a tyúkokat kellett nevelni
. Amit írt ΞΔGLΞ hogy lassabb a programok betöltése pont ebből van: alacsonyan pörög a frekvencia és NEM tud olyan gyorsan felpörögni a freki mikor ráböksz egy app ikonra hogy ne vedd észre hogy ennek a lassító hatását. (a lassú mag kipörög 100%ra ezt feldolgozza az app és ad még rá kakaót) Viszont cserében ott a készenléti idő-nyereség... -
Tiger.
nagyúr
El sem hiszem, megerkezett az üveg.
Igaz nem az én nevem volt rajta, hogy honnan szedték ezt a nevet......Trent Hewton 😂 -
Ck.
addikt
Van valami trükk arra, hogy pont-mátrix kijelzőket hiba nélkül le lehessen fényképezni a szifon kamerájával?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kchris78
üzenetére
Ja értem, azt hittem valami szolgáltatóra írtad a rabláncot. Hát nem is szállok ki soha ebből az ökoszisztémából.
Az üzenetet épp a német autópálya egyik pihenőjében próbáltam volna küldeni, ott meg nem fogok laposról emiatt üzenetet küldeni, mivel hogy erre találták ki valamikor a telefont...., de ha még otthon is vagyok, vagy előttem van a macbook, biztos, hogy arról sem fogok sms-t küldeni, sőt soha többet nem küldök sms-t senkinek!
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Az akkumulátor résznél, ahol látni, hogy a "Képernyő kikapcsolva". Nálam az 0 percen kívül soha nem mutat mást.
Ez normális? Nektek rendesen írja, mennyit volt kikapcsolt állapotban? Illetve hogyan orvosolható, abban az esetben ha ez nem normális jelenség?
Köszönöm előre is a válaszokat és a segítséget -
attszil
tag
Sziasztok! Új tulajként szeretnék ehhez a témához kérdezni! 11 pro + watch 5-öt együtt vettem használom, de nekem sem tökéletes az értesítések rész, vagyis csak a gyári email és üzenetek app amikhez az óra sem jelez és a telefon sem. megnézve mindegyiken ott az új üzenet de a telefon nem ad hangot és a kijelző sem villan fel mint minden más appnál.
Ha az órát kikapcsolom akkor a telón minden jól működik. A watch visszaállítása megtörtént, de utána nekem is csak odáig jut a szovtver frisítés, ahogy írtátok előttem, hogy ellenőrzés!
Sikerült valakinek rájönni? Előre is köszönöm! Egyébként a többi dolog tetszik, utoljára 4S volt amikor apple terméket használtam, sokat változott azóta, és az esim (vagyis a dual sim) megjelenése volt ami miatt vissza tudtam csábulni. -
kchris78
veterán
Hát sziasztok
. Nem teljesen újdonság de beszálltam én is a csapatba
. Egy Xr után... Nagyon jó lenne a 12 formája de mire elérhető lesz egyáltalán meg "normális" áron az meg odébb lesz... Asszony még nem tudja
. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kb ugyanazt tudom írni, mint Icecave fórumtárs, márciusban rendelt 50db minőségi ffp3 maszk az országba érkezett április 28-án! Azóta itt rohad, vagy is ott valahol a vámon és remélem, hogy velük együtt azok is, akik csücsülnek rajta. Mert engem már nem is érdekel az 15 ezer forint Talán a második hullámra ideér...És miért a Nillkin-t akarod b@szkurálni emiatt, ő megtett mindent. A csomagolása alapján, meg nem szoktak ezek sérülni.
-
mike710
aktív tag
Sziasztok! Leesett a telefon és a hátulján az egyik sarkánál lett egy repedés emiatt szeretném cseréltetni az üveg hátlapot, ahogy nézem neten elég körülményes a javítás valahol külön lézeres géppel javítják valahol simán lekapirgálják a törött üveget de egyik se tűnik tiszta és precíz módszernek és emiatt vannak kétségeim. Magyarországon vajon hogy javítanak egy ilyen telefont hiába hivatalos szervíz valamiért kételkedem venne, hogy a legmodernebb technika rendelkezésre állna akár az iStyle-ba vagy bármely másik hivatalos szervízbe . Valakinek van esetleg tapasztalata vagy információja ezügyben? Illetve a vizállóságot ezután a művelet után elfejthetem?
-
Ck.
addikt
Almázó kollégák,
Hogyan tudnám maszk viseléskor a Face ID helyett jelkóddal előhívni a belépési jelszó kitöltést? Nálam egyáltalán nem ajálja fel ezt mint opciót, ha nem ismeri fel az arcom akkor marad az hogy mindent egyenként be kell pötyögni. Valamit benézek esetleg?
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Sokkal több hely nálam sincs a két perem között, hátra egy darabka 7 mm-es laminált padló éppen befér, de nem lóg ki és nem is ér bele semmibe, ez a lényeg. A gyári felni kerek 1 centivel beljebb van (ET43 vs ET53), nagyon hülyén néz ki, azt nem is akartam.

De legutóbb konkrétan a gumimérettel volt bajuk, mert az B-oszlopon szereplő matricán csak a 175/65R14 szerepel, holott a Honda megengedi a 185/55R15-öt is, főleg, hogy a legmagasabb felszereltség eleve 15-ös kerekekkel jött. Csak meg kellett volna nézni a típusbizonyítványt, de még nekik állt feljebb, mikor megemlítettem. "Már 20 éve ezt csináljuk, ne te magyarázd meg, hogy hogyan kell..." - Ja, 20 éve szarul.
A rugó meg nem volt bejegyezve a forgalmiba, de szerencsére pont akkortájt indult a JSZP, amiből kiderült, hogy a honosításkor megszületett a hivatalos bejegyzés, csak a forgalmiba elfelejtették tollal befirkantani. 5 perc alatt pótolták a hiányosságot az okmányirodában, így ez sem jelenthet akadályt.
Az izzó már csak ráadás volt. Osram Night Breaker Laser H4-esek vannak bent Cool Blue Intense helyzetjelzőkkel (ami a nevével ellentétben nem is kék fényű), mindkettő E-jeles, el is vittem a dobozukat, de erre az volt a válasz, hogy kínai hamisítvány. A Lumenettől?
Érdekes módon a következő helyen képben voltak, és plusz juttatás nélkül átment. Kora ellenére (2006-os) alig tértek el a kibocsátási értékek a gyáritól, csak néhány százados, ezredes különbségek voltak. Euro 4-es benzin - ezek szerint - jó állapotú katalizátorral és lambdaszondával.

A fék 99%-os volt, amit azóta kicseréltem még jobbra, pontosan EBC Yellowstuff-ra. Egyedül a hátsó lengéscsillapítók voltak a határhoz közel, de már tettem be új Kayabákat.(#3741) kchris78: Szerintem a nagyobb méretű modellekre mindig is kisebb volt az érdeklődés, én is a kicsi 7-est sokkal hamarabb eladtam, mint a 8 Plus-t.
Amúgy ja, én is maradtam a XS Maxnál, nem érzem akkora előrelépésnek a 11 Pro Maxot, és valószínűleg vannak még jó páran ugyanígy. -
kchris78
veterán
Nézegetem az eladási oldalakat 11 pro max táján de tényleg ennyire csak egy szűk kört érdekel ez a típus? 1 hete nézem és tán ha 1 elment akkor sokat mondok... Nulla mozgás..
-
pecccccccca
őstag
Én csesztem el. Utólagos szerkesztésben ráküttem’ valami efektet, de már nem érdekelt. A képi tartalom miatt kép ez a kép. 😁
tboldi:
Ne félj ez a kotla is rá volt ültetve a 15-ös alukra. A gumi pereme a sárvédő ív peremétől max 5mm-re volt. Az “eruo nyócas’” dízelről nem is beszélve... Volt vele munkájuk a KPM-nél a srácoknak, de valszeg egy kis csúzdáért megcsinálták neki.
20 tonnás prés alá kéne az ilyen “autókat” tenni. Nem műszakit adni rá... -
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Ennek adnak műszakit, velem meg baCakodnak, mert emelt fényerejű, de road legal Osram izzókat használok?

Az ültetésért is beszóltak, de az be van írva a forgalmiba, meg a kerekek mérete sem tetszett nekik, pedig gyári méret ez is (175/65R14 helyett 185/55R15).
Kíváncsi leszek, legközelebb mit fognak szólni a gyári spoilerért és a szintén gyári LED-es lámpákért.

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Az igen.
Thörbóu dizl' :-D!
------------Mondjuk a piros színt (főleg) rendesen elcseszte a telód mindenhol.
-
pecccccccca
őstag
Igazad van nem lenne hülyeség, ha ténylegesen optikai zoom lenne az optikai zoom, de sokszor csak félig az aztán közben digitálisan segítenek rá.
Nem is tudom talán a huawei vagy a samsung rúgott öngólt az optikai zoomjával?
Nem kerestem utána megint a cikkeknek szóval lehet nem pontosan emlékszem részletekre, de a lényeg az, hogy egyenlőre messze vannak még a tényleges optikai zoomos kamerák amik használhatóak is telefonban. Én egyenlőre fenntartásokkal kezelem az optikai zoom hype-ot. És addig úgy gondolom, hogy csak egy szépen csengő adat lesz az új telefonoknál eladásnál. -
joey04
titán
válasz
pecccccccca
üzenetére
Alapvetően nem rossz dolog, hasznos (Bár ahhoz, hogy a 10x képek faszák legyenek, azért ki kell tartani rendesen, plusz egyéb dolgokra is figyelni kell, nem elég, hogy hogy közel hozom a madárszart és kattintok). De ugye ezeknél a kameráknál csak a 10x lesz optikai (meg p40 pro+ esetében a 3x) a többi az hibrid, digitális marad. Így nem látom nagy hasznát. Bár több játékra ad lehetőséget a 3x - 10x kombó, mint a sima 5x a sima pro-ban. Én ezért vagyok azon a véleményen, hogy legyen 3 "zoom" kamera, 2x, 3x, 5x. Ez lenne (mobilokba) a leghasznosabb. A Xiaomi van legközelebb ehhez, csak ott meg más bajok vannak. Sajnos az Apple sem ebbe az irányba megy.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Az optikai zoom "fejlődése" egy mobilban sosem hülyeség. A digitális, na az kb nettó parasztvakítás...
-
Tiger.
nagyúr
Hát nem tudom mit lép erre az Apple, de kB sztem semmit, még csak most tartanak ott, hogy lesz 3*optikai zoom a kamerában. Ebben meg már 10* van.
-
hexup
kezdő
Nagyon nagyon szépen köszönöm nektek. Megpróbálom
-
hexup
kezdő
Valaki tudna tippet/tanácsot adni, hogy ha adott egy régi lumia telefon egy régi sim-kártyával, miként tudnám a leggyorsabban a telefonszámokat átvinni egy IPhone készülékre? Bocsi az amatőr kérdésért
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Engem jobban idegesít az amikor hívok valakit, és közben megszolal az ébresztő.
-
válasz
pecccccccca
üzenetére
Teljesen mindegy milyen a kép. Remélhetőleg majd javítják.
-
pecccccccca
őstag
-
válasz
pecccccccca
üzenetére
Ezt nekem is csinálja a 11 pro. Elég idegesítő.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Ez csak ficsor 😂😂
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Nem tudom, ébresztőt nem használok, a mobil(ok)meg lényegében mindig töltőn van(nak), amikor nincs a kezemben. De ez a zöldülés elég "frankó" bug lehet, ha létezik.
Véleményem szerint, mint írtam már, senki nem számítson újításokra, ezek amik vannak, csak verziószám emelés, esetleg pár apró biztonsági rés toldozásával és foltozásával elhitetik, hogy foglalkoznak (még) vele.
14-re gyúrnak, illetve ha van eszük, akkor csak azzal foglalkoznak, mert tavaly szeptember óta rengeteg anyázást kaptak világszerte és talán sosem volt példa, hogy egy ios bugos legyen, meg ne egyen valami kijavítva, mert nyilván nem lehet. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Mi az a mindenféle?
-
pecccccccca
őstag
Köszi skacok.
Nem még nem raktam fel. Alapvetően szinte azonnal teszem fel az újabb verziókat, de ezzel valamiért nem szimpatizáltam, mert mindenfélét lehetett mostanában olvasni az új verziókról és elbizonytalanodtam.
De köszi. Pattintom is felfele. 😊 -
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca
üzenetére
Azt hittük, már rég felraktad.

-
NemMo
őstag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Én semmi bugot nem tapasztaltam 13.5.1-en
-
válasz
pecccccccca
üzenetére
Tedd.
-
pecccccccca
őstag
Tehát.
Akkor ismét a kérdés, mert kicsit elsiklottunk felette.
13.5.1 feltehető? Nincsen benne kirívó bug vagy valami ami azt indokolná, hogy inkább maradjak 13.5-ön? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
Engem ez a része nem érdekel. Ha nem használom a telefont, megy rá vezeték nélküli töltőre. Otthon, autó, iroda etc... De semelyik másik telefonban nincs ilyesmi, ami az akku élettartalmát mutatná, csak az ájfonban. Semmi értelme, egyrészt totális hülyeséget mutat, másrészt, mint írtuk, eladásnál emiatt veszít(h)e(t)sz rajta...Jó alkutényező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Vicces képek
- Kerékpársportok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, az elmult idoszakban atfutottam sok regebbi hszt is, es volt egy olyan hogy szerinted neha az xs max mintha gyorsabb lenne ilyenkor a 11 pro max-nal.
Köszönöm előre is a válaszokat és a segítséget

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)