Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz D4ni #2650 üzenetére

(#2651) Tiger.

Nem tudom, most csináltam egy ki-be kapcsolást, ha esetleg beragadt volna valami. De már ez is röhej, hogy egy ájfonnál ilyet kelljen csinálni.
    De nem sok reményt fűzők hozzá, mint írtam XS MAX-on hasonló a helyzet. Legfőképpen ezen a két programon veszem észre. Youtube studio és chrome, ahol néha 15 lap is meg van nyitva, de 10 az szinte mindig .
    Az biztos, hogy idáig ilyen nem volt. Én, nagyon úgy érezem, hogy ez valami újabb bug, ami most felütötte a fejét. Lényegében alig megy még mellette más, talán 4-5 másik applikáció, vagy annyi sem.
    Nem mintha az újratöltés sok idő lenne, mert, szinte azonnal megvan, de nem töltse újra, főleg a YT studio-t, mert akkor nem látom a változást, mint amikor én frissítek rá, csesszék már meg. Ha meg esetleg olyan frissítések jöttek a guglira, ami innentől zabálja a memóriát, akkor ezt tudniuk kellett volna, akkor a 4GB már nem elég, akármennyire is az IOS nem úgy kezeli a memóriát.
    Jelen esetben viszont elfogy a ram, az tisztán látszik főleg e két programnál, ezeket használom legfőképp.

Új hozzászólás Aktív témák