- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #3008 üzenetére
Azt írják a fejlesztők, hogy ha gond van egyes forrásokkal, érdemes kipróbálni a kétmagos gyorsítás kikapcsolását a beállításoknál. Alapvetően jobb, ha be van kapcsolva, de néha problémákat okozhat.
(#3004) Aliendej
Az egész Android egy hatalmas koppintás, már a története is mutatja, ahogy előbb egy BB másolat volt, majd a készülő iPhone hírének megismerésekor (Google CEO ugye Apple BOD tag volt...) rágyúrtak annak a fícsöreire. Az csak egy dolog, hogy ki lehet pipálni a listán valamit, ami eddig csak a versenytársaknál volt, de a gyors koppintás velejárója, hogy sokkal gagyibbak a megoldások. Jönnek mindig a WP7 csempéivel, hogy van olyan androidos launcher is. Hát ha próbálta volna az illető eredetit, sikítva dobná el a koppintást... -
Allure
aktív tag
válasz
vtechun #2921 üzenetére
Az XBMC tényleg nagyon király, főleg mióta a kezelhetőségét javítgatják. Az Apple TV-n én is sokat gondolkoztam, de végül nem vettem a gyenge hardver miatt, ha kijön az A5-tel szerelt verzió akkor benevezek egyre szerintem. Jelenleg egy Brazos alapú htpc-t nyúzok XBMC-vel karöltve és ezzel is tökéletesen meg vagyok elégedve, ha valahogy még rá lehetne heggeszteni az Airplay-Mirroring-et akkor nem is váltanék.
-
-
Vyndree
őstag
válasz
vtechun #2768 üzenetére
Ami van SD kártyám mint kiderült rossz, az az egyetlen amit olvas. Majd szerzek másikat és azzal fogom megpróbálni. Mini SD-m van, meg átalakítóm is, de az sem tetszik neki, nem olvassa. Melyik az a pendrive, amire nem írja ki, hogy sokat fogyaszt? Vagy az USB inkább kamerának van?
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #2756 üzenetére
Ez mind szép, de továbbra se látom semmi értelmét. A HTPC-nek se, viszont az egy másik történet. A 20 ezres asztali média lejátszó is működik média szerverként, PC-ről gigabites LAN-on (iPad-ről persze WiFi-n, ami a BD25-50 filmeknél minimum a tekeréshez kevés) érem el, háttértárat meg annyit dugok rá, illetve a routerre, amennyit szeretnék (van itthon vagy 10-12 külső vinyóm). Később veszek egy jobb média lejátszót, és a mostani mehet valamelyik hálószobába, de az iPad-re az otthoni hálón már most is csak akkor lehet szükség, ha a két plazma és a projektor mellett is kimarad egy gyerek a saját meséjével. Ahhoz se kell se HTPC, se XBMC.
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #2753 üzenetére
HTPC-nél is sokkal egyszerűbb és praktikusabb egy asztali média lejátszó + noti merevlemez(ek). Nem zúg, nem fogyaszt, nincs Windows, stb. XBMC-t próbltam, és bár nem 10 ezres lejátszóm van, semmi szükségét nem látom, különösen hogy egy teljes PC-nek kell járnia hozzá teljesen fölöslegesen. Az iPad nem erre való (kis tárhely), az XBMC meg nem iPad-re optimalizált program, egyértelmű kínlódás az asztali lejátszó távirányítójához képest.
Mellesleg sok asztali média lejátszóhoz van iPad-es program, többek között a WD eszközeihez is. -
erdoke
titán
válasz
vtechun #2747 üzenetére
10e Ft-ért kapsz egy olyan asztali média lejátszót, ami visz minden Full HD netes videót. Sokkal kényelmesebb, nem probléma a WiFi sebessége, nem kell járni a PC-nek, stb. Eszembe nem jutott, hogy az iPad-et használjam erre, pedig van itthon belőle kettő + HDMI adapter is.
-
-
Allure
aktív tag
válasz
vtechun #2747 üzenetére
Tavasszal volt nálam egy hasonló pár napot kipróbálásra, de azon HDMI helyett kompozit kimenet volt és azt lehetett tölteni USB-n keresztül.
Az anyagminősége nem a legjobb, de legalább minden funkciója működött.
Ugyanilyen volt.
-
tevfik
tag
válasz
vtechun #2496 üzenetére
Tegyük tisztába dolgokat! Úgy látom sokan nem értik az új Facebook mizériát!
Nagyjából mindenki a full force-t használja nagyításhoz!
Megjelent az új Facebook, mindenki updatelte - ami már az IPAD verzió!Ha a beállításoknál a full force -nél be van kapcsolva a facebook akkor utána nem lehet bejelentkezni mert blokkol!
A megoldás a következő! FullForce-nél kikapcsolni a facebook alkalmazást majd cydia megnyit -> ott kereső -> FaceForward tweaket -> töltsétek le!
Ezek után egy gyors újrainditás, de előtte érdemes kilőni a Facebook alkalmazást!
Az új Ipad verzió facebookot nyomkodhatjátokSok szerencsét!
" hűű de elnéztem 2495 nem most volt de nekem ez volt az utolsó hozzászólás.. " sebaj akit érint legalább érti..
-
Vyndree
őstag
válasz
vtechun #2525 üzenetére
Van ez a Moonlight, de az RTLmost Adobe Flash 10-et kér, a Puffinnak nem tetszik.
Az AlwaysOnPC-t esetleg ismeri valaki? -
vtechun
veterán
válasz
vtechun #2481 üzenetére
Na, Karma, feltoltam facebookra kepet, nezd meg, nekem ilyen. Nem tudom mitol lehet, valamint kicsit mintha ki is logna a balolsali mezo, ahol az allapotok vannak, szoval mintha nem ferne bele, lehet emiatt is tunik oixelesnek, es a mozgasa sem roccenesmentes, lehet nalam lenne vmi elkurodva?
-
zsolidodd
senior tag
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #2392 üzenetére
Tökéletesen hidegen hagy az 1080p, eszem ágában nincs 8-25 GB-os filmeket tenni a gyárilag 29 GB szabad hellyel bíró iPad-emre. Legdurvább esetben 720p-s filmet teszek rá, és azzal eddig elbírt a GoodPlayer is.
Egyébként is próbálom minimalizálni a hekkelt-krekkelt, nem megfelelően tesztelt programok felpakolását, amik mindig csak problémát és instabilitást okoznak. -
erdoke
titán
válasz
vtechun #2298 üzenetére
Annyira ritkán használom a billentyűzetet, hogy nem szívesen akasztanám mindig a tabletre. Vettem egy magyar kiosztású Apple BT billentyűzetet és egy netbook skint, amibe mindkettő kényelmesen belefér. Szerintem a héten megrendelt C.E.O Hybrid tokkal együtt is el fognak férni.
Részemről alig várom azt az eszközt és rendszert, ami a laptopom és a tabletem kevés kompromisszummal egyesíti. Az iPad + billentyűzet sajnos elég távol áll tőle... -
vtechun
veterán
válasz
vtechun #2255 üzenetére
There is a billing problem with a previous purchase. Please update your payment method.
Majd itt megadva az kodot, akkor irja ezt :
Your payment method was declined. Plase enter another paymenth method.
Ezt mar tobbszor is eljatszotta, gondolom most is ez okozza a gondt, ezt mar ipaden is kiirja, akkor megvarkm hetfotm utalok parszaz ftot a webkartyamra es akkor menni fog faxaul - remelem.
-
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #2245 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy milyen ID-vel böngészed, hanem hogy melyikkel aktiválod a készüléket. Tehát csak aua ugyanazon ID-hez rendelt 4 eszköz között működik. Nálam például semmi gond a két iPad-del, mindkettő ugyanazt látja az AppStore-ban.
Btw, ingyenes ma a Death Rally és az összes Everyday Mathematics app.
-
Jhonny06
veterán
válasz
vtechun #2240 üzenetére
Köszi. Mindenképp iPad specifikusat akarok, ezért is kérdeztem, hogy mennyiben gáz, ha nincs számla vagy nem itthoni, a többi természetesen világos. A 3GB mennyire szokott elég lenni egy hónapra? Én 2 gigásat rendelnék (2890-es havidíj), csak reggel és hazafelé tömegközeledésen kéne, tehát napi egy óra, 5X egy héten. 2 évig iPhone-t használtam és azon annyira nehéz volt lenezetni még havi 1 gigát is, hogy..
Bár ez gondolom jobban eszi a bájtokat a nagy képernyő miatt.
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #2237 üzenetére
Szerintem lesz egy natív alkalmazás, amihez átírnak bizonyos tartalmakat (elsősorban Flash játékokat - Zynga), amik az alkalmazásban úgy jelennek majd meg, mintha ahhoz tartoznának. Ehhez jön még a FB coins használata a progin belül és a HTML5 beépülők között.
Akik látták, azt mondják, elég gagyik a HTML5 játékok a már meglévő natív appokhoz (pl. FarmVille HD) képest. -
erdoke
titán
válasz
vtechun #2232 üzenetére
Nem jelent még meg, csak egy promo videót tettek fel pár órára, de már azt is leszedték. Mindenesetre jó hír, hogy rövidesen lesz natív gyártói Facebook és Skype alkalmazás is iPad-re.
(#2233) MajaG,
Nekem a Zite, a Pulse és a Byline jött be leginkább. Utóbbi a legjobb offline olvasásra. -
erdoke
titán
válasz
vtechun #2220 üzenetére
PDF doksi volt A4 méretben, és nem fájlként látszott a levél végén, hanem a PDF tartalma. Rátapizva előjött a Copy, de beilleszteni sehova nem tudtam. Pocket Outlookban és PC-n is a szokásos csatolmányként látszott egyébknt.
A probléma másik fele, hogy utána Dropboxból se tudtam kinyomtatni. Elküldte az iPrint nevű HP-s alkalmazásnak, ami aktiválódott is, de a dokument nem jelent meg benne, így kinyomtatni se tudtam.Szerk: közben megint próbálgattam, és Zen Viewer-ből küldve megjelenik iPrintben. Bingo
-
Allure
aktív tag
válasz
vtechun #2210 üzenetére
Regisztráció a United States Appstore-ba (sokkal több alkalmazás, filmek, stb van, mint a magyarban)
Nem szükséges redeem kód, ha az alábbi lépéseket követed:
1. Elindítod az iTunes progit, a lap alján a „My Store”-nál a United Statest választod ki.
2. Az iTunes-ban kattints az iTunes Store-ra
3. Rákeresel egy ingyenes alkalmazásra és meg próbálod letölteni.
4. Ekkor kéri a login neved, jelszavad. Új regisztrációt választasz.
5. A fizetési módnál ha a fentieket követted, tudsz választani „None”-t.
6. A „Gift Card”-ot nem szükséges kitölteni.
7. Írd be a nevedet, e-mail címedet, és egy, a kiválasztott országba tartozó címet és telefonszámot (pl: 1 Infinite Loop,
Cupertino, California, ZIP kód (5 jegyű szám), 800-1234567) ha nem találod el a ZIP kódot, felajánl választani egy jót.
8. Utána kövesd az utasításokat. -
erdoke
titán
válasz
vtechun #2172 üzenetére
Régebben írtam nekik egy levelet, amiben javasoltam, hogy a nyílt forráskódú PS3 Media Server-rel hozzák valahogy össze a programot, de érdemben nem reagáltak rá.
BTW, vettem egy másik iPad 2-t, mert a gyerekek nem hagytak az elsőhöz férni. Ha már lúd, legyen kövérebb, 32 GB-os és 3G-s upgrade lett belőle. Így legalább ha utazok (ami szinte minden héten előfordul), az egyik marad nekik otthon.
Az, hogy feltűnt egy "Purchased" gomb az iTunes alsó menüjében, a második készüléknek, vagy az újabb iTunes-nak ill. firmware-nek köszönhető (az új gép már gyárilag 4.3.3-assal jött)? -
Oldman2
nagyúr
válasz
vtechun #2146 üzenetére
sosem értettem miért olyan központi dolog ez az időjárás téma, hogy az ember folyamatosan látni szeretné a mobilján, hogy milyen idő is van most, mikor ezt észleli is kb
Én meg sosem értettem miért van az, hogy egyesek nem tudnak (vagy nem akarnak?) olvasni... :-(
Előrejelzés -> ami nem a mostani időjárás, amit amúgy valóban látok.
További kellemes estét!
-
s_
tag
válasz
vtechun #2017 üzenetére
Érdekes, mert iphoneon ugyanígy manuálisan próbáltam beállítani egyenként beírtam mindent pár hete és úgy totálisan nem működött töltött töltött csak töltött a végtelenségig és nem történt semmi.
Most meg ipaddel gondoltam nem szórakozok ezzel hogy egyenként beírom, hanem csak egy gombnyomás és megcsinálja helyettem és tökéletesen megcsinálta pár másodpercen belül csak éppen levelet nem tudok küldeni, de bementem ipaden belül a mail beállításokba hogy megnézzem hogy hogy töltötte ki és semmi eltérés nincs a számítógépen belül az outlookba, dettó ugyanaz van beírva, de majd megpróbálom úgy is hogy kitörlöm a fiókot és manuálisan hozom létre csak remélem nem lesz ugyanaz mint ájfonon hogy tölt a végtelenségig. -
hahajdu
aktív tag
válasz
vtechun #1975 üzenetére
én is nagy reményeket fűzök hozzá. csalódott lennék ha ez a cloud cucc lenne a nagy durranás. komplett új kezelőfelület, kevesebb korlátozás, fájlkezelő, új notification rendszer kéne.. persze nem lesz..vagy mégis.. elvégre elnapolták az iPhone 5-öt, kell valami jó a wwdc-re, ami felér a szifonnal.
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #1952 üzenetére
Váltsd vissza, elég ha egy mondatban leírod, hogy jó, de szédülsz tőle. A 3D probléma különféle módokon az emberek 10-12 %-át érinti, bár itt épp nem valos 3D-ről van szó. Nekem az utóbbi nézhetetlen, úgyhogy meg tudo érteni a problémád.
Egyébként várhatóan 4-6 USD lesz a végleges ára, mégpedig rövidesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged