Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barky
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Szia

Van telepítve nem is egy méida player az ipaden a fent említett programot is rá rakam az itunsba hiába húzom a filmet nem másolja át mert hgoy ez nem kompatibilis az eszkőzzel szedtem le konvertert hogy majd én átkonvertálom mp4-be de úgy meg az lett az eredmény tegyük fel mondok egy példát galaxis örzői 40 perces lett a 2 órás filmből konkrétan tehát ez sem oldotta meg a gondomat

Full hülye vagyok az eszkőzhőz most kaptam kb 2 napja használom eddig csak androidos telefonjaim voltak használtam már tabot de csak iylen androidos szarokat...lényeg ami a lényeg hogy teljesen kezdő vagyok amit innen onna öszse szedtem ebból gazdálkodok a zenéket tök jól feltudtam másolni de ez a film téma nem megy

ha tudtok mondhatnátok egy két jó (érdemes feltelepíteni programot játékot) köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest