- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
penge111 #3484 üzenetére
Nekem 1-es van, ahogy fogalmazod, a "durvább" játékok már nem igazán mennek rajta.
A Shadowrun pl. el sem indul az enyémen.Ha a játék és azok között is az ütősebbek futtatása a fő felhasználási terület, én az 1-est nem ajánlom. Valamint vásárláskor ne az ár döntsön elsősorban!
Mindeközben megjegyzem, az Order and Chaos meglepően jól fut rajta...
:-) -
Oldman2
nagyúr
Senkit nem akarok befolyásolni, én karácsonykor vettem az WayteQ 100-ast, de 2 nap után teljesen kiábrándultam belőle. Aki már használt iPad -ot az azonnal látja a hiányosságait.
Mi szólhat a W100-as mellett? Semmi, ugyanannyiért már kapsz egy teljesen más kategóriába tartozó iPad1-est.
-
Oldman2
nagyúr
A lényeg az, hogy miután bebootolt az új iOS, ne engedd hogy visszatöltse a JB-s backup-ot, hanem csinálj egy "új" eszközt. Amire utána nulláról feltolod amit akarsz.
Vagy, ha van nem JB-s 5.0.1-es Backupod, akkor azt töltsd vissza.Ha ráérsz, kipróbálhatod a backup visszatöltést is, értelemszerűen azok az app-ok, amik "nem hivatalosak" ilyenkor nem mennek fel.. Én 1x kipróbáltam ezt, nekem elég nyűgösnek tűnt a dolog.
Viszont, ha már meg akarod szüntetni a JB-t, a legtisztább, ha nulláról kezded az eszköz feltöltését.
Egyébként miért akarod megszüntetni?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hdcsaba87 #3368 üzenetére
Ha ezt tőlem kérded (márpedig ja), véleményem szerint megéri. Kérdés van-e rá annyi pénzed...
Nekem nem volt, emiatt váltottam vissza az első generációsra.
Ha viszont rá tudsz szánni annyit amennyit, akkor határozottan jobb választás, pláne ha a játék az elsődleges felhasználási célod. Nálam ez csak másodlagos, így elvagyok a régivel is.
Viszont élénken figyelem mi újat hoz az iPad 3. generációja!
-
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hitman77 #3324 üzenetére
"720p-s MKV-t hogy lehet feltenni rá?"
Én az AVPlayerHD appot használom, ebben van "WiFI-s webszerver" elérési lehetőség. Böngészőn keresztül lehet rá csatlakozni.
Ezen keresztül meg azt tol alá a "jómunkásember", amit akar. Azt a 3 EUR-t nekem bőven megérte...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hitman77 #3322 üzenetére
Mint egykori iPad2, jelenleg iPad1 tulaj szerintem a következőket "bukod":
- Szaporodnak az only iPad2 progik,
- Nincs kamera (többek között az előző negatívum is ennek köszönhető),
- Egyre nehezebb normális iPad1-es tokot beszerezni,
- Ha nem újat veszel (lehet még olyat kapni egyáltalán?), aksi állapota kétséges.Viszont a JB ezen régóta működik, ha nem történik valami csoda, remélem az 5.1-re is lesz.
Nemrég egy hetet kórházban voltam, ott volt időm játszadozni vele: 720p-s mkv simán ment rajta, netezni, olvasni, számomra tökéletes, én nem bántam meg, hogy visszatértem az 1. verzióhoz!
-
Oldman2
nagyúr
Nagy örömmel és eredményesen használom az AppZapp HD alkalmazást az App Store leárazások folyamatos figyelésére.
Kérdésem az lenne, hogy létezik-e ilyen tool az iTunes tartalmához kapcsolódóan?
Zenék , videók, stb. -
Oldman2
nagyúr
válasz
faklyasgyuri #3258 üzenetére
Töltsétek le az AppZapp HD programot, jelenleg ingyenes és használjátok egészséggel!
Folyamatosan jelzi hogy mik vannak
- leárazva,
- ingyenesek,
- újakPl. ma/most egyébként ingyenesek:
Island Empire (Deluxe)
X3000 HD
Memopad for iPad
Lay the Egg HD -
Oldman2
nagyúr
válasz
faklyasgyuri #3229 üzenetére
Ha így haladnak, soha!
:-( -
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Ocarina #3189 üzenetére
Lehetséges, de a valódi multitaszk csak bizonyos alkalmazások esetén működik, nem mindennel.
Pl. a zene vagy egy online rádió hallgatása így fut, ki lehet belőlük úgy lépni, hogy a háttérben a zene szól tovább.
Valódi, Windowson megszokott multitaszk az alacsony fogyasztás és a biztonságosabb működés miatt nincs.
-
Oldman2
nagyúr
Vettem a napokban egy használt iPad 1-est. Úgy "érzem" az aksi egy kicsit gyengécske...
:-)Tudnátok-e ajánlani valami olyan app-ot, ami az aksi pillanatnyi állapotáról ad információkat?
Illetve az aksicsere előtt mit lehetne még bűvészkedni az aksival?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
norbertb88 #3163 üzenetére
Köszi, a fizikai különbségeket én is ismerem, volt mindkét típusom.
Amit még saját tapasztalatként megfogalmaznék, az annyi, hogy (vélhetően a "nagyobb" ház miatt) nekem szebb/teltebb hangja volt az egyesnek.
Az egész kérdéssorral csak annyiban szerettem volna megerősítést kapni, hogy "sokat nem vesztek", ha visszatérek az elsőhöz!?
-
Oldman2
nagyúr
Volna egy érdekes kérdésem...
Van(nak)-e jelenleg már olyan App(ok), ami az első generációs iPad-en már nem fut(nak)? (leszámítva azokat, amik megkövetelik a kamera meglétét).
Azt szeretném eldönteni, hogy a jelenleg ár tekintetében lassan már a béka fenekénél járó első generációs iPad készülékekbe érdemes-e mégoly kevés pénzmagot is ölni?
-
Oldman2
nagyúr
Én speciel a J B hiánya miatt. Annak tudatában vágtam bele, hogy vissza tudok állni (készítettem SHSH mentést is) ha nem tetszik, de azóta senkinek sem sikerült ezt elkövetnie a készülékemmel.
Linuxos haverjaim körében ismert mondás: ja, nálam megy...
Na esetemben is ez van. Így rendesen megszoptam. De ez az én véleményem, sokaknak biztosan más a véleményük. Emiatt is OFF ez a válaszom.
-
Oldman2
nagyúr
Én októberben vettem egy bontatlan új iPad2-est, az Apple Hw adatbázisa szerint a gari mégis csak 2012.06.29 -ig érvényes. Gondolom akkor került eredetileg megvásárlásra.
Egy hazai Apple szerviz szerint a linkelt gyártói adatbázisban az eredeti értékesítés dátuma kerül be. Gondolom azt a boltoknak kell berögzítenie/jeleznie az Apple felé.
Magyarul nem a kibontás, hanem az értékesítés dátuma a lényeg.
Hangsúlyozom, hogy "információim szerint"...
-
Oldman2
nagyúr
Az iPad -okra világgarancia van, általában ehhez nem szükséges a számla. A hivatalos szervizek (és mi vásárlók is) a gyáriszám alapján le tudjuk kérni mikor került az adott eszköz értékesítésre és meddig van még rá garancia.
Ha a gyáriszámot be tudod előre szerezni és azt majd ellenőrzöd a gép átvételekor, akkor ezt itt le tudod ellenőrizni.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
amanoba #2989 üzenetére
Ami engem zavar, hogy nem megy a Stanza 5.0 alatt. Meg ami még majd ezt követően derül ki...
Sajnos downgradelni nem bírok, pedig el van mentve az SHSH 4.3.5 alól.
:-)Úgyhogy az, hogy "semmi gond", kicsit túlzás, attól függ miket használsz, vagy miket akarsz használni.
Nekem így utólag elhamarkodott lépés volt frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
Ha valaki még nem vette volna észre, a Stanza nem megy iOS 5 alatt...
:-( -
Oldman2
nagyúr
Tudnátok ajánlani nekem, iPad-ra magyar nyelvű használható időjárásjelző appot?
Amiket eddig néztem, szépek de egyik sem tudott magyarul...
-
Oldman2
nagyúr
Próbaképpen letöltöttem az iTunes-ben pár Podcastot. Az iTunes-ben ezek szépen meg is jelennek, de az iPad-ra nem kerülnek át.
Mit kell ehhez bekapcsolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget