- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
domesz
aktív tag
válasz
Oldman2 #3623 üzenetére
Van gyári töltőm de sajnos csak USA töltőfej van hozzá.
Ha veszek egy ilyet, akkor elméletileg ezzel nem lehet baj igaz? -
Roliiii
aktív tag
-
hitman77
senior tag
válasz
Oldman2 #3422 üzenetére
Az oldalkapcsoló szerintem egyéni probléma, az iBooks-ról viszont sokan írnak a neten. Amíg nem volt rátöltve könyv nekem is elindult, de után konfigurációs hibával leáll és kilép.
Az egyéb foglalás gondolom nem hiba, de szeretném tudni, hogy mi lehet.
Összességében mivel most én is Kindlet használok olvasásra csak az oldalkapcsoló a problémám, de az lehet, hogy hardveres, bár meglepődnék. Szerintem egy sima kapcsoló, amibe nem tudom mi tud elromlani.
Na mindegy, amíg nem lesz komolyabb gondom lehet, hogy marad a JB, csak találnék már hozzá egy eredeti Apple tokot.
-
hdcsaba87
aktív tag
-
hitman77
senior tag
válasz
Oldman2 #3323 üzenetére
Köszönöm.
- Szaporodnak az only iPad2 progik,
- Nincs kamera (többek között az előző negatívum is ennek köszönhető),
Nekem nem gond. Szerintem olyan programokat, amik a kamerát használnák én nem használnám. Eddig egy-két kiterjesztett valóság progit kivéve nem is tudom mi az ami hiányozhat.
- Egyre nehezebb normális iPad1-es tokot beszerezni,
Ez lehet gond, de tokkal veszem.
- Ha nem újat veszel (lehet még olyat kapni egyáltalán?), aksi állapota kétséges.
Kb. mennyit kellene elmennie?A 720p-s MKV-t hogy lehet feltenni rá. Ha jól gondolom megvan még az iTunes függőség. A régi iPhone emlékeim szerint mindent konvertált az iTunes, amit fel akartam másolni és az MKV-t nem is ismerte.
-
<NewL>
addikt
válasz
Oldman2 #3304 üzenetére
szerinted én nem fizetném ki? (perszó jó lett volna ha a nyeremény tényleg nyeremény)
2-est küldtek egyébként.
ráírták a csomagra, hogy 500 dollár értékű. a vámosoknak elküldtem, hogy nyertem, emailt, az oldalt ahol rajta van a nevem. és mégis értéknyilatkozatot követelnek...
-
harry
veterán
válasz
Oldman2 #3280 üzenetére
Majdnem, JB alatt csak akkor, ha ezt is beallitottam pl. Redsn0wban, kolunben nincs ott az a menupont, de koszi.
Amugy sikerult megis a restore, egy masik geprol. Nem tudom, az elobbinek mi volt a gondja. Erdekesseg, hogy ezen a masik gepen is, valamelyik csatlakoztatasnal (mar a frissites utan, valamikor) azt irta win7, hogy nem usb2 portba dugtam... Nem tudom, ezt hogy sikerult osszehoznia, de ez azt hiszem okozhat iTunes 21 hibat.
9gag reader: hasznalja valaki? Az a gondom vele, hogy ha fekvo modban van a gep, s igy inditom, akkor bar megjelenik a program, de rogton ki is lep. Akarhanyszor neztem. Mig pl. Allo modban mindig rendben indul. Meg fejjel lefele nem fordul a kep (dock csati felul), minden mas iranyba igen, bar ez nem akkora gond, csak fura.
-
Oldman2
nagyúr
-
harry
veterán
válasz
Oldman2 #3164 üzenetére
Én biztos beérném az egyessel, ha most kéne vennem ismét. Mondjuk gondolom a 2-n már sztereó hangszóró van, ami nem rossz, mert ezen ez a kis izé csak alap zajkeltésre jó - de a kimenetre kötött hangfal remekül szól, talán jobban is, mint a noti integrált. Persze csak emiatt ismét nem cserélnék.
Szóval szerintem csak több apróság a 2 javára, ami, tekintve az árkülönbözetet, nem hiszem, hogy megérné. Nekem legalábbis. -
norbertb88
tag
válasz
Oldman2 #3161 üzenetére
Én személy szerint még nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne futott volna az ipad1-en! (kivéve amelyik camerat igényel).
Egyébként nem is érzem sokkal lassabbnak mint a 2-est. (öcsémnek már a 2-es van).
Mondjuk nekem a 4.3-as van fent és nagyon meg vagyok vele elégedve.....de lehet ha én is felraknám az ios5-t akkor komolyabb sebesség különbség lenne a 2-es javára.Még egy észrevétel: az első generáció formaterve lehet, h bumfordibb, de cserébe sokkal jobb kézben fogni és praktikusabb is, ugyanis a kettesen a nyomógombok az oldalán (inkább a hátán) alig nyomkodhatók! :S Cserébe sokkal szebb!
-
harry
veterán
válasz
Oldman2 #3161 üzenetére
Gondolom komolyabb játékok pl.
De igazából ez attól függ, mit akarsz rajta futtatniAmire a megjelenéskor jó volt, arra most is, attól még, hogy van jobb is azóta. Én elégedett vagyok teljesen a teljesítménnyel, 3D játékok is mennek rajta, sok app esetén sem éreztem lassulást, szóval nekem jó ez a szint. Én egyedül a kamera miatt látom érdekesnek a 2-t (tudom, még van 1-2 apróság, csak az nekem nem fontos).
-
_ak_
addikt
válasz
Oldman2 #3132 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, viszont ha egy GSM boltban veszem, tehát nem hivatalos viszont eladótól, akkor is a vásárlástól számított egy évig van gari?
Most ahogy nézem elméletben mondjuk a legrosszabb esetben is lenne még 4 hónap garanciám, hogy ha a launchtól számolok. (ipad2) -
Vyndree
őstag
válasz
Oldman2 #2936 üzenetére
Aki angolul nem ismeri a celsius-t, annak magyarul sem fog menni.
Próbált meg ezzel, ez magyarul mutatja a felhőket, esőt és a napocskát is:
AccuWeather Platinum for iPad -
madgie
titán
válasz
Oldman2 #2350 üzenetére
Szó szerint ezt írja. Aztán átirányít az apple egyik oldalára, ahol vagy a biztonsági kérdésre válaszolsz (amit a regisztrálásnál adtál meg), vagy az email címedre küld egy üzit, ahonnan egy linkre kattintva vagy teljesen resetelheted az accountot, vagy a régi jelszóval megerősítheted újra. Baromi időigényes ez, amikor valami kis progit ki akar próbálni az ember...
-
erdoke
titán
válasz
Oldman2 #2296 üzenetére
Beállíthatóan cache-eli a nem teljes feed-ek webes változatát, de a legtöbbet magától is felismeri, és eleve úgy állítja be. Tehát pl. a Gizmodo, az Electronista vagy éppen a Mobilarena RSS-e nagyon csökevényes, és a Mobile RSS HD-ben is meg kell nyitni a webes verzióját annak, ami érdekel. Míg az utóbbiban várnod kell az oldal betöltődésére (a netről), addig a Byline cahce-ből 1 mp alatt eléd tolja. Különösen hasznos ez offline olvasgatásnál, amikor a webes verzió ugye egyáltalán nem elérhető. Én egyébként a Mobile RSS HD-vel a képek előtöltésével se voltam elégedett, offline módba váltás előtt mindig rá kellett böknöm a feedekre, és sok képet csak akkor szedett le. Ha nem tettem, csak a helyzetjelző kis kérdőjel fogadott olvasáskor.
Ahogy az előbbi ábra mutatja, a tárolt információ mennyisége sem egyértelmű, végól 2,4 GB hely szabadult fel, amikor leszedtem...
Emellett a Byline talán még letisztultabb felületű, még egyszerűbb, tipikusan "just works".
Szóval ha mindig online vagy, amikor olvasol, a Mobile RSS HD "hátrányaiból" nem sokat veszel észre. -
Balli
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest