- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
becikem
tag
Üdv! Van valaki köztetek aki a telenortól tudott venni 256-os pro maxot? Lehetetlen küldetésnek tűnik jelenleg.
Miért nincs készlet gyakorlatilag 3 hete egy darab sem? Sehol sincsen mondjuk nekem a telenor lenne jó. Nincs valaki aki tudna infót ezügyben? -
veterán
Az akksi valóban nagyon állat mivel a 8-9 óra SOT ma is megvolt 90% fényerőn mindenféle csökkentés és optimalizálás nélkül viszont nem hiába volt kénytelen adni azt a gyorstöltőt hozzá az Apple.
Eljöttem dolgozni és nem hoztam magammal a 18W-os töltőt és sima 5W-ossal kezdtem el tölteni 15:57-kor 21%-on a telefont ami jelenleg 78%-on van...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #382 üzenetére
Viszont így már értem a minőségi fokmérődet
Nem sajnos nem érted...
és csak egyvalamire fókuszálsz és ragadsz ki valami foszlányt a szövegkörnyezetből. Ne erőltesd már tovább, nemcsak ez a lényege, de ettől függetlenül igen, az a súly különbség nagyon is érezhető. -
Wapmester
senior tag
-
hemaka
nagyúr
válasz Napfénysüti #381 üzenetére
Kb. 10 gramm kulonbseg van a ket mobil (N10+, Xs max) kozott, ami a taptic engine es az acel keret miatti plusz suly miatt meg is van.
En szemely szerint csak orulok, ha nem egy teglat kell a zsebemben hordanom, mondom ezt ugy, hogy soha nem vennek Samsungot. 😂[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
veterán
válasz ForRedGlory #382 üzenetére
Nem viszek mérleget magammal, de én azért tudom ezt le írni, mert kézbe vettem.
Volt egy telefon a kezembe, bementem a Samsung Exp Store-ba és megfogtam a Note-t. Először egy Xs Max-al utána pedig egy másikkal.
Nem zöldségeket beszélek, hanem tapasztalatot osztok meg.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ForRedGlory
félisten
A Note 10+ 196 gramm, a 11 Pro Max 226 gramm, a OnePlus 7 Pro meg 206 gramm. Hát ha minőségi fokmérő nálad/nálatok pár gramm eltérés, akkor oké. Arra meg befizetek, hogy a OnePlus jobban össze van rakva (volt 7 Pro-m). Mind1.
(#380) ΞΔGLΞ
Neked durva kezed lehet, nincs benne mérleg? 196 vs 208 gramm és akkora különbségnek érzed, hogy majdnem eldobtad a Note-ot? Istenem... Na jó, ha kifutott a téma és lesz valami kevésbé "ki mond nagyobbat", akkor azt majd érdemes is lesz olvasgatni. Viszont így már értem a minőségi fokmérődet, amit valamilyen szinten megértek, mert én sem szeretem a könnyű telefonokat, de gramm különbségeket így felnagyítani...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #376 üzenetére
Nem akartam erre válaszolni, de annyi bullshit-et írtál, hogy az valami nonszensz.
Én azt hittem eddig, hogy te tényleg normális vagy, mindegy...Szövegértés (ma talán)
nem az erősséged,...nem kell bemásolni, mert tudom mit írtam.
Pont azt kérdeztem, hogy muszáj mindig leírnom, hogy számomra, mert te nem értesz egyet vele? Nem kell mindig valakinek az ellenkezőjét írni, mert azzal már tele a péróm és akkor sem lesz igaza.Szóval nem kell vele egyetérteni, de megmagyarázni sem kell frankót nekem, hogy neked azért igazad legyen.
Mert nem tudod és azt sem, hogy számomra mit jelent a minőség.és pontosan így van, ha nálam gond van egy telefonnal, az k..ra rányomja a bélyeget, hogy az nálam mennyire lesz minőségi onnantól, ha már cserélni kellett.
De itt nemcsak a ceruza beszorulása volt a gond, hanem sok más is. Amiket már többször leírtam. Újból nem fogom.
És igen, nálam még nem volt gond az iphone-nal. Sok droid telefonnal meg annál inkább és emiatt soha nem szaroztam a sárga földig egyiket sem a topikjában, csak leírtam, hogy ez és ez történt és főleg nem írtam oda, hogy bezzeg az iphone. De itt a saját topikjában csak megemlítem, hogy ez még mindig a legjobb minőségi cucc, még akkor is, ha ugyanolyan, mint az xs max-om.Ha az iPhone 11 Pro Max-al is lesz valami gondod, akkor az is játékszer lesz onnantól?
Ez elég dedós kérdés, főleg annak tükrében, ahogy levezettem, hogy miért minőségibb a két telefon már érzetre is.
csak baszta a csóróm a nevetséges nagyot mondásod, ami nem is igaz. OMG, innen hiányzik egy brühühü szmájli.
Na szóval az iphone jóval minőségibb cucc, még ha rondábbnak is tűnik a note 10 mellett, akármennyire is nem tetszik ez neked, de kb mindenben és SZÁMOMRA. Így megfelel...remélem...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ForRedGlory #365 üzenetére
Azért hülyeséget te se írj.
A Note már-már túl könnyű egy prémium telefonhoz képest ahogy a kolléga is fogalmazott "ahhoz képest" játéknak tűnik és ez így is van.
Nem azzal van gond, hogy nincs összerakva jól hiszen nyilván össze van, de mégsem ad olyan érzést, mint az iPhone vagy éppen egy OnePlus.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
vulnrea
aktív tag
Hamarosan (napok kérdése) én is csatlakozom egy ezüst 11 pro személyében 😌 nem vált be nekem az Android, hiába próbálkoztam.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
ForRedGlory
félisten
Javíts ki, ha tévednék, de hol is írtad, hogy "számodra"? Segítek, ezt írtad:
"Nagyon remélem, hogy jövőre kivágják ezt a szappantartó formát a francba. Ettől függetlenül, mikor kézbe veszem a pro max (xs max) és note 10+, kb a samu mellette játéknak tűnik. Egyszerűen a közelébe nincs az a minőségi érzet, ami egy iphone-ról szinte le/átfolyik az user kezébe(n)."
A saját véleményedhez nyilván jogod van. Pont letojom, hogy mi a véleményed a Note 10+-ról egészen addig a pontig, amikor már játékszerként emlegeted a "nagy" iPhone mellett, ami minden tekintetben "über alles" (befolyik a kezedbe a minőség, lol) mert az nettó baromság, ha tetszik, ha nem. Tök egyértelműen elfogult vagy. Kb ez a legfinomabb jelző. Nagyot mondó versenyben biztos dobogós lenne a kommented.
Érdekes, hogy azzal nincs gondod, hogy a telefon zseblámpa funkciója körül világítja a telefon hátlapját. Az biztosan design elem, feature... Nem gáz, hogy olyan a hátlap, amin átüt a fény a széleknél.
"Mivel a második napon már cserélnem kellett az MM-ban a note 10+ egy besült ceruza miatt, nyilván másképp érzékelem a minőséget."
Ja, hogy ha nálad gond van egy telefonnal, akkor az már nem is minőségi? Végül is, iPhone telefonnal még az életben soha semmi gond nem volt... Ez hol saját vélemény? A komplett szériát leszóltad, mert neked valami gond volt vele. Ha az iPhone 11 Pro Max-al is lesz valami gondod, akkor az is játékszer lesz onnantól?
Részemről téma lezárva, csak baszta a csóróm a nevetséges nagyot mondásod, ami nem is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
kalimist
aktív tag
Most veszem csak észre, hogy egy fontos fotós feature kimardt a "tesztből".
Kamera beállításokban nem esett szó két beállítási lehetőségről: Photos Capture Outside the Frame és Videos Capture Outside the Frame. A normál- vagy a zoomkamerával történő fotózás során az ultrawide is készít képet. Az ilyen képeket szerkesztve a Photos alkalmazásban a Straighten kiválasztása után ki lehet zoomolni a képet, hogy az ultrawide által rögzített rész is a kompozícióban szerepeljen. Ez lehet automatikus (Auto Adjust) is vagyis ha például egy csoportképet fotózol és a kép szélén lemarad valaki akkor hozzáteszi az ultrawide kamera által készített hiányzó részletet. Egyébként pedig ez az adat 30 napig áll rendelkezésre, utána automatikusan törlődik. Ez QuickTake videónál is működik.bővebb info: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Wapmester #370 üzenetére
Folyamatábrát kellene rajzolnom hozzá, vagy mire vagy kíváncsi?
Mivel használom a megjelenése óta mindegyiket, hadd döntsem már el, hogy nálam melyik adja jobban a minőséget. Na most ez bőven az iPhone-ra illik, hiába szebb külsőre a note.
Mivel a második napon már cserélnem kellett az MM-ban a note 10+ egy besült ceruza miatt, nyilván másképp érzékelem a minőséget.
És az mitől sül be egyáltalán, mert olyan frankó anyagból kreálták össze...(költői)[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Néztem pár reviewt és sokan az elérhető videó felbontásoknál hozzáteszik, hogy igényes ember nem vesz fel 60 fps-ben videót, mert egyszerűen "gagyi". Mármint nem a telefon képessége, hanem egyszerűen csak az 60 fps videofelvétel úgy általánosságban. Miért?
Nem vagyok sem művész, sem fotós, csak egy hétköznapi átlagjúzer, úgyhogy bocsi a buta kérdésért. -
veterán
Az amazont én is ajánlani akartam,csak aztán átváltottam az árát forintra...
30dollár helyett,35euro+majdnem 7euro a szállítás(hiába írják hogy 29 felett ingyenes,max németországon belül).
Máris 15ezerpárszáz a végé.Akkor meg már tényleg a gyári itthonról.
Apple oldaláról 12e+ 1715ft a szállítás. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #365 üzenetére
Az, hogy neked mi hülyeség meg mi pofátlan ferdítés, azt én nagy ívben letojom. Minderhez oda kell írnom, hogy számomra? Nem fogom, egyszerűen az iphone közelébe nem érhet a note 10+ minőségben. Dizájnra oda-vissza veri, ezt aláírom, nekem is mindig a kockásabb forma volt a nyerő, de nekem biztos nem fogod megmondani, hogy mi számomra a minőség. Ha meg nem tetszik, akkor van ujjad gondolom, görgess.
-
ForRedGlory
félisten
"Ettől függetlenül, mikor kézbe veszem a pro max (xs max) és note 10+, kb a samu mellette játéknak tűnik. Egyszerűen a közelébe nincs az a minőségi érzet, ami egy iphone-ról szinte le/átfolyik az user kezébe(n)."
Bocs, de ezt a nyilvánvaló hülyeséget nem először olvasom tőled, szerintem engedd el. A Samsung Galaxy Note 10+ pont olyan jól össze van rakva, mint az iPhone 11 Pro Max. Kézbe fogni is jóval kényelmesebb, mert keskenyebb és vékonyabb is, az anyagminősége is teljesen rendben van. Az, hogy neked nem jön be egy dolog, de ez a pofátlan ferdítés nagyon gáz.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagyon remélem, hogy jövőre kivágják ezt a szappantartó formát a francba.
Ettől függetlenül, mikor kézbe veszem a pro max (xs max) és note 10+, kb a samu mellette játéknak tűnik. Egyszerűen a közelébe nincs az a minőségi érzet, ami egy iphone-ról szinte le/átfolyik az user kezébe(n). -
Fryskitt
addikt
válasz #40993792 #358 üzenetére
Igen, azért kezdek is leszokni a harmadik fél féle dolgokról. Egy 29W-os USB C töltő 18e forint az Apple saját boltjában. Egy Anker 30 dollár, ami most kb. 10e forint plusz egy hónap várakozás. Nekem nem kérdés.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
jacis
nagyúr
Nulla innováció. Ha láttál egy iPhone-t akkor mindet láttad.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Fryskitt
addikt
Az Anker oké, de a Blitzwolf-fal szerintem óvatosan. Nekem már hibás töltő tett tönkre powerbankot. Igaz, az nem PD volt, de egy 400e forintos telefont nem dugnék rá. Magam részéről hajlok ilyen drága cuccokhoz eredeti töltő használatára. Mondjuk Apple szivargyújtó töltőt még nem láttam.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok! iPhone 11 Pro Youtube alkalmazásban miért csak 1080p a legjobb minőség? Már csak a fizetősben érhető el a 4k? Vagy pedig majd frissítik az alkalmazást és akkor lesz elérhető a prokra a 4k? Vagy másnál működik?
-
veterán
Semmi köze a 2nek egymáshoz.
A Mac-et ne keverjük most ide.
PD-s a gyári töltője is az iPhone-nak (11 Pro és Pro Max),ha 18Wattal akarod tölteni,akkor kell hozzá PD-s töltő.
Anker és Blitwolf.Ezekből van olyan ami a QC-t és a PD-t is tudja.Talán a Blitzwolf cuccai a legjobbak ár/érték arányban. -
No.01
őstag
válasz ForRedGlory #345 üzenetére
+1 Nillkin 3D Max kell neked
Kicsit mas tema ami felig meg OFF is... de annyira azert megsem.
Kezdek belezavarodni a toltokbe illetve a kulonbozo szabvanyokba:
- QC 2.0 es QC 3.0-as toltom van. Akkor ezekkel kiaknazhato biztonsagosan a gyorstoltes funkcio? (ritkan kell mert ejszaka teljesen mind1, h 5 ora alatt toltodik fol vagy csak masfel)
- Vezetekmentesen meg mindig csak 7.5W-al tolt mind1, h milyen toltopad es milyen (fejlettebb) szabvany?
- Mi a kulonbseg a QC 3.0 es az "uj" USB C kozott iphone szempontbol? (Mac nincs)+1 Ha jol latom akkor a Type C-bol is van "sima" meg PD?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Áhh én képtelen vagyok elviselni a legkisebb hajszálkarcot is. Már a tudat is megőrjít, ha van rajta, szóval nálam 100%, hogy kell fólia, már csak a nyugodtabb alvás érdekében is. Plusz, ha majd egyszer eladásra kerül, szeretném olyan állapotban, ahogy leemelik a polcról a boltban.
-
Amiens
tag
Valaki használt tőlük már ilyen tokot?
Moment - Photo Case
Egyáltalán adhat valami pluszt egy ilyen kamera toldás?iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TheBikerider #340 üzenetére
Nyilvánvalóan annak az eszetlen troll-nak szólt, akinek válaszoltál.
De hát tudod te.
----------------
Kb itt is lehetne ez a végszó, mint az i11 topikban, főleg az utolsó bekezdés...
[link] -
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #329 üzenetére
Nillkin-t, tettem rá, volt még 2 darabom, amit xs max-ra rendeltem. Minőségi TG. Szinte csúszik rajta az ujj, jobban és simábban, mint a csupasz kijelző üvegen...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mielőtt vádaskodsz, tulajdonképpen mi is jelent nálad az a szó, hogy marhaság? Több, mint 1 hónapja nyomod a frankó offokat minden iphone topikban, ami mostanában megjelent, hogy az egész szar, drága etc...
Ennyi idő alatt már egy másik galaxisban is tudják, hogy te utálod az egész hobelevancot. Mégis mi a jó francért nem lépsz ki ezekből a topikokból és hagyod végre azoknak, akik ezt a készüléket elsősorban birtokolják is, ha már szakmailag semmi nem telik tőled, csak utálat, frocsoges és mások kritikáinak az egyetértése?Költői kérdés volt...
-
Ck.
addikt
Semmilyet, soha nem tennék rá. Apple bőrtok oszt csá.
-
veterán
Nézd meg a Spigen üvegeit az ikiegészítőkön.
A Spigen cuccai sose voltak rosszak és az általad linkelteknél lényegesen olcsóbb. [link] -
veterán
Szerintem az utolsó az [ilyesmi] akar lenni. Nekem ez van rajta és észrevehetetlen plusz nagyon jó minőségű is. A 16 ezres nem tűnik rossznak én is gondolkoztam rajta, de végül nem adtam annyit egy fóliáért.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ForRedGlory
félisten
Ki milyen kijelző védő fóliát tett fel rá? Azt mondta a srác az iStyle-ban, hogy ez nem ér ki a széléig. Esetleg ilyen vagy ilyen van valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Hát, ebbe inkább nem megyek bele részletesen, pláne annak fényében, hogy a legnagyobb haszon köztudottan az Apple csúcstelefonjain van, magasan több, mint bármelyik másik gyártóén - mondom ezt úgy, hogy most váltottam (ismét) iPhone-ra.
Snoop-y: Én meg 300 Mbps feletti méréseket is tettem már fel a fórumra (Telekom 3CA), de ez azokat nem vigasztalja, akik 4G+ hálón is csak néhány Mbps sebességet tudnak kicsikarni a hálózatból és még azt is rossz válaszidővel. (Leginkább a Telenornál jellemző.)
Az 5G válaszideje nagyon jó lesz és leterhelni is sokkal nehezebb lesz a hálózatot, mint az elődeit, aztán ott a full duplexitás, az összességében kisebb költség/bit a nagy kapacitás miatt, az átjárhatóság a korábbi technológiákkal, az egységes frekvencia, az alacsonyabb fogyasztás, a virtualizáltság (RAN)...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Wapmester
senior tag
jó dolog a luxus megoldás sokan rászoktak ténylegesen. Ha nagyon pro akar lenni az alma, akkor elhozza mindkettőt a népnek , egy jól kiszélesített UD FS, meg egy keskenyített káván elhelyezett face ID, jó tud lenni mikor mindkét tábor igényeit kiszolgálják. Azután már csak a hátlapi kamera elrendezésén, kinézetén kellene finomítani.Kíváncsi leszek a Jony Ive mentes dizájn megoldásokra, mert engem eléggé zavar, ha nem fog meg dizjánban is egy telefon
(#324) ΞΔGLΞ miért saját jellegű? előbb utóbb tűnik a notch, az hogy milyen megoldással és minek az árán majd kiderül mondjuk az elkövetkezendő 3 évben, vagy te hogy képzelted el?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Penguin_ #321 üzenetére
Nálam sajnos regen is probléma volt a vizes ujj és most egy kb egy hónapos iPhone 8 használta közben is napi szinten fordult elő, hogy nem oldott fel mivel kicsit nedvesek vagy vizesek voltak az ujjaim.
Igen a fektetett mód sajnos meg mindig sok embernek hiányzik és nyilván hasznos tudna lenni bizonyos esetekben, bár én szinte csak filmezés esetén használom úgy a telefont minden más esetben vertical állapotban van.
322#
Valóban néha fele kell hajolni, ha le van fektetve az íróasztalra számítógép használata közben, de meg mindig könyebb fele hajolni, mint szidni az ujjlenyomat olvasót, hogy nem old fel mert éppen meg izzadt a kezem két gépelést között.
Ne érts félre, jó dolog az ujjlenyomat attól, hogy kicsit kezd elavult lenni, de nekem 2 év faceID használat után nagyon nehéz volt rá vissza szokni ezzel ellentétben leszokni róla egy két nap maximum talán.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Wapmester
senior tag
a kiszélesítésen dolgoznak már a háttérben, hogy minél nagyobb legyen a felülete az ujjlenyomatolvasó érzékelési pontjának, ha ez sikeres lesz akkor lesz az igazi, a nedves ujjas dolog szerintem minden egyén ujjánál másabb, van akinél nagyon bezavar, van akinél kevésbé. A Face id számára is kell az a bizonyos szög, amin belül látja az ember arcát , szóval mindnek van némi hátránya
-
veterán
válasz Wapmester #318 üzenetére
Aki ki tudta építeni a saját teljes mértékben működő face id koppintást (huawei Mate széria) az ugyan úgy meghagyta benne és a felhasználó visszajelzések alapján sokkal többen és szívesebben használják azt, mint az abban levő beépített ujjlenyomat olvasót.
Termeszetesen az Iris scanner és sima 2d “arcleolvaso” dolgokat teljesen felesleges összehasonlítani a Face ID-val. Ennek köszönhetően tud egyes gyártó jóval kisebb notch vagy lyuk vagy bármit csinálni és fejleszteni.
Lehet sok embernek nem tetszik, de jelenleg ekkora méretben fér el csak ez a bizonyos technológia. És amint mondtam engem nem nem zavar hanem nekem tetszik és egyedi megjelenése van szerintem.
De már ugye tervben van a kavaba építés elvileg/talán a 2020 modellek esetén sikerül is kivitelezni. Majd kiderül mindenestre én nem bánom egy percig sem, hogy létezik és ilyen formában van jelen.
plusz, ha te oda tudod tenni a beépített ujjlenyomat olvasóra a kezed első találatra zsebben vagy táskában akkor az szép munka. De persze azért vizes ujjal vagy nedvessel is gondolom ugyan úgy felold.[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
notch miatt, azzal fognak kezdeni valamit, periszkóp kamerát meg biztos nem fognak alkalmazni,szóval marad az UD FS, vagy visszatérnek a felső kávával
(#315) Ck. ha meg úgy veszed elő, hogy oda rakod az ujjad a leolvasóra, akkor pontosan ugyanaz az eredmény, sőt gyorsabb, mert a face ID meg kell nézze a fejed, a FS meg nem
(#317) sylex1 a face id biztos biztonságos, de amilyen szinten kilőtték az ujjlenyomatolvasót ugyanolyan szinten kilőhetik az arcleolvasót is, konkurencia is eleinte átvette a notch dolgokat aztán most meg szabadulnak tőle ahogy csak tudnak a notch nem szép egyáltalán a periszkóp megoldás meg nem jó, téged nem zavar értem, sok mást meg igen[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sokkal biztonságosabb és praktikusabb is, mint az ujjlenyomat olvasó szóval én sem értem a kolléga álláspontját. Azon vannak, hogy el tudják rejteni mivel a notch egy eléggé nagy támadási felület amibe bele lehet kötni. Személy szerint én szeretem és jól néz ki szerintem sokkal jobban, mint azok a bizonyos lyukak egyes telefonokon vagy mint az elő ugró kamera stb..
persze ízlések és pofonok.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Wapmester
senior tag
-
kchris78
veterán
Szerintem a 4G bevezetésekor a 4G plusz sávszélessége sokkal inkább volt szükséges mint most... meg a terhelt helyeken a T hoz 10-20 mbitet ami mobilon több mint elég.. persze ha arra gyúrunk hogy a korlátlan csomagokkal a torrenthuszárok és YouTube függők is ezen kapják meg a napi betevőt.. arra már lehet kell az 5G. (De az optika koax kiváltására az 5G is kevés lesz) persze tudom mi az igazi előnye az 5Gnek de azt nem telefonnal fogjuk kihasználni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
, holott a konkurens gyártók már régóta a többszörösét adják olcsóbb készülékár mellett is....
Furcsa, hogy ezt pont neked kell kérdezni, de azért, mert azon droid van, csak ennyi röviden.
Itt legfőképp az ios-t fizeted ki, ehhez kapsz egy brutális minőségű készüléket. Ios fejlesztés, ami rengeteg pénz felemészt. Tegyük fel, kivételességi alapon a samsung note 10+ használhatná az ios-t, nos lehet, hogy drágábban nyitna, mint bármelyik iphone.
És tegyük hozzá, hogy ez a telefon nem drága, csak ebben az elcseszett csóró országban az, főleg annak tükrében, hogy gugli nélküli mate 30 pro, 400 ezren nyit.
A másik, hogy jó lenne, ha senki nem válaszolna ezeknek a trolloknak, mert akkor végre kikopnak a topikból és nem kell olvasni a rengeteg iqlájtos f....gokat! Hanem csak maga a készülékről szólna végre a topik.
Jah noukumcsávó, ez elsősorban neked szólt, ahogy az i11 topikban is megírták itt is mindenki boldog lenne, ha többet nem kellene olvasni a több, mint 1 hónapja tartó kicseszett unalmas iphone gyűlölködésedet, rengeteg off-fal karöltve![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz janeszgol #305 üzenetére
Jó volt, illetve az már a 4G is - anno, a bevezetéskor az iPhone 5 tulajok nem teljesen így gondolták, viszont arról az Apple tehetett, mert kihagyott egy fontos csatornát/frekvenciát a készülékből, de a következő típusban pótolta -, a 4G+ inkább a gyorsabb sebesség miatt van, ha már adott a lehetőség 2/3 hálózatot összevonni.
Jó lesz az 5G, sok előnye lesz a 4G ellenében, ráadásul jobban együtt tud működni azzal, mint a 4G a 3G-vel, de még nem a jelen, a telefonok tekintetében korai elvárás általánosságban.
Meg ha az Apple szempontjából nézzük, nekik nem szokásuk az iPhone-ok tekintetében ilyesmiben az élen járni, elég visszanézni a 4G+, wifi 5 GHz...stb. fejlesztéseket, más csúcsgyártók mindig 1 - 2 évvel előttük jártak, illetve járnak most is, még a 11 Pro Max esetén is van több olyan hálózati tulajdonság, ami már elterjedt, hasznos, a Samsung, Huawei...stb. alkalmazza egy ideje a csúcskészülékeiben, de az Apple (még?) nem.
Nem ennyire egyoldalú persze a dolog, mert más téren meg az Apple jár előrébb, mivel egyéb technológiákat és megoldásokat részesítenek előnyben, azokra gyúrnak, azokba fektetnek nagyobb fejlesztési kapacitást, ami néhány funkciónál meg is látszik.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Mint anno a 4G esetén. Ez a 4G még nem az a 4G, hanem majd a 4G+ (LTE+) lesz az igazi 4G, ezeket olvasgattuk. Most ugyan ezt érzem az 5Gnél is. A múltkori HWSW cikk még arról írt, hogy nem azt a modulációs eljárást használják, amit kellene, hanem a sietség miatt a 4Gből skálázzák fel az 5Gt.
-
legenda
válasz Kamikaze75 #288 üzenetére
Az 5G-t hagyd még egy ideig, jó néhány év kell, mire kellően elterjed és használható lesz, pláne igaz ez lakossági szinten.
Abban igazad lehet, hogy ilyen húzós összegért, az Apple-nél még mindig miért csak 64 GB fér bele alapban egy csúcskészülékbe, holott a konkurens gyártók már régóta a többszörösét adják olcsóbb készülékár mellett is, de döntse el mindenki maga, hogy jó így neki, vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
janeszgol
félisten
válasz TheBikerider #301 üzenetére
Éhgyomorra ne, bő vízzel...
-
veterán
Látom téma....
Akkor mi is van az 5g-vel?HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák