- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
Donald12 #3194 üzenetére
nekem meg spontán elszáll néha a Safari ipad2 amúgy, 5.0.1-es szoft. sőt ami még durvább, hogy pl egy index címlapnál böngészek, kattintok az egyik nívós cikkre, majd visszalépek a back gombbal, akkor előfordul, hogy 1-2 héttel ezelőtti oldalállapotot hoz be, ekkor nyomok egy refresht, akkor bejön az aktuális oldal, de ettől függetlenül ismét előjöhet a 2 héttel azelőtti. érdekes
-
vtechun
veterán
Gyerekek, maradjunk mar a temanal kerem.... Nem erdekel senkit semmilyen android itt. Nem veletlenul van ipadunk. Ennyi.
-
vtechun
veterán
Gyerekek, felmerult bennem egy olyan kerdes, hogy olyasmi videolejatszo van-e iosre ami pl egy ilyen[link] videot tartalmazo urlt beadva kiszedi belole a sztrim cimet es elkezdi lejatszani? Mert vegulis siman megoldhato lenne...
-
vtechun
veterán
siman viszi, per pillanat 720p mkv-t
szvsz megeri megvenni.
hmm, mintha mostanaban simabban vinne a 720p-ket. régebben azért nem volt perfekt
hmm, ahogy nezem, lehet ano is a forrassal volt baj, pl. az egyik black swan encode-t elegge kockazva viszi, de most hirtelen 4 masikat szepen vitt.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz
Vyndree #2978 üzenetére
Munkambol adodoan naponta nyomkodhatok kulonbozo komolyabb droidos tableteket, hat egyelore mindegyik elegge harmatos, az ipadhez kepestm nyitottabbak, konnyeben tudsz ra bizonytalan forrasbol cuccokat rakni, viszont kozel sem ernek fel egyeb tekintetben az ipaddel, meg az 1-el sem nagyon ...
A garageband miert lenne gagyi? 5 dollarert szerintem esztelenul brutal
-
vtechun
veterán
Valaki tudja, hogy az issh tunnel funkciojat mire lehetne hasznalni? Mert gondoltam olyanra, hogy barhol vagyok letrehoznek egy ilyen tunnelt - az otthoni gepemen linux van, ssh es samba is van - es akkor xbmc-ben elerhetnem valahogyan a sambas megosztasaimat, ezaltal elernem a filmeket, sorozatokat, stb. Valaki tudja, ismeri ennek a metodusat? Mert amugy hasznalok ssh-t tunnelezesre, de pl. Firefoxban van is olyan lehetoseg, ahol socks proxyt lehet megadni, de xbmc azt nem tudja kezelni, stb... Valakinek otlet?
-
vtechun
veterán
picsaba, meg mindig hdmi+camera connection kit vasarlasan torom a fejem, de az utángyárott cuccok se olcsóak...
-
vtechun
veterán
Taviranyitasra termeszetesen nem ipadet hasznalok, van nativ infras taviranyitom a htpcn futo xbmchez. A htpcm egyuttal fileszerver es nas is. 4,5 terabyte hattertarral, letoltesek mennek rajta, stb. Szovalcmindenkeppen szukseges, de egyuttal htpc is. Ipaden meg egesz egyszeruen azert erdekel, mert wifin upnpn keresztul szepen elerem a htpcs xbmc filmjeit, es ahol egy lanon vagyok vele, wifi, ott le tudok ipaden is jatszani barmit. Boritokkal, leirassal, minden egyebbel. Androidos telefonnal mint ahogy regebben irtam tudomtaviranyitani, egy gombnyomassal tudok feliratot letolteni xbmc-n belul, szoval teljesen kenyelmes a nyogvenyelos egyeb ios-es megoldasokhoz kepest.
-
vtechun
veterán
van htpc-m, kulcsszó az XBMC. aki egyszer használta már, megismerte, annak nem hiszem, hogy megfelelő lesz holmi 10 ezres gagyi hulladék
meg pl. arra lenne jó, hogy bejövök melóba, unatkozok esetleg és rákötöm a TV-re, rádugom USB-t és mehet is a film pl. Természetesen én se nagyon használnám erre, de szeretném, ha a lehetőség adott lenne. Ill. jövőbeni AppleTV vásárlásomat is befolyásolhatja az ez irányú tapasztalat.
-
vtechun
veterán
kivéve, ha olyan programot használsz, ami nem elérhető jailbreak nélkül. pl xbmc. ami zsigerből viszi az 1080-as mkv-kat is, meg persze szinte minden egyeb mediafajlt
más: olyan adaptert csináltak már, ami egymagában HDMI kimenetet és USB aljzatot is tartalmaz?
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz
manchester85 #2668 üzenetére
En nem teszek semmire, de mondjuk a laptop es a tv kijelzojet jellemzoen joval ritkabban tapicskolja az ember.
-
vtechun
veterán
Jailbreakelt ipadra tudok vmivel fajlt kuldeni bt-n keresztul?
-
vtechun
veterán
Meg mindig jobb mint barmelyik androidos
Egyebkent nalam olyan problema lepett fel jailbreak ota foleg, hogy a mob adatforgalom nem igazan mukodik, wifin megy, de kikapcsolva - ceges vpn csak mobilhalozaton jon letre - nincs adatforgalom, es nem is segit rajta semmi, csak a "reset" (home+kikapcs hoszan nyomva). Valakinek valami otlete van mi okozhatja?
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
na, ugyanezt kipróbáltam a Sykpe appal
hát az nem volt ilyen örvendetes, kirakta ugyan fullscreenre, viszont nem érzékelte a nyomást mindenutt, meg hasonló problémák jelentkeztek, de legalább nem volt pixeles
-
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #2481 üzenetére
Na, Karma, feltoltam facebookra kepet, nezd meg, nekem ilyen. Nem tudom mitol lehet, valamint kicsit mintha ki is logna a balolsali mezo, ahol az allapotok vannak, szoval mintha nem ferne bele, lehet emiatt is tunik oixelesnek, es a mozgasa sem roccenesmentes, lehet nalam lenne vmi elkurodva?
-
vtechun
veterán
ja, csak ezek nem kicsit vannak elmaradva az xbmc-hez képest, ami mint mondtam, 1080p-t is viszi, mkv formátumban röccenés nélkül
-
vtechun
veterán
Tehat, ha jol ertem, akkor ipaden leszeded a torrent fajlt, majd egybol be dropboxba, ott meg van olyan lehetoseg, hogy copy shared link? Kiprobalom. De valamiert nekem nem akarja dropboxba tolteni..
Hat nekem valamiert nem akarja egybol dropboxba tolteni...
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Szerintetek van valami egyszeru modja jailbreakelt ipad2-nel, hogy pl. Leszedek egy torrentfajlt, es azt egybol megnyissa torrentkliensben? Mondjuk itransmissionban? Mert most elegge maceras az ilyesmi. Ifile-vel ugye kikell keresni a frissen leszedett torrentfajlt, aztan azt valahogy olyan helyre rakni, hogy eszrevegye az itransmission, stb. Szoval eleg maceras. Valaki tud erre valamilyen praktikat?
-
vtechun
veterán
Vasarolt itt mar valaki olyan tokot amibe beepitve van bt bill is? Egy ilyesmin gondolkodom mostanaban, valaki tud valami jobbat a figyelmembe ajanlani?
-
vtechun
veterán
IOS Electronic Arts játékok 0,79 € , vásároljatok!
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #2255 üzenetére
There is a billing problem with a previous purchase. Please update your payment method.
Majd itt megadva az kodot, akkor irja ezt :
Your payment method was declined. Plase enter another paymenth method.
Ezt mar tobbszor is eljatszotta, gondolom most is ez okozza a gondt, ezt mar ipaden is kiirja, akkor megvarkm hetfotm utalok parszaz ftot a webkartyamra es akkor menni fog faxaul - remelem.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz
manchester85 #2254 üzenetére
Ja, de mint irtam korabban, mar ipaden sem tudok vasarolni, lehet lement a limitem, de van 350 ft rajta, de volt mar ilyen korabban is, nem vagom amugy, hogy mitol lehet, engedbe tobbet vasarolni mint ami van rajta?
-
vtechun
veterán
válasz
manchester85 #2252 üzenetére
érdekes, mert beléptem egy új eszközön (igaz ez nem volt authorizalva az otthoni gepemmel) es a tegnap megvasarolt cuccot, megint meg akartatta velem vasarolni...
-
vtechun
veterán
egy belakott ajfonon az áruház menü alatt átléptem az én apple id-mbe, aszt hittem, hogy ezek után simán tudom töltögetni az általam korábban megvásárolt dolgokat, de nem, mi a trükk? mert elvileg tudtommal lehet ilyet.
-
vtechun
veterán
válasz
Jhonny06 #2239 üzenetére
? bemész a T-hez és rendelsz egy mobilnetet mikro simmel. ennyi. van ilyen ipad specifikus díjcsomag, ahhoz kellhet a számla, de lehet azt is elnézik, csak értékesítsenek
nemtom mennyire veszik komolyan, szvsz hülyeségnek tartom... én egy Relaxnet M -et rendeltem, 3 giga, elég szokott lenni, de otthon wlanon vagyok.
erdoke: nemtom, kiváncsi leszek milyen lesz, remélem nagyot alkotnak majd...
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Nektek az ipades skypeot le lehet tolteni? ezt? Nekem valamiert csak szifonos jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple USB C kábelek - Új
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest