- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Van egy kicsit hosszu barna haju srac, 21eves, o egy ismerosom, van iPhoneja, macbook proja, ert hozza, csak le kell ellenorizni kerdesekkel.
Tegnap bementunk az uzletbe, egy haverom haverja is mar ott dolgozik, iPhone4s-el nyomul, szint ugy kiderult a valaszokbol, hogy kepben van.
Ha no van a pultnal, na akkor mindent a szemnek, semmit a valaszoknak.
Amugy a lakhelyem kornyeken pl. Miskolcon meg ilyen sincs, csak a mm-ba tudsz menni apple-ert.
-
harry
veterán
Azért nem kell egyből rohanni almáékhoz, minden kieget megvenni. Más tokok is vannak, olcsóbban is. Nekem iPad1-en van egy gyárihoz hasonló, ami védi ugye a hátulját, ha becsukom akkor a kijelzőt is, szállításhoz is jó. Külön cipelő tok, smart cover, hátlapfólia már kb. annyi, mint maga a gép
Mármint a 30k környéke (pl. a bőr smart cover itthon boltban 20.5k, a műanyag 11). Dokkoló szerintem nem fontos, de persze ahogy gondolod.
Érdemes lehet 1-2 dolgot megnézni ebay-en is, akár más gyártó cuccait, akár apple koppintást, szerintem azért vannak használható dolgok is, nem csak gagyi kínaiak. -
erdoke
titán
Azért 32e-ért egy iPad 2 még igencsak nyeremény kategória. Szerintem egy műanyag SmartCovert vagy egy pofás tokot még be kell majd szerezned hozzá, illetve könnyen elverhetsz 6-8e Ft-ot appokra az első pár hét során, de még a komplett 50 ezres költség is nagyon barátságos, ha a használati/szórakoztatási értéket nézed. Használd egészséggel!
-
mrlujoak
veterán
Teljesen korrekt kérdés volt, megjelölt forrással, hogy honnan az ötlet.
Egyébként így jobb lett volna?Azt olvastam valahol, hogy melegszik...
Erre meg el tudom képzelni, milyen válaszok születtek volna, benne az, hogy a nagypapám azt hallotta, hogy az ő nagyapjának a bátyja meg azt mesélte, hogy látta azt aki látta...
mrlujoak
-
Mert a matt fólia jó ötletnek tűnt - sheratan Milestone-ján láttam egyet, onnan jött az ihlet. Elég gyakori probléma, hogy magamat is látom az iPadon, nem csak a szöveget amit olvasni próbálnék - és ez ellen végülis jó. Csak cserébe gyűjti a zsírt mint az állat, nem lehet olyan jól letörölni, és még ronda is.
Meggyőztél, majd leszedem
Egyébként a Built NY netbook tok, amiben eddig tartottam, sok szempontból jobb, mint ez a FlexGrip. Az egyetlen para az, hogy csúszkál az asztalon nélküle.
-
Ulkesh
őstag
"szerinted nyar vegere lesznek mar magyar ujsagok,napilapok az appstoreban? "
Nem hiszem, mivel nyár végéig nem lesz hivatalosan itthon forgalmazva a készülék. Szeptember végét hallottam, mint félhivatalos infót.
De semmi sem lehetetlen, hisz a PressReader-ben is van vagy 20 magyar újság.
[link]"szifon.com-on van egy cikk,egy srac megcsinalta a hianyzo ekezetes karakterek hotfixet"
Az iPhone-hoz használt billentyűzet fix működik hibátlanul vele, a mostani szifon-os megoldás nem igazán jó, mert csak berakta a hiányzó ő és ű karaktert, a folyamatos gépelést nem segíti elő.
"(szerintem 1-2 het es lesz teljes ekezetes landscape bill kiosztas)"
Nem biztos.
Az alap plist, amiben a lenyomáskor előugró karakterek elrendezését lehet szerkeszteni nem változott, kompatibilis az iPhone-al, a kiosztás kezelése viszont más lett, ott az iPhone-os megoldás nem működik.
Ha 1-2 héten belül lesz magyar teljes billentyűzet, az annak lesz köszönhető, hogy az iKeyEx-t kompatibilissé teszik az iPad-el (a jelenlegi verzió bár nem fagy ki, de nem generálja le a kiválasztott billentyűzet kiosztást). -
Shiku
aktív tag
Na ezt mondom én is, erre jó lenne (másoikfele)
Ahelyett a sok iszonyat nehéz könyv helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest