- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- iPhone topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
harry
veterán
válasz
ROBOTER #3291 üzenetére
iOS 5.0.1 van nálam is, és néha mintha tényleg belassulni a billentyűzet, egyszer csak azt látom, hogy nem jelennek meg a karakterek, majd egyből mind, amit leütöttem.
Másik pedig, ha főképernyőn vagyok, lapoznék jobbra, majd mielőtt átváltana (vagyis amíg "mennek" az ikonok) 4 ujjam felfele húzom (taskmanagerhez, vagy mi az), akkor visszaugrik a képernyő oda, ahonnan lapoztam volna, és ennyi (holott ugye, egyrészt jobbra lévő "asztalon" kéne lennem a lapozás miatt, másrészt pedig a taskmanagernek kéne megjelennie alul). Nem tudom, ezt más tapasztalta-e, vagy a JB-s multigestures miatt van-e.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
ROBOTER
addikt
Na jó, de mi a haláltól? Ha három operációs rendszer alatt három böngésző ugyanazt az oldalt tökéletesen kezeli, akkor ennek miért nem kell?
És ráadásul nem is következetesen teszi, van úgy, hogy újratöltésnél is összeomlik, de gyakran akkor már jó.
Ezt iOS5 előtt nem csinálta. A lassulásokról (pl. billentyűzetérzékelés) már nem is beszélek.
-
Vasinger!
nagyúr
Akit esetleg érdekelne minőségi és olcsó bontatlan iPad tok, fólia és "kabát" kit az írjon egy pü.-t. Kettő is lenne!
-
Fricó
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb ingyenes flash-et támogató böngésző ios5-re?
-
harry
veterán
válasz
Oldman2 #3280 üzenetére
Majdnem, JB alatt csak akkor, ha ezt is beallitottam pl. Redsn0wban, kolunben nincs ott az a menupont, de koszi.
Amugy sikerult megis a restore, egy masik geprol. Nem tudom, az elobbinek mi volt a gondja. Erdekesseg, hogy ezen a masik gepen is, valamelyik csatlakoztatasnal (mar a frissites utan, valamikor) azt irta win7, hogy nem usb2 portba dugtam... Nem tudom, ezt hogy sikerult osszehoznia, de ez azt hiszem okozhat iTunes 21 hibat.
9gag reader: hasznalja valaki? Az a gondom vele, hogy ha fekvo modban van a gep, s igy inditom, akkor bar megjelenik a program, de rogton ki is lep. Akarhanyszor neztem. Mig pl. Allo modban mindig rendben indul. Meg fejjel lefele nem fordul a kep (dock csati felul), minden mas iranyba igen, bar ez nem akkora gond, csak fura.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Ti nem vettetek észre olyat, hogy a Safari összeomlik, pl. komolyabb JavaScriptes oldalaknál? (amelyek persze más környezetben hibátlanul működnek)
Az iOS 5-re frissítés óta nálam gyakorlatilag pár naponta megtörténik.
-
Fricó
aktív tag
Miért nem jelez a Mail apps ha új gmail levelem jött?
A leveleknél én rendesen beállítottam a gmail szolgáltatást, és tudom is olvasni. -
harry
veterán
-
harry
veterán
Pont ez a gondom, hogy az 5.0.1 nem a restore-ral került fel, vagyis csinált egy backup-ot ugyan, felrakta az újat, de az iPad-en azt választottam, hogy ne backupot használjon, hanem új device-ként kezdje.
Viszont úgy hallottam, hogy ilyenkor a régi iOS verzióból maradhat 1-2 dolog, amivel gondok lehet, ezért gondoltam egy Restore-t csinálni.Most redsn0w-val sikerül ismét elindítani, ami érdekesség, hogy az 5.0.1 alatt telepítettem pár progit, ezek megvannak, viszont kb. azokba a mappákba rendezve, amit még 4.3.3 alatt csináltam. Wifi jelszót is megjegyezte. Hogy azokat honnan szedte... de most 5.0.1 van, megy.
Szóval ez megint kicsit ilyen kusza állapot... meg merjem próbálni a Restore-t? Vagy csak simán menjen rá a JB?
-
harry
veterán
Frissítéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
4.3.3 JB volt fent. iTunesban csináltam egy Update-et, előtte nagyjából lepucoltam a programokat, majd az iPad-en navigálva is a teljesen új kezdést választottam.
Sajnos csak később tudtam meg, hogy erre (no backup, minden gyalulás) a Restore funkció való, mert JB után esetleg visszamaradhatnak fájlok, vagy mi...A lényeg: 5.0.1 felkerült, majd utána szerettem volna egy Restore-t csinálni iTunesból. Most ott tartok, hogy az iPad nem indul el, csak Recovery módban, ott error 21et írt talán frissítésnél... átraktam DFU-ba, ott 1602-es hiba. Bár volt már 1601is, néztem az Apple support oldalon, de nem nagyon volt beszédes a leírás (USB driver gond, indítsam újra, stb).
Mit lenne érdemes még kipróbálni, mivel lehet gond?
-
zsolidodd
senior tag
Hello!
Van egy kis problémám azniPademmel: néha beég a kijelző. Ezt úgy értem, hogy használom a Safarit, majd megnyitok egy alkalmazást, és látom a Safari címsorát stb. Ez garanciális probléma szerintetek?
-
faklyasgyuri
csendes tag
válasz
manchester85 #3262 üzenetére
Bocs. Igazatok van. Nem akartam a tûrôképpeségeitek határait a hülyeségeimmel feszegetni.
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #3264 üzenetére
Hoppá, te is letöltötted a progit?
Az egyébként lényegtelen, hogy mi mit gondolunk, mennyi embert érdekel. Ez egy olyan progi volt, ami nem csak appot, hanem zenéket is adott ingyen. Meg videót is, ugyanis az a Coldplay EP nem csak zenei koncertfelvétel volt.Nyilván, abban egyetértünk, az Appshopper a jó megoldás, főleg annak, aki még csak most 'tölti föl' a gépét progikkal, hiszen nem csak 12 napra szól és nem csak napi egy lehetőségből lehet választani.
-
manchester85
veterán
Nem, de úgy gondolom, hogy ez kb. az égvilágon senkit nem érdekel.
Arról nem is beszélve, hogy a Coldplay-es akció egy koncertfelvétel volt. Ne legyenek illúziónk, ez a mai világban senkit nem érdekel. Aki zenegyűjtő, az már rég megvette, aki nem, az warezol, rádiót hallgat vagy youtube-ozik.
i6 Silver
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #3262 üzenetére
Hm... Vajon az Appshopperben szerepel a Coldplay EP-je vagy Andrea Bocelli ingyenes száma?
-
manchester85
veterán
válasz
faklyasgyuri #3260 üzenetére
Mit nem hittek el? Azt hangoztatod, hogy ha letöltjük a 12 days-t, akkor ingyen letölthetjük aznap ezt meg ezt...
Páran meg felvilágosítottak, hogy ezeket a programokat a 12 days feltelepítése nélkül is le lehet tölteni ingyen. A 12 days nem egy akció, csupán egybefűz néhány ingyenes ajánlatot, és minden napra ad egyet, amire amúgy más programok segítségével is rá lehet lelni. (Sőt, jóval több akcióra is.) Magyarán nem ér egy rakás sz*rt sem, max annak, aki még hisz a Jézuskában. Persze hátránya nincs, de az Appshopper-ben vagy szimplán a toplista böngészésében simán rátalálok még 10 épp ingyenes app-re, amik lehet, hogy 100x jobb progik, mint a 12 days aktuális ajánlata, és nem csak napi egyet találsz. Úgyhogy nehogy azt hidd már, hogy egy világraszóló dolgot fedeztél fel, amit mások nem akarnak elhinni. Inkább csak szimplán lesz*rják, mert van 1000 jobb.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Oldman2
nagyúr
válasz
faklyasgyuri #3258 üzenetére
Töltsétek le az AppZapp HD programot, jelenleg ingyenes és használjátok egészséggel!
Folyamatosan jelzi hogy mik vannak
- leárazva,
- ingyenesek,
- újakPl. ma/most egyébként ingyenesek:
Island Empire (Deluxe)
X3000 HD
Memopad for iPad
Lay the Egg HD -
nord_
veterán
válasz
faklyasgyuri #3258 üzenetére
Ez a lényege.
-
erdoke
titán
Azt hiszem, az AirVideo 3G-n is megy, a minőséget pedig automatikusan igazítja a net sebességéhez. Persze ehhez mindig futni kell az gépnek, illetve nem árt egy kövérebb mobilnet csomag.
7. Az AppStore jelszót max. 15 perc inaktivitásig lehet megjegyeztetni.
8. Két oka is lehet: vagy csak Flash verziója van fent a videónak, vagy csak PC-s lejátszhatóságot állítottak be hozzá, és az iPad nem annak számít.
A legjobb aláírás a héten
-
Fricó
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Mindenképpen olvasni fogok az iTunes file sharingről.
Az AirVideo jó ötlet ki fogom próbálni, habár ehhez mindig közelben kell lenni bekapcsolva a pc-mnek, tehát házon kívül nem tudok videót nézni.7. Az itunes indításakor, és a store-ra fellépve mindig kéri a jelszómat, ez kissé idegesítő.
Hogy lehet vele megjegyeztetni a jelszavamat?8. A másik hogy youtube alk.-t használva nagyon sok videót nem enged lejátszani ipadon.
Ilyenek az ismert előadók klippjei. Miért van ez? -
talamasca
senior tag
válasz
manchester85 #3250 üzenetére
Én meg mondok még egy jó megoldást:
Az iPad gyk. egy nagy iPod, tehát iPad mellé felesleges egy iPod (pluszban).
De szerintem te is értetted, hogy mire gondoltam, de igazad van, nyelvtanilag pongyola volt a megfogalmazás.
De az eredeti problémára visszatérve, nálam is az a helyzet, hogy van egy iPad 3G-m és egy iPhone 4S.
Az iPadhez kötöttem tavaly internet előfizetést, mivel az iPhone akksija nem bír annyit, főleg, ha még a tethering is megy róla....Szerintem egyébként egyszerűen "kihagyták" a számításból ezt a leosztást, mivel gondolták, hogy akinek van iPhoneja az már eleve rendelkezik valamilyen netes csomaggal, ezért ő vesz egy WiFis iPad-t, azt csókolom.
Akinek meg csak iPad kell, az veszi a 3G-t.“Black as midnight on a moonless night.”
-
manchester85
veterán
A saját igazamat anélkül is alátámaszthattam volna, hogy egyes mondatok nyelvtani szerkezetébe belekötnék.
Viszont mivel te kijelentetted, hogy ez a mondat nem volt olyan bonyolult, hogy ne lehetne értelmezni, így egy szintén egyszerű analógiával szeretném érzékeltetni, hogy többről van itt szó, mint líráról.
"Az iPad gyk. egy nagy iPod, tehát iPad mellé felesleges."
"Az iPod gyk. egy kis iPad, tehát iPad mellé felesleges."
Válaszd ki a jót!
i6 Silver
-
válasz
manchester85 #3248 üzenetére
Szerintem meg feleslegesen szőrszálhasogatsz hogy a saját igazadat erősíthesd vele
Túlragozod azt az egyszerű igazságot, hogy üzleti okból nincs benne. A többi az lírai.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
manchester85
veterán
"Az iPad gyk. egy nagy iPod, tehát iPad mellé felesleges"
Lehet, hogy nem volt bonyolult, de ettől még nyelvtanilag baromira nem azt jelenti, amit te írtál.
A mondat második fele nem arra utal vissza, ami eredetileg az alany volt. Ha te ezt nem érzed, az a te problémád.
Internetmegosztásról volt szó, ami ugyebár csak 3G-s iPadeknél lehetne elérhető. Innentől kezdve borul az az elmélet, hogy az iPad egy nagy iTouch.
Egyébként meg ugyanezt az elméletet erősíti az a tény is, hogy iTouch-ból nincs 3G-s változat. Sok embernek nem azért kevés szerintem az iPod, mert nem lehet vele telefonálni, hanem mert nem lehet vele mobilnetezni. Tehát, ha az iPad-del netet lehetne megosztani, azzal potenciálisan maguk alatt vágnák a fát, míg iPhone esetében ez azért nem gond, mert az az egyetlen Apple termék, amibe a szolgáltatók, szerződések is be vannak vonva.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
válasz
manchester85 #3246 üzenetére
Pedig nem volt olyan bonyolult mondat...
Szerinte az iPod Touch felesleges az iPad mellé.“All nothings are not equal.”
-
talamasca
senior tag
válasz
manchester85 #3239 üzenetére
Ez azért nem életszerű...
Az iPad gyk. egy nagy iPod, tehát iPad mellé felesleges, az iPhonet meg nem képes kiváltani...“Black as midnight on a moonless night.”
-
1) Csak jailbreak után lehet egyáltalán ilyesmiről álmodozni, bár konkrét alternatív billentyűzetet csak iPhone-ra láttam. Sokkal jobban járnál, ha megtanulnád használni a gyárit.
Ha magyar nyelvre állítod, akkor nem kell a palettával szívnod, csak tedd az ujjad a magánhangzóra és egy rövid felfelé mozdulattal tudod az ékezetes változatát leírni. Illetve ha több lehetőség van, átlós mozdulatot csinálj, majd látod.
2) Jailbreak után van iFiles, jailbreak nélkül a gondolat is koncepcionálisan hibás, ugyanis nincs fájlrendszer-elérés se neked, se az alkalmazásoknak. Olvasgasd a kézikönyvet (Safariban a könyvjelzők közt), és mindenképp ismerkedj meg az iTunes File Sharing funkcióval, mert ezzel tudsz az alkalmazásokba tartalmat tölteni.
3) Igen, igen, nem. Jailbreak után lehet MTP támogatást csinálni a PwnTunes legújabb bétájával (1.4.0.0), akkor kicsit szabadabban lehet zenét és egyéb fájlokat felvinni - bár az alkalmazásokba bejuttatáshoz kell az iFiles.
4) Sok megoldás van, hogy melyik jó pillanatnyilag, majd megmondja valaki. Én leszoktam erről, és Air Video-val streamelem a HD anyagot a gépemről.
5) Mert nem így működik, duh. iTunes File Sharing.
6) Megesik, hogy összeomlik valami, ne izgulj miatta.
“All nothings are not equal.”
-
Fricó
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában nemrég vettem használtan egy iPad 1-t.Az alábbi kérdéseim lennének:
1. Lehet-e magyar ékezetes billentyűzetet rakni rá?
Tehát mikor felugrik a bill-t ékezetes karaktereket is egyből megjelenjenek.2. Fájlkezelő alkalmazást kerestem rá de nem találtam. Ti tudtok?
3. Csak iTunes-on keresztül lehet rá rakni adatokat? Mással nem? Külön meghatjóként nem ismeri fel a Win7?
4. Milyen programmal lehet vele nézni és rátölteni 720p-s .mkv kiterj. filmeket?
5. A letöltött adobe pdf olvasó nem találja a gépen a pdf-ket? Miért?
6. JA és sokszor volt hogy csak úgy kilépett az éppen futó alkalmazásból! Ez másnál is van így, vagy az enyém a rossz?
iOS 5.01 van rajta.
Köszi előre is a válaszokat!
-
Fricó
aktív tag
válasz
faklyasgyuri #3240 üzenetére
Amúgy is ingyen le lehet tölteni az AppStore-ból!
-
faklyasgyuri
csendes tag
Minden iPad tulajdonosnak FIGYELEM. Ha letöltitek a Appstoreból a 12 days for Christmas alkalmazást, akkor csak ma éjfélig a Need For Speed Shift 2 full verzióját ingyen letölthetitek.
Üdv: gy -
vadani
tag
Sziasztok két kérdésem lenne, az egyik az, hogy megoszható-e valahogy a 3g-s net ipadről, hogy pl ipod tochon menjen. Van-e erre bármi megoldás jb nélkül? A másik pedig a szövegbevitel, van bárhol lehetőség hozzá adni a rendszerhez szavakat? Magyar nyelven persze.
Előre is köszi a segítséget!janissary
-
faklyasgyuri
csendes tag
Nincs valakinek véletlenül eladó SmartCover barát iPad 2 hátlap?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
faklyasgyuri #3229 üzenetére
Ha így haladnak, soha!
:-( -
faklyasgyuri
csendes tag
Ki tudja mikor jelenik meg végre az iPad 2-re JB?
-
erdoke
titán
Ha 5.x iOS van a 3G-s iPad-en (illetve iPad 2-őn), akkor azzal már tud gyárilag mobil netet WiFi-n továbbosztani, vagy ez maradt az iPhone kiváltsága?
Azért kérdezem, mert két 3G-s iOS eszközzel így elég egyszerűen kikerülhető 3G Unrestrictor (azaz JB) nélkül is a 20 MB-os AppStore korlát. Jelenleg 4.3.3 mellett kell hozzá a JB és a MyWi.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Szénné lehet paraméterezni (gesztus vezérlés, áttetsző gyorsgombok alul, stb), bár ebben a Mercury is hozza a szintet. Ha megfelelően belövi az ember, nagyon kezes jószág. Persze a BrowserChanger még jól jön hozzá, hogy a Safarit el lehessen feledni...
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
vtechun
veterán
válasz
Donald12 #3194 üzenetére
nekem meg spontán elszáll néha a Safari ipad2 amúgy, 5.0.1-es szoft. sőt ami még durvább, hogy pl egy index címlapnál böngészek, kattintok az egyik nívós cikkre, majd visszalépek a back gombbal, akkor előfordul, hogy 1-2 héttel ezelőtti oldalállapotot hoz be, ekkor nyomok egy refresht, akkor bejön az aktuális oldal, de ettől függetlenül ismét előjöhet a 2 héttel azelőtti. érdekes
-
Oldman2
nagyúr
-
<NewL>
addikt
márciust írtam
az iPad 2-őt március végén kezdték el forgalmazni itthol, szóval nagy esély van rá, hogy jövőre is így lesz...
írt a zagg mailt yeee
utángyártott és az eredeti Smart Cover között mi különbség van? sokkal rosszabb mínőségű a gagyi?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
Videókat, sorozatokat(divx, xvid, mkv, stb.) tényleg nem lehet Ipad-en nézni?
Vagy konvertálgatni kell? Simán átmásolva és egy lejátszót letöltve a store-ból nem megoldható a dolog? A tesztben azt írják, nem lehet idehaza videózni rajta. :S -
<NewL>
addikt
Hi
Úgy néz ki nyertem a zagg-tól egy iPad2-őt. Volt már korábban is ilyen játék és mintha itt a topikban lett volna egy nyertes.
Azt akarom kérdezni, hogysmint megy ezután. Mert mailt azt még nemkaptam tőlük.
Elvileg még nem végleges ez a lista, (remélem a nevem azért a véglegesen is ott fog fityegni
) szint lehet vajon választani?
Nyereménre van vám? Mennyi idő alatt jöhet meg legjobb esetben?
There's an app for that
-
-
Donald12
tag
Köszi a tippet, de ez megvan. Úgy értem már korábban észrevettem, hogy több megnyitott alkalmazás esetén igencsak belassul a gép, pl. szövegírás közben észrevehető, stb. Éppen ezért lett szokásom, hogy állandóan bezárom a nem használt alkalmazásokat, így általában csak éppen az fut, amit használok. Így van ez a Safari esetében is.
Esetleg valamilyen más ötlet?MacBook Air 13; iPad 2018; iPhone 11; Apple Watch S1; Apple Airpods; Bose AE2; Bose Soundlink Mini;
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest