Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Nézd. A melegedés általános ennél a készüléknél. Sajnos az új A13 bionic-kal együtt nem raktak bele komolyabb hőelvezetést. Előző X szériákban az A12-höz mérten még elég volt, de nem tervezték át sajnos csak belerakták az A13-at ezért egy picit melegedősebb.
Az utolsó bekezdésedhez: Én is 9-10 év androidozás után csöppentem jobban bele ezzel a készülékkel az iOS-be. Egy két apróságtól eltekintve én is elégedett vagyok vele és jelenleg úgy érzem nem is váltanék vissza. Megfogott ez az ökoszisztéma amit nyújt az iOS. Nem mellesleg maga a telefon is nekem nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged