- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3151 üzenetére
Wifi hívás vodánál? Velük kell bekapcsoltatni, mert a menüben én nem látok ilyent.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #3141 üzenetére
Ha Telekomos vagy kapcsoltasd be a Wifi hivast.
-
RAYBOMB
tag
válasz
Nalam is szar a terero. Bar mondjuk piliscsaban elek. Itt borzasztobent pesten melo kozben egesz nap vantererom. Videken laksz?
-
-Ben-
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #3145 üzenetére
iStyle Andrássy út. Pl... (De most nem tudom, hogy milyen nyitvatartással dolgoznak. Normál esetben időpontot kell foglalni...)
-
válasz
Nézesd meg a szervizzel.
-
válasz
zozzzzzzzzzz #2736 üzenetére
iPhone topik-ban vannak a legtöbben.
-
tboldi
nagyúr
válasz
zozzzzzzzzzz #2736 üzenetére
Átfogó iPhone topik van, meg iOS alkalmazások is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
zozzzzzzzzzz #2623 üzenetére
Ezért (is) jó a telefon mellé egy Apple Watch.
-
pecccccccca
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #2623 üzenetére
AOD kiváltására egy okos karkötő nem rossz dolog. Én is használtam mellé, de unokahúgomra átruháztam. 😊
Az intenzív használat elég tág fogalom azért. Én a pro max-ot is lemerítem este 9-10-re olyan 20% körülre, ha olyanom van. Persze ritka, mert általában másfél-két naponta töltöm, de le lehet ezt is meríteni egy húzósabb nappal és ebben azért komolyabb akku van mint a sima proban. -
totopad
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2612 üzenetére
Én sima pro-t használok, nekem 1,5-2 nap használattól függően. Ha egész nap hallgatok rajta valamit, be van kapcsolva a mobilnet, akkor kb 50% környékén megyek haza, meg 1-2 hivás. sms, böngészés mindig jön még hozzá. Ha visszafogottabban használom, akkor simán előfurdúl, hogy 75-60% környékén megyek haza és csak másnap este rakom tölteni. 12 év iPhone használat után, nekem ez az etalon iPhone minden tekintetben.
-
tboldi
nagyúr
válasz
zozzzzzzzzzz #2612 üzenetére
Az első kérdésre nem tudom a választ, XS Maxom van.
Viszont a másodikra igen: nincs AOD, és én nem is bíznék benne, hogy lesz.Ha egyszer mégis bekerülne az iPhone-okba, tuti, hogy valami hasonlót csinálnának, mint most a Watch Series 5-tel, vagyis egy újabb vezérlőmodult raknának bele, ami képes lemenni 1 Hz-re, hogy energiahatékonyabb legyen. De ebből az következik, hogy a régebbi modellek nem kapnák meg a funkciót, csak az aktuális új, mert ugye hardveres a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest