- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #597 üzenetére
És ez most egy elfogadható válasz lenne a részedről? Tapsolgathatsz, hogy milyen gáz is a magyar T meg a másik T.
És még komolyan azt IS hiszi, hogy megmondta a frankót...eszem megáll. -
veterán
Nem azzal van a gondja, hogy átmeneti készlet hiány van, hanem bizonyos modellt egyáltalán nem lehet rendelni náluk.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Pont az országos hiány miatt vettem még múlthéten a 11 Pro-t a Telekomnál,akkor még volt készleten.
Igaz kicsit drágább volt listaáron,mint valamelyik APR-nél,de sehol sem volt készleten és ilyen 1-2-3hetes rendelési időket írtak szinte mindenhol. -
ForRedGlory
félisten
Hozod a szokásosat....
A szolgáltatók rendelnek XY db telefont az Apple meg majd egyszer küldi.... és általában kis hazánkba később, mint a nagyobb piacokra. Ezzel biztos újat mondtam.
Úgy mondod, mintha csak a szolgáltatóknál nem lehetne kapni a telefont, holott az egész országban hiány van. A érvelésednek még lenne is értelme, ha mondjuk más hivatalos viszonteladóknál lehetne kapni... de hát biztosan a szolgáltatók tehetnek arról, hogy sehol sincs.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Fryskitt #595 üzenetére
Tényleg nevetséges. Múlt héten voltam Stuttgart-ban, ahogy átléptem sógorékhoz, Graz-ban már az első eldugott kis lfsz szolgáltatós T boltban ott virított az összes Iphone és ezek szerint [link] <<<< náluk nem gond ilyet venni, csak ki kell választani a csomagot. De a Németeknél sem láttam olyat (amerre jártam), hogy én azonnal ne tudnék megvenni egy iphon 11 (pro max) mobilt azonnal.
-
Fryskitt
addikt
Telekomnál nem is lesz. Megrendelésre sem. Csak 64-es van é csak az lesz. Mármint a Pro Max-ból. Érdekes módon a sima Pro-ból van 256-os. De 512-es egyikből se.
Mert, hogy nem tart raktáron azt még csak értem (bár elvileg elég tőkeerős, hogy tartasson, de mindegy). De hogy megrendelni se lehessen.....[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-
Navaren
aktív tag
A minimum fényerő nagyjából rendben van nálam - a retinakiégetős sztori így nem érint -, de a maximum-mal tényleg vannak anomáliák.
Nekem a két emelett között fordulós lépcső vezet fel, drapp színű falakkal, ahova direkt fény nemigen jut, azon a részen pl. sokat bénázik a szoftver, viszont a True Tone kikapcsolás után megszűnik a probléma .iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Tiger.
nagyúr
Amúgy jól látom, hogy az adapter bemenete type c? legalábbis biztos, hogy nem usb-s.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Fryskitt
addikt
Azt nem érte, hogy a Telekomnál nem lehet kapni.... így szállítanak? Amikor még számítógépeket árultam, mindig volt mit eladni. Azért hagytam abba, mert elmúlt a kereslet. De örültem volt, ha mindenki akart volna venni valamit. De gondolom a Telefon is megvan az állami megrendelésekkel. BKV bérlet, ilyesmi....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azzal, hogy emeli, meg csökkenti, azzal nincs gond, csak nem úgy, ahogy kellene, gyakran világos helységben sötét, éjjel meg ha felveszem, kiégeti a retinám, de...
Ez nem mindenkinél van, viszont már többen itt is jelezték. És már akkor írtam róla, mikor megvettem a telefont, hogy nem jól működik ez a része, 13.1-2 update óta.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ez alatt mit értesz? Mert nálam, szépen ahogy kell emeli a fényerőt, ellenben az xs maxxal, de ott betudható az üveg ami rajta van, mert amint áttörlöm egyből jó az is, amúgy meg lusta.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Navaren
aktív tag
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
Egy kérdés, normális az amikor toltore rakom a telefont, akkor 2 szer ad hangot.
-
Tiger.
nagyúr
Érdekesen tesztelte a dxomark a telefont, elvileg magashangzasban egyformának pontozta, pedig a maxhoz képest picivel gyengebb. Kár, hogy nincs olyan app amivel korrigálni lehet.
-
veterán
válasz delta1017 #519 üzenetére
Hát ez szerintem egyes modelleknél lehet csak amelyik pont nem úgy sikerült.
Igaz nekem mindig van üvegfólia, de jópár droptest és stb volt már és mindenhol nagyon pozitív eredményt kapott elől hátul egyaránt!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Tiger.
nagyúr
Jó, hogy mondtad, ezek is bele folytatták a ragasztót a szelinel. Remélem ki tudják varázsolni.
-
Tomace91
senior tag
Nillkin-nek elég jó cuccai vannak. Innen is rendelted? Csak mert nekem nem engedi kosárba rakni, hogy megnézzem mennyibe kerül. Jaj most látom nincs is már, van tőlük valami ami ugyanilyen kinézetre és minőségre és még vehető?
Nem befolyásolja a FaceID vagy akármelyik másik szenzor működését? Nem emeli fel a telefonról egy olyan tok ami a kijelzőre is rámegy, hogy magasabban legyen és védje egyesetleges ejtés során? Ezért tartok ezektől csak.
-
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Tomace91 #560 üzenetére
[link] <<< pontosan ezt, még az xs max-ra rendeltem belőle többet, valóban nagyon minőségi üveg. És ezt mindjárt fel is raktam a pro max-ra, mert az kijelző az milire pontosan ugyanaz.
---------
Nos, ezzel nem értek egyet. Sokszor védem az Apple-t, de az üvegeikről tudnak k...va nagyot hazudni, sok tulajnál mindent kibírnak, sok másiknál meg néha egy szellő is karcot ejt rajta.[ Szerkesztve ]
-
Tomace91
senior tag
Milyen üveget használsz pontosan?
(#559) ΞΔGLΞ: A fizika törvényei alapján mondja smc, hogy nem szánthatta fel, mivel tök mindegy milyen széle van, ez egy kis bili műanyag valami, amit millió számra fröccsöntenek és keménysége közelében sincs az üvegének, ebből kifolyólag meg lehetetlen, hogy megkarcolja.
Azt is simán el tudom képzelni, hogy van valami réteg a kijelző üvegén gyárilag, hogy mondjuk taszítsa az ujjlenyomatokat, azt meg tudod ezzel sérteni, de hogy az üveget közvetlenül nem ez fix.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bizony, rohadt nagy marhaság.... én is biztos voltam benne, hogy műanyag nem tesz kárt benne, mégis olyan szépen végigszántotta a sötétszürke rész széle a kijelzőt,hogy csak na. Biztos, hogy a műanyag szél volt, nem pedig homokszem.
Zsolt_72: Hát nem sikerült jól, az biztos.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A clearplex-et én is kipróbáltam, 2 teljes napot bírtam nézni, utána letéptem róla, és akármennyire azt mondták nem karcosodik, hát az karcos volt, ugyan tényleg el lehetett tüntetni hajszárítóval, de kb 4-5 óránként lehet ezt csinálni, ráadásul ki sem ér a széléig.
Egyrészt furcsálltam azt is, hogy azt mondják semmi baja nem lesz a hangszórónak attól a löttytől, mert "kiszárad", de azért letakarhatnák, mert rendesen folyik oda be a cucc.
Ez a clearplex tényleg egyvalamire jó, hogy jól elba....a a kijelző minőséget és mivel nem ér ki a széléig, ott szépen a karcoló porok megfogják tenni hatásukat.------------
XPRO
[link] <<<< Ezt már elég régóta írtam és több helyre is évek óta várok rá választ, de azóta sem kaptam...
----------De mindegy nekem, a te telefonod, dehogy egy 5-600 ezres készülékre csak is minőségi 100%-ban lefedő üvegfóliát raknék (raktam is), mert ezen már a tkm spórolna...
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Voltak rajta más üvegek, zsebben hordom, de voltak rajta karcok, de az xpronal nincs. Most a 11-re clearplexet rakattam.
-
hemaka
nagyúr
Regebben amikor kb 2 hetesen mar tiszta karc volt a 6S, akkor irta valaki, hogy a nadrag zsebemet ha ugy hagyom es nem forditom ki mosas elott, akkor a mosopor, por, meg minden szar ami benne marad, beleszarad es az nyirja a kijelzot. Lehet benne igazsag egyebkent.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
Ugyanúgy karcolódnak mint bármi más mobilok. JerryRig youtuber videók is ezt tanúsítják.
Nekem volt 5, 5S, 6 és 6S Plusz mind fólia nélkül és nem volt rajtuk karc bár vigyáztam rájuk és mind olyan tokban volt aminek volt pereme így ha le is esett a kijelző nem ért a földhöz. -
Fryskitt
addikt
Remélem, azért ennyire nem karcolódik. Nekem most X van és az nem kényes. Érdekes módon a fekete kerete sem.
Más: hol kell téma értesítőt kérni? Most nincs olyan kis levélke felül, mint régen volt.
-
legenda
Elég sok iPhone-om (is) volt már, némelyiket akár egy évig - vagy közel addig - használtam fólia nélkül és nem karcolódtak, szóval általánosságban nem jelenteném ki úgy, ahogy te.
Pont annyira vigyáztam csak pedig a fent említett készülékeimre, mint a többire, amik Samsung, Huawei, Nokia...stb. gyártmányúak voltak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hemaka
nagyúr
válasz ForRedGlory #535 üzenetére
Én mondom most nem leszek olcsójános, veszek egy normálisabb üvegfóliát, spigen valamit, kb. 3 múlva akkora karc lett keresztbe rajta valamitől, hogy megakadt benne a körmöm. Jó lesz a kínai 100 forintos is... Az már fent van 2 hete, de egy mikro karc nincs rajta.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
h1mpi
félisten
Az összes iPhone karcolódik, szerintem ez a leggyengébb pontjuk... itt spórolnak
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Tiger.
nagyúr
válasz ForRedGlory #535 üzenetére
Xpro nagyon jól teljesit.
-
Tiger.
nagyúr
Akkor felesleges, valamivel, lehet picit szebb, de nem lesz olyan, mintha 4k kijelzőn nezned.
-
csab2
veterán
Ha az embernek nincs 4K megjelenítője, akkor megéri-e 4K-ban rögzíteni a videókat? Úgy értem FHD kijelzőn jobb minőségű-e a 4K videó mint a FHD, vagy nincs különbség?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Ck.
addikt
válasz concrete86 #529 üzenetére
Nekem is midnight green van, gyári bőrtokkal használom, fólia nélkül. Igyekszem hetente 1x levenni és megtisztítani, leporolni, meg általában ilyenkor nem is teszem vissza otthon a tokba, jó érzés a természetes szépségét is élvezni.
Meglátjuk jövő ilyenkorra, mire megjön az utód, mennyire őrzi meg a makulátlan állapotát.
Kijelzőre nem szoktam tenni semmit, úgyhogy majd eldől, mennyire kamu és szenzáció hajhász a cikk.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
Nem tudom, hogy csak illusztracio-e az a kep vagy valoban az egyik erintett modell, de a kijelzo el van valva a kerettol. Ez ranezesre olyat kapott, mintha a fiatal Mike Tysonnal lett volna egy ringben. Nekem egy egyszeru tempered glass xs max vedo van rajta, ugyhogy nem tudok erdemben nyilatkozni.
-
concrete86
aktív tag
Arra leszek kíváncsi, hogy a színezett keretűek mikor kezdenek el kopni... Zöldet vettem, kezdettől TPU tok, de tuti, hogy bemegy majd alá a por..
-
csab2
veterán
https://pcworld.hu/pcwlite/konnyen-karcolodik-az-iphone-11-mobilok-kijelzoje-269418.html
Erről van tapasztalat?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Nálam mindig be volt.
Emiatt tény, hogy az a fényerő ami van neki, kevés volt, de a 11-nek is.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Rinocerosz #514 üzenetére
Érdekes, ritkán tesztelik azokat.
-
Tiger.
nagyúr
De nálad ki van minden kapcsolva. A true ton ki kapcsolas után xs-en is jól láttam a napon.
-
Tiger.
nagyúr
Ez a truetone egy fenyero gyilkos, ezer érzetem kevésnek a fenyerot az xs-nel.
-
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem hozzátok ha már még egy ideig várnom kell a Pro Maxomra. Hiszen az istlynál nincs még részletre az icentre pedig kamat nélkül nem adja.
Az iglasst már megrendeltem viszont a tokok terén nem tudom hogy döntsek.
Mit gondoltok megéri az apple gyári átlátszó tok? (most azt hagyjuk hogy kínából hányat lehet rendelni ) Mert elsőre itskins tokot néztem volna ki viszont azt nem nagyon kapni az országban. Így az átlátszó apple tok jónak tűnne csak kíváncsi vagyok aki használ olyat aszerint megéri-e az árát.
Mondjuk én még kicsit attól is tartok mennyire lesz nehéz megszokni hogy nincs home gomb. Bár biztos nem nehezebb mint amennyire frusztráló a forgalmazók rugalmatlansága és a folyamatos készlethiány. -
Tiger.
nagyúr
Sajnos nem látom a régebbi képeimet, mit csináljak, hogy lássam? Mutatja az iCloudnal, hogy 6gb, de a foltokban nem mutatja.
-
Tiger.
nagyúr
Meg meg van az xs, szóval hétfőn össze eresztem őket sok mindenben, kiváncsi vagyok antutunal mennyit veszítenek az akubol.
-
lo_jo
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
Van egy sennheiser cx 500 és van bluetooth hangszóróm, de munkahelyen, szünetben nekem elég a saját hangszórója.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest