- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Vyndree #2975 üzenetére
Én ki szoktam tenni 42-50"-ra a filmeket, nem a fostalicska 10"-en nézem, vazz. Gondolkodj már, mielőtt nekiállsz marhaságokat beszélni.
Képekhez, zenéhez iTunes kell? Érdekes, én még egyszer se használtam erre, mindig WiFi-n húzom át iTunes nélkül, illetve most már USB-n is le tudom szedni az SD kártyáról.
Frissítés jobb Androidon? Hát ja, ami nincs, azzal nincs gond...
Még a leveleimet se tudnám megnézni rajta, mert a 0 biztonsági fícsörei, ill. a Google adathalász mivolta miatt a cég tiltja a zöld kukásvödrös eszközöket a hálózatán. -
vtechun
veterán
válasz
Vyndree #2978 üzenetére
Munkambol adodoan naponta nyomkodhatok kulonbozo komolyabb droidos tableteket, hat egyelore mindegyik elegge harmatos, az ipadhez kepestm nyitottabbak, konnyeben tudsz ra bizonytalan forrasbol cuccokat rakni, viszont kozel sem ernek fel egyeb tekintetben az ipaddel, meg az 1-el sem nagyon ...
A garageband miert lenne gagyi? 5 dollarert szerintem esztelenul brutal
-
válasz
Vyndree #2975 üzenetére
A 720p előnyei (vs. SD) azért kijönnek 4:3 képarányon is, hátránya meg igazából nincs, mert minden másra meg jobb számomra a 4:3-as képarány
Nem rajongok a lőrés alakú kijelzőkért.
Annyira nem rossz a GarageBand se (bár még nem szereztem MIDI billentyűzetet, csak onscreen játszogatok vele), de vettem más zenei appokat is korábban (FL Studio Mobile, Rebirth), van választék meg külső kompatibilitás
Persze elismerem, a billentyűzetes dokk király, nekem munkára maradt a MS BT billentyűzet, de bőven elégedett vagyok így is.
-
harry
veterán
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Vyndree #2837 üzenetére
Konkrétan erre a megoldásra gondoltam: How to Reset iPad to Factory Settings
-
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Vyndree #2660 üzenetére
nem akarok már itt promózgatni, de erről is leírtam már a tapasztalataimat [link].
én kivételesen hivatalos apple boltban vettem, de media markt-ban is láttam ugyanannyiért. tényleg sok minden megy vele, ha törve vagy akkor az iFile-ban iszonyat jól jön.. pl bedugod a külső vinyód, és AVPlayerHD-val bármilyen filmedet letudod játszani.. meg persze még sok más mindent is..
azt mondjuk érdemes megjegyezni, hogy iOS 4.3 (asszem) óta egy kicsit limitálták a támogatott eszközöket, így pl a 256 megás pendrivomat viszi de a 16 gigásat már nem. billentyűzet megy vele, még bluetooth usb adapteres is..
szóval nekem bejött
-
Fejo
őstag
válasz
Vyndree #2320 üzenetére
Igazán nincs mit!
Soha nem értettem azokat az embereket akik rögtön kérdeznek, ahelyett, hogy vennék a fáradtságot és előtte megpróbálnák maguk megoldani a dolgot.
Az adott kérdésedre hamarabb találtál volna megoldást ha az általam ajánlott oldalt használod... Mire itt választ kaptál, addigra végezhettél volna az egésszel. Ráadásul szerintem ebben a topicban is volt már erről szó... -
-
z67
őstag
válasz
Vyndree #2311 üzenetére
Fel ne állj a fotelból, és a pénzt se költsd:
DFU lépésről lépésre:
1. Dugd rá az iPadot a gépre. Valószínűleg, ha úgy van beállítva, még az iTunes is megnyílik, de ha nem, indítsd el, és utána hagyd úgy, nem kell törődni vele.
2. Kapcsold ki az iPadot a következők szerint:
- Tartsd lenyomva a Sleep buttont 3 másodpercig, majd
- tartsd továbbra is lenyomva a Sleep buttont, és tartsd lenyomva a Home buttont is további 10 másodpercig.
- Engedd fel a Sleep buttont, DE tartsd továbbra is nyomva a Home buttont további 30 másodpercig.
3. Ha mindent jól csináltál, akkor az iTunes szól, hogy DFU-ba rakott eszközt érzékel.Ha a fenn említett lépések közül bármelyik közben bekapcsol alapállapotba az iPad, akkor valamit rosszul csináltál, kezd előlről.
Ezek után már csak egy Restore választ el, hogy újra működjön a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest