- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Használtan (kb 1,5 évesen) 60eFt-ért reális egy iPad 1 3G 32G?
-
Vyndree
őstag
válasz
norbertb88 #3103 üzenetére
Tényleg nem, viszont élőben nagyon jól néz ki ez a neon zöld. Valószínűleg nem a IV. kerületből lesz vevőm.
Két nap alatt van már két komoly érdeklődőm, ennyiért nem fog rajtam maradni. Ha táskában sokat hordod megvédi a kopásoktól, karcoktól. Sokkal többet lehet vele spórolni mint elsőre gondolnád.
-
Vyndree
őstag
Feleslegessé vált az egyik használaton kívüli, teljesen újszerű táblagép carry bag (védő tok). Teljesen újszerű, egyszer próbáltam bele a gépet.
Ára fixen 2eFt, ebay-en ugyanez akciósan $11.21Érdeklődni privátban lehet.
-
Vyndree
őstag
válasz
Aliendej #3004 üzenetére
Miről beszélsz? LOL, pont most olvasom.
Kindle Fire: iPad-gyilkos negyvenkétezer forintért az Amazontól
Nem igazán értem a cikket, szerintem sincsenek egy szinten. -
Vyndree
őstag
válasz
Aliendej #2976 üzenetére
Igazad van, itt csak az iPad-ról lehet szépet mondani, bár az utóbbi időben pont az ellenkezőjét hallani...
Karma: sokáig iPad-om volt tudom milyen, de tényleg hidd el, vannak már nagyon jó Honeycomb-os készülékek. Direkt nem Androidot írok, mert mindenki egyből a ZTE Blade és a Huawei Ideos S7-re gondol, amik tényleg gagyik, nem is hasonlíthatók.
Tényleg nem vitázni akartam csak boldog vagyok, hogy megszűntek azok a gondjaim amik az iTunes-sal és az iPad-dal adódtak, amiket itt azóta is olvasni lehet.
Részemről téma lezárva, elnézést a vita kiváltásáért.
-
Vyndree
őstag
4:3-ason HD filmet? Egészségedre. Az 1024x768-nál nem kicsit jobb a 1280x800 (jó ha 7"-on nézed), úgyhogy filmezésre pont nem jobb az iPad.
)
SpaceChem nem kötött le, a GarageBand meg nagyon gagyi. Egyébként igazad van, vannak nagyon jó játékok iPad-ra, de ezek pont nem azok. -
Vyndree
őstag
válasz
Donald12 #2969 üzenetére
Bütykörészni nem nekem kell, elég volt az a három hónap míg harcoltam (iTunes, JB) vele. Azóta minden olyan érthető, minden sokkal egyszerűbb. Nem kell iTunes (minden gépre) ha akár egy képet is rá akarok tenni, bárhol, bárkinél könnyen csatlakozik, frissítések után nem kell görcsölni, aztán a programok nagy része nem megy, és a felhő (iCloud) sem nyeli a fájljaim.
Nevezhetjük őket kínainak és sokan azt hiszik mindent bütykölni kell ami nem Apple, pedig ha kipróbálnátok más készülékeket rájönnétek, hogy az almán túl is van élet. Nem mondom hogy jobbak, de mára utolérték (nem csak az Asus) az iPad-ot minden tekintetben. -
Vyndree
őstag
válasz
Oldman2 #2936 üzenetére
Aki angolul nem ismeri a celsius-t, annak magyarul sem fog menni.
Próbált meg ezzel, ez magyarul mutatja a felhőket, esőt és a napocskát is:
AccuWeather Platinum for iPad -
Vyndree
őstag
Az iPhone töltők 1A-esek, az iPad 2,1A (10W). Ha eBay-en rendeled HK-ból, akkor az iPhone töltő lesz, nekik nincs 2-3USd-ért iPad töltőjük, csak odaírják.
Legyen szerencséd, én hármat rendeltem három helyről, majd kivertem a balhét mire kaptam egy rendeset, mondjuk nem tudom hogy csinálták, de az gyári Apple. -
Vyndree
őstag
Például itt:
Apple termékek jótállása Magyarországon (ez is másfél éves cikk, de itt is a 2003-as kormány rendeletre hivatkozik)vagy akár az Apple honlapján:
http://store.apple.com/hu/help/warranty
Minden új Apple hardverre a vásárlás időpontjától – a számlán szereplő dátumtól – számított egy évig garancia érvényes minden anyaghibára és gyártási hibára.Tudnék még linkelni, de feleslegesnek tartom, nekem az apple.com elég hivatalosnak tűnik.
-
Vyndree
őstag
Mindenhol ezt olvasom:
Garancia kérdés. Megy a rizsa, hogy serial number alapján garis stb … Hát NEM. Direkt utánajártam, és nem anyutól kérdeztem meg, hanem a hivatalos Apple márkaszervizekbe telefonáltam be. Számla nélkül nincs garancia.Ezt úgy értelmezem tapasztalat, nem találgatás ahogy én is teszem.
Szóval lehet külföldi is, de itthon számlát kérnek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
Az OPlayer HD-nál hova kell tenni a filmet, hogy be tudjam olvastatni?
-
Vyndree
őstag
Photo Beam vagy a Photo+Folder HD for iPad is nagyon jó program a képek kezelésére, küldésére.
-
Vyndree
őstag
Ezt az állapot felmérést a Battery Doctor Pro nem tudja?
-
Vyndree
őstag
válasz
vtechun #2768 üzenetére
Ami van SD kártyám mint kiderült rossz, az az egyetlen amit olvas. Majd szerzek másikat és azzal fogom megpróbálni. Mini SD-m van, meg átalakítóm is, de az sem tetszik neki, nem olvassa. Melyik az a pendrive, amire nem írja ki, hogy sokat fogyaszt? Vagy az USB inkább kamerának van?
-
Vyndree
őstag
Valamiért nem olvassa a pendrive-ot. Az egyikre azt írja, túl sok áramot vesz fel, a másikra semmit nem csinál. A főoldalon a kijelző tetején azt írja "it Safe Mode" ez mitől van?
-
Vyndree
őstag
Az is lehet, hogy valamilyen kiegészítővel még vasalni, vagy kukoricát pattogtatni is lehetne vele, de nem azért van. Ezekhez is, mint a videózáshoz, vannak sokkal egyszerűbb, olcsóbb, kényelmesebb megoldások. A legjobb az olyan TV, amin van USB bemenet (az újjak 90%-n van) vagy vegyétek meg a HP mini laptopom és kössétek TV-re.
-
Vyndree
őstag
válasz
zalman90 #2736 üzenetére
Ez arra van, hogy nem kell rápakolni a filmeket, képeket, hanem maradhat USB-n (pendrive, iphone vagy akármiről) és mikor nézni akarod akkor teszed rá. Esetleg a fényképezőről (SD card) is könnyen meg lehet nézni vele a képeket. Kamerát is lehet hozzá csatlakoztatni, ha valaki videózni szeretne, vannak már jó HD kamerák olcsón.
-
Vyndree
őstag
válasz
zalman90 #2734 üzenetére
Pendrive-vel vagy memóriakártyával bővíthető Camera Connection Kit (kb. 900Ft) segítségével. A 16GB hamar megtelik, szerintem a 32 vagy 64GB nem drágább annyival.
-
-
Vyndree
őstag
válasz
manchester85 #2674 üzenetére
Nagyapám az autóját is letakarta mikor leparkolt vele este a ház elé. Nekem meg ez a feelingem van a fóliával kapcsolatban.
Erre tudja valaki a választ?
"Az iPad II-hez való iPad Camera Connection Kit jó az iPad I-hez is?" A csatlakozója megegyezik a az I és II-nek? -
Vyndree
őstag
A ketteshez való "iPad Camera Connection Kit" jó az egyeshez is? Hol érdemes ilyet venni és kb mennyibe kerül?
-
Vyndree
őstag
válasz
vtechun #2525 üzenetére
Van ez a Moonlight, de az RTLmost Adobe Flash 10-et kér, a Puffinnak nem tetszik.
Az AlwaysOnPC-t esetleg ismeri valaki? -
Vyndree
őstag
Sziasztok!
Ha szeretnék RTLmostot nézni (SilverLight, Adobe Flash Player 10) iPad I-en (433JB) az szerintetek megoldható iPad-on? Feltettem az Opera Minit bízva benne hogy majd benne van és kezeli, de sajnos nem.
Van rá valami megoldás? -
Vyndree
őstag
Van hozzá VLC media player is (ingyenes), azzal is megy a felirat.
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
Ismét elakadtam. Feltettem rá a 4.4.3-as frissítést, és JB-ztem (ott a Cydia).
A gondom most az, hogy nem tudok rá programot telepíteni.Kijelölöm a telepítendő programot:
és ezt a hibát írja telepítés helyett:
Mit csinálhatok rosszul, miért nem lehet rá semmit telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
Ahelyett hogy ezt a hat sort leírtad, három sorban segíthettél volna. Ez nem egy 30eFt-os telefon, egy ilyen 64GB-os iPad még használtan is 80-90eFt és mivel nem az enyém jobban vigyázok rá.
Ha kölcsönkapnál egy Ferrarit és megállna az első sarkon, szerintem Te is beparáznál. Mikor segítséget kérnél a megfelelő helyen simán lepattintanának, hogy töltsd le a google-ról a használatit... na az lennél Te.Az hogy mit írnak a google által kidobott oldalon egy dolog. Nem biztos hogy minden jó amit ott írnak, jobban szerettem volna hallani egy olyan szakitól, aki tényleg ismeri a gépet. Két gomb nyomás, adatkábel meg egy kis idő, és meg is oldotta a gondom.
Mellesleg eladó a készülék, az agyonkomplikált iAkámi nem az én világom, jobban szeretem az olyan dolgokat, ami rádugok a gépre, TC-vel rámásolom és már fut is a program mindenféle JB nélkül. (jó helyre írom a véleményem, darázsfészekbe nyúltam) Nem kötekedésképp tényleg, meg biztos jó gép, de úgy érzem másnál jobb kezekben lesz.
-
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
Volt nekem korábban ilyen gépem, az nem volt JB-s, simán ment a takarítás. Akkor ez JB-s lehetett...
Hol tudok részletesen utánanézni, hogy mi az a DFU, illetve hogyan telepítsem újra? Lehet jobb lenne hozzáértőhöz vinnem.
Bp-en hol találok ilyen mestert, aki tud bele életet lehelni? -
Vyndree
őstag
Sziasztok!
iPad 64GB-emről szerettem volna mindent letörölni és azóta csak egy alma jelenik meg a képen (már vagy 15 perce), nem indul. Mit csináltam rosszul, illetve mit lehet most tenni?Ha benyomom a két gombot egyszerre 10mp-ig akkor kikapcsol, de bekapcsolás után csak almát látok, nem indul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Politika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest