- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
talamasca #2123 üzenetére
Ügyes a srác, én is a GarageBand-del szeretek mostanában szórakozni a PC-s játékok kárára... persze ilyen szinten tolom
(igaz, általában nem is fektetek bele sok időt)
Ez egy tegnapi improvizáció (depeche, mert DM-es az egyik szintihangzás, daft, mert Daft Punk-os a másik, de igazából elég Tron-utánérzés az egész), ez meg egy múlt heti hülyülés
-
Bagan
aktív tag
válasz
talamasca #1136 üzenetére
Nagyon szépen köszi a gyors választ
.
Akkor remek ez az iPad
. Alig várom már hogy a kezeimbe legyen
. Notebookot szeretném leváltani vele, remélem nem csalódom benne.
Valóban 3 helyett 4 lett, de csak azért mert írtam még a végén hozzá +1-et, és elfelejtettem módosítani.
.
-
-
moonman
titán
válasz
talamasca #546 üzenetére
a 10.6.1 már eleve egy javított változat, de azóta 10.6.3-nál tart, biztos nem azért, mert hibátlan. a kezelést valóban ne hasonlítsuk, mert ez teljesen egyéni preferencia. a Windows 7-ről annyit, hogy lassan egy év alatt egyetlen kékhalálom volt, egyszer sleep-ből nem tudott visszatérni az előző ati driver, csere óta jó. ezt leszámítva annyira betonstabil, hogy egyszerűen képtelenség megborítani. és már bétának jobb volt, mint a Snow Leo kiadás után
-
madstunt
addikt
válasz
talamasca #546 üzenetére
fura de a Win7 RC ha jól számolom nálam 10 hónap alatt nemnagyon problémázott(plusz a béták sem amelyek tavaly január óta májusig fenn voltak(700 és 7057)), sőt ha belegondolok nem szívtam egyáltalán miatta(az nem az ms hibája ha egy tőle független cég bugos szoftot ír de gondolom te nem így látod) és azóta se voltak problémáim pedig nem az a típus vagyok akinek a gépén csak a word meg az ie futogat
persze rám lesz aggatva az is lassan hogy ms fanatikus vagyok mint pár hasonlóan torz kép ami itt egyesekben kialakult rólam -
erdoke
titán
válasz
talamasca #318 üzenetére
Júniustól már kétmagos Atom + Ion2 netbookok is jönnek, az játékban is a föld alá gyalázza az iPad-et.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
talamasca #303 üzenetére
szerdán én is ott voltam, megfogdostam, kipróbáltam.
nem győzött meg.
De mivel azért inkább a "kocka-kategóriába" tartozom, nem foglaltam állást, megkértem barátnőm, h mondja el a véleményét.
Pár mondatban összefoglalva:
-nagy, nehéz, "mint egy nagy alutálca" (szó szerinti idézet)
-kényelmetlen
-végülis mire jó?Mindezt egy nem kimondottan geek hölgyemény szájából. Neki se volt kényelmes a gépelés. SE. nekem sem.
ui.: NEKED volt már a kezedben? Vagy mint Ulkesh itt beszéltek róla, de még csak videón láttátok csak?
-
Liudvikas
tag
válasz
talamasca #318 üzenetére
"Aztán hasonlítod egy játékgéphez, ami szinte csak azt tudja"
bizonyára hasravágásból írta.. sok psp lehetett a kezedben, gondolom azt is Tudod, hogy van rajta böngésző, képnézegető, mp3/4 lejàtszó( ja, és ugye memory sticken, megkerülve a fantasztikus/nagnificent iTunest), skype, és minőségi játékok. lehet hozzá venni külső gps-t és webcamot. Most akkor appstore és e-book híján mivel tud többet?(érzem, ezt az elszólást meg fogom bánni
) otthonra szvsz fölösleges, aki lusta felkelni az àgyból, hogy felnyissa a hibernált notit, az tényleg vegye meg 100k+ magyar forintért
A másik elképzelés, hogy technofóboknak jó lesz, akkor a Pc/Mac synccel mi van? A nagyik majd iTuneson garàzdálkodva rendezik a Johnny Cash albumokat?
Flame off
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
talamasca #318 üzenetére
Hát azért ez vicces. Egy netbookon rengeteg olyan komplex multiplayer stratégiai játék fut, ami iPad-et eleve esélytelen. Settlers, Age of Empires, Transport Tycoon, Civ sorozat, satöbbi. Azért a PC-s játékipar alapvetően más szinten mozog... Az iPad nem kiemelkedő játékplatform, ne akarjuk úgy beállítani. Egy netbook sem az, de azért azon kissé sokoldalúbbak a lehetőségek.
-
Fiery
veterán
válasz
talamasca #303 üzenetére
Hat igen, plane mert attol, hogy igazan csak billentyuzettel kenyelmes gepelni, me'g nem jelenti azt, hogy nem lehet billentyuzet nelkul gepelni rajta. Szamomra pl. egy netbookon is horror a gepeles, megsem mondom azt, hogy kulso billentyuzet nelkul nem lehet gepelni a netbookokon...
-
Fiery
veterán
válasz
talamasca #288 üzenetére
Pont azert reklamozzak igy, hogy azok is kiprobaljak, akik odzkodnak a szamitogepektol, a high-tech dolgoktol. Aki techie srac, az kiprobalja reklam nelkul is, mert erdekli. Aki Apple-fan, vagy egyszeruen csak van valamilyen almas cucca mar, az meg kulonosen kiprobalja reklam nelkul is.
-
harry
veterán
válasz
talamasca #274 üzenetére
"Ha lenne rá keretem megvenném. "
Ez is nagyon relatív. Van, aki kis kereset mellett is össze tudna rá spórolni kis megszorítással pár hónap alatt. Van, akinek vannak megtakarított sok száz ezrei/milliói, van, akinek meg sem kottyan ennyi, és úgy veszi meg. Mikor van rá keretem? Ha összegyűlik ténylegesen ennyi pénz? Vagy ha annyi pénzem van, amiből nem sajnálok erre költeni?
Ha lenne több száz ezrem, megvehetném, mert meglenne rá a tényleges keret - de ennyiből sajnálnék erre ennyit kiadni, arányaiban, nekem nem érné meg. Most akkor van rá keret, vagy sem? Mindig ott figyel a termék számomra nyújtott értéke, a prioritás, hogy nekem ennyit megér-e.Szóval ez a "lenne rá keret megvenném" kb. semmit sem jelent.
-
Fiery
veterán
válasz
talamasca #274 üzenetére
Oke, akkor mondom maskepp: nem az igazi kemeny techie guy-ok szamara lett kitalalva az iPad. Ha igy lenne, akkor sokkal tobb ficsor lenne benne, nagyobb felbontasu lenne a kijelzoje, OSX futna rajta, es siman el tudom kepzelni, hogy egy 2 magos ULV Intel proci ketyegne benne.
De mint ahogy lathatod is, rengeteg techie srac mondja, hogy az iPad keves, bena, draga, felesleges, van helyette mas, ezt-azt hianyolnak belole, stb. Mig ha egy nem-techie ember kezebe adod az iPadet, toluk semmi ilyet nem hallasz, hanem olyanokat, hogy "huuuu, allati, kiiiiiiraly, kelllllll".
Az az ember, aki elkezd agyalni azon, hogy mivel tud tobbet az iPadnel egy Eee PC, az mar kapasbol nem celkozonseg. Nyilvan sokan kozuluk szinten meg fogjak venni az iPadet (mert azt mondjak, ez is eleg nekik; vagy mert specifikus feladatokra bejon nekik; vagy mert egyszeruen van "felesleges" penzuk ra), de akkor sem a szamitogepen edzettek az elsodleges celcsoport.
-
Shiku
aktív tag
válasz
talamasca #175 üzenetére
Ok, nálunk egy rendes asztali PC van meg egy notebook (nem netbook, notebook.)
És ezesetben bizonyára az én ismeretségi körömmel van probléma, de nem ismerek személyesen olyat aki ilyesmit venne. Mert azt mondja, hogy ha már van rá pénz, akkor rátesz egy kicsit és vesz egy notebookot, ami még jó is valamire. -
válasz
talamasca #164 üzenetére
"Más:
Tök jó dolog, hogy más cégek "hegesztik" a sokkal jobb, innovatívabb kütyüket. Ja, tényleg jó.
Csak az emberek jobban szeretik használni a cuccot, mint olvasni róla. (pl. WP7)"Az Apple hány évig ült az első iPhone-ján nyugodtan, fejlesztés nélkül? És az OS? Talán a 4.0 már hoz érdemi újítást és nem csak bugfix-et. A WP7 meg jön, mint ahogyan az iPhone OS 4 is. talán nem kellene időt szánni a fejlesztésre? Azonnali csak a levespor meg a kávé.
"Na, ezért vezető cég az Apple."
Szegmense válogatja. a mobilok piacán világviszonylatban igen messze áll a vezető helytől, viszont nem kétséges, a marketing nagyon erős az oldalukon, de ez azért csak a közeli múlt óta van így... Egy IBM vagy SUN vagy Nokia össze sem mérhető velük.
"Bele lehet kötni a termékekbe, de kiszolgálják a népet.
Nem évekig írnak csak róla. Lehet utánuk csinálni. Szabad a pálya."Erre továbbra is csak azt tudom mondani, hogy persze, hogyne, csak az apple képes jó és minőségi terméket készíteni. Így van.
"De nem a pálya széléről kell okosakat bekiabálni! "
Hát nem... ebben egyetértünk.
Fiery:
Na, haladunk, már háztartási készülékké lépett elő az iPad? Holnap felteszem a tűzhelyre, de ha nem pirít és nem főz kávét, beperelem a gyártót, mert nem írták rá, hogy ilyet nem tud.Látom, kezdünk elszállni...
-
Fiery
veterán
válasz
talamasca #164 üzenetére
>miért van (lesz) szüksége valakinek iPadre?
Senki sem mondta, hogy szukseg van ra. Ez csak egy luxuscikk, ami sok ember szamara hozhatja el a kenyelmesebb, gyorsabb, egyszerubb bongeszest, kepnezegetest, emailezest, stb. Mint ahogy egy Wiire vagy PlayStationre sincs szuksege az embernek, megis baromi sokan megveszik. Megveszik PC melle', notebook melle'. Ugyanigy meg fogjak venni az iPadet is, mert van ra penzuk, mert tetszik, mert jopofa, mert el tudjak kepzelni, hogy helye van a haztartasban.
Ha me'g mindig nem erti valaki, hogy mire jo az iPad, nezzuk maskepp: kenyerpirito, mini-grill, mikrohullamu suto, legkevereses elektromos tuzhely, LCD TV, Blu-ray lejatszo, Wii, iPad. Elektromos haztartasi keszulek, nem pedig szamitogep. Igy mar stimmel?
-
Shiku
aktív tag
válasz
talamasca #164 üzenetére
De az ára! Miért írsz/írnak többen úgy mintha, ez annyi lenne, mint megvenni egy gombóc fagyit?
Fiery: Nem mondjuk, hogy a kutyának se fog kelleni. De Mo-n ez akkor is felesleges, ha lesz olyan magyar aki megveszi. Az felesleges dolgot vesz, mert van miből. De attól még felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged