- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Én is így vettem az első telefonomat i5, rendes boltban - még nem is mondható sufni gsm boltnak, ami persze attól még nem volt apple reseller.
Bontatlan, fóliás volt a készülék, de gondok adottak vele és elvittem a Starkinghez, mert az apple garancia náluk él, szóval ha olyan akkor cserélik. Bevizsgálták a telefont, és akkor derült ki, hogy a készülék belseje hiányos, mert egy takaró lemez meg három csavar nem volt benne és így a garancia nem érvényesíthető.
Az volt a szerencsém, hogy 8napon belül voltam, így visszakaptam a pénzem és vittem a boltnak a szerviz jegyzőkönyvét. Szóval szerintem megéri a +20at kipengetni és apple resellernél megvenni ami hivatalos.
Főleg ,hogy az apple-nél az xms és a starking is kiemelt. -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
iPad 2-re mi a legfrissebb fw amit fellehet tenni? (JB nem fontos)
Azt tudom hogy az iPad 1-re az 5.1.1-es.Gondolkozom tábla vásárláson de még bizonytalan vagyok, plusz nem tudom hogy iPad 1 vagy 2 legyen.
Kb mi ezeknek a reális áruk?iPad 1-eket 50körül láttam, de 2 már van 55-60 körül is...ha csak ennyi a difi akkor nem is kérdés...vagy csak én találtam túlárazott 1-eseket?Igazából főként netezésre kéne (semmi xtra,totalcar,ph forum) + PDF olvasásra.
-
keszo
őstag
Mivel írtam neki, és vissza válaszolt, sőt küldött tel.számot is. Ha jó az ár és vagyunk 10-en érdemes felhívni, hogy mit lép rá. Ha adott esetben komoly a dolog, és tényleg mindenki vesz egyet, akkor mi is jól járhatunk és neki is meglesz a 10db egyszerre.
Természetesen mindenki csak a saját 65k-jáért felelne, senki nem szed össze semmit. Mindenki saját maga megy a készülékért, max. ott találkoznánk. -
harry
veterán
... végső soron nem rossz, abból indultam ki, hogy mikor én nézegettem ősszel, akkor ilyen 70-75k körül voltak talán 16gb wifi modellek, én 16gb+3G-t vettem használtan 85k-ért tokkal, szóval azt gondolnám, hogy ha kijött a 3. széria, esetleg nagyobb a választék kisebb árkülönbségek mellett.
Ha viszont nem alapmodell, akkor nyilván még jobb ajánlat, és annyiért valószínűleg érdemes azt választani, nem pedig 2-t, drágábban.
De nem ismerem most a konkrét kínálatot.Nekem is bőven elég a 16, nagyon függ a felhasználási céltól.
-
-
Octi
aktív tag
Próbáljátok ki a FriendCaster-t. Ingyenes, és tökéletesen működik benne a chat is.
Sőt, ha úgy gondolja, ki is lehet külön kapcsolni -
vtechun
veterán
-
-
máyköl
veterán
Nekem mappa tokom van, baromira szeretem, ki lehet támasztani, könnyebb vele gépelni, állítani, stb. A hátulján is kényelmes a fogása a cuccnak. MacAlly típusú a tok...
Fóliát szeretnék én is, csak azért nem vettem, mert tudtam, hogy buborékos lesz...
Sajnos szerintem az nem fog kitisztulni, az buborékos marad, rengeteg fókiával szívtam már meg így.
-
erdoke
titán
Én a kijelzőre nem is raknék fóliát, átlagos óvatossággal fölöslegesnek tűnik. Igaz, én a hátuljára is inkább valami tokot tennék, vagy egy állványként is használható bőrtokot fogok venni hozzá.
Egyébként az iPad 2 hátlapját adó ötvözet veszettül ellenállónak bizonyult (eddig). -
erdoke
titán
Beszéltem a GoodPlayer fejlesztőivel, és javasoltam nekik, hogy ez egy lyuk jelenleg a videólejátszók kínálatában. Sőt, a PS3 Media Serverrel való kompatibilitás is igen jó lenne, ha nem akarnak saját PC-s kliens fejlesztésébe kezdeni.
Remélem, megoldják, a franc akar lejátszáshoz mindent áttölteni a tabletre, bár éppen a sorozatok 1-1 epizódja el is férhet. -
erdoke
titán
Nem tudom, utánpótlással ti hogyan álltok, de gyerekeknek rettenetesen sok igényes cucc van rá, és gyakorlatilag az összes korszakot lefedik 2-12 éves korig (mielőtt még a felnőtt játékokkal játszanának). A tortakészítő pl. nagy sláger nálunk. Gyakran vettünk nekik 800-1200 Ft-os foglalkoztatókat, amiket szinte teljesen ki lehet váltani, és sokkal hasznosabbak, illetve interaktív élményt nyújtanak az iPad-es cuccok. Arról nem is beszélve, hogy egy progit többször és több gyerek végigjátszik, míg a foglalkoztatót összefirkálod, aztán megy a kukába. Csak hab a tortán, hogy a fent említett 800-1200 Ft-ból 4-5 dolgot meg tudok venni, és vannak még ingyenesek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest