- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
-
vtechun
veterán
-
-
erdoke
titán
Az UPnP stream funkcióra gondolsz? Most próbáltam pár AVI-val, teljesen jól működik. Persze lehetnek bugok, ez az első verzió (a 2.8-as), ami támogatja.
Ha a programra gondolsz úgy általában, nekem mindent vitt eddig, amit nézni akartam, és a HDMI kimenete is hibátlan volt.. Mkv-t szerintem nem próbáltam, csak 2-3 720p-s filmet, azokkal nem volt gond. Full HD anyagaim vannak főleg mkv-ban, amit nem sok értelme van iPad-re rakni, lévén 10-20 GB darabja, és ahová hurcolnám magammal, szinte mindig csak HD Ready TV van. -
xnace
őstag
Koszonom
De engem a karcallosaga jobban erdekel...
Hajlongani nem fog, de azert 1-1 homokszem, vagy valami ilyesmi bekerulhet a smartcover ala, es megkarcolhatja nyitasnal, vagy csukasnal.Hamar, viszont nekiestek ezeknek az uveglapoknak, akkor egy karcolasitesztet is csinalhattak volna. Az viszont lejott, hogy edzett uveg, es masszivabb, mint az iPad1-e, visszabb pedig azt irtak a tulajdonosok, hogy az sem nagyon karcolodott meg kozuletek senkinek.
Mindegy, majd adok en a kiallitott darabnak, mindenfele 'finomsaggal' ami a zsebemben van...
Igazabol tehetnek ra foliat, de azzal csak rossz tapasztalataim vanna. Feltettem szepen, buborekmentesen, arrebb volt csuszva 1 mm-rel, lehuztam, visszatettem hibatlanul, de egy buborek maradt, ami alatt valami szosz volt, szoval nem lehetett kinyomkodni. Jolvan mondom, ezt lesz@rom, jol van az ott, lehuzom a folian levo foliat(
), errem mit latok, hogy?? Nana, hogy matt, amit normal fenyeskent hirdettek...
Mellesleg elotte levo nap teptem le a matt foliat, mert nagyon rossz erzes volt hozzaerni, rontotta a kepminoseget, de legalabb draga volt
UI: bocs, hogy ilyen regenyeket irok ide
-
xnace
őstag
Nemtudom, de ha megkocogtatom a kormommel, akkor nagyon muanyagbhatasa van.
De Karma azt mondta, hogy egy iOS eszkoznek sem sima plexi az eleje...De lehet, a MediaMarkt-ban letesztelem majd...Az ugyis nagyon szet van mar b@szva. Egy zsir ujat nem lenne sziven osszekarcolni.
-
z67
őstag
-
erdoke
titán
A másik, "normál" hozzáférésed által küldött Gift Card-ot fel tudod használni az amerikaival?
Más.
Ha valaki sokat használna hírolvasót offline, ajánlom az univerzális Byline Free-t. Megadható, hogy mely hírcsatornákat cache-eljen, ahogy az is, hány hírt töltsön le előre. Ilyenkor a lerövidített RSS tartalom webes verzóiját is előtölti. Egyszerű, letisztult felülete van, de mindent tud, amire általában szükség lehet. Természetesen az előtöltés a beállitásoktól és a net sebbeségétől függően eltarthat egy darabig, ezzel számolni kell, mielőtt felszáll az ember a repülőre.
Alap helyzetben alul egy közepes méretű reklám sáv található, de ezzel együtt is teljesen funkcionális. Jelenleg elég drágán, 4,99 euróért mérik a reklámmentességet Byline Premium néven, de nemrég volt 2,39 is, talán megint akciózzák majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest