- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Spec. linuxon most nem vesződöm vele, hangcsatornát nem is támogatja böngésző, a többi marha lassan jönne le. Majd máskor.
A teoretikusság azért fontos, mert voltak, vannak példák kellő számban arra, valamit, amibe rengeteg időt, energiát, pénzt öltek a kukában végezze, s amíg nincs kinn, addig is lehet akár ezt is belevenni. A szabvánnyal szüttyögés- mennyi minden változott 2004 óta? A draft-n esetében is, mennyire sírtak vele, mennyit fejlődött a technológia menet közben? annál is bőven sokat lehetett olvasni arról, mindenkit zavar, hogy milyen sokáig nem adják ki a véglegeset. Ha pedig a szabványosításdit nézzük, rendben van, hogy kell, az is, hogy mi mindent akarnak vele elérni. DE. Baromi lassan teszik ezt. mire kiadják már meghaladja a világ jópár dologban. -
törölt tag
Attól, mert vannak végleges részei még dobható kukába. amennyiben a fejlesztését végzők nem tudnak megállapodni, akkor megtörténhet könnyen. Az pedig, hogy mennyire előremutató a jövőbe egy dolog, még nem jelenti automatikusan, hogy a végleges stádiumig is eljut. Az, hogy 2004 óta töketlenkednek rajta, talán jól jelzi, hogy miért vagyok szkeptikus vele kapcsolatban.
-
törölt tag
Bármikor kidobhatják addig, amíg el nem készül. Pl mert meghaladja az idő közben, ha nagyon sokat tökölnek vele. Benne van a pakliban, hogy nem lesz belőle végleges szabvány.
Arra gondolok, hogy amíg nincs kész a szabvány, csak tervezete van, ami változhat, marha jó dolog támogatni, utána meg mutogatni, hogy de hát mi támogattuk a két évvel ezelőtti változatot, csakhogy ti mocsok szemetek belenyúltatok, megváltoztattátok és most mi lett velünk, bühühü. MS-től függetlenül. -
törölt tag
Majd ha végleges lett, s kiadták, onnantól kell elvárni, hogy valami támogassa. Mennyi mindent láttunk már, hogy sok tervezetig eljutott, s majdnem végelegesen kidobták. meze még a szabványosítási folyamat vége. Talán addig meg jó lenne olyan követelményeknek megfelelni, amelyek jelenleg léteznek, elfogadottak.
-
Lehet hogy újdonságot fogok mondani, de pontosan ezért törekednek szabványosításra, hogy NE kelljen két féle oldalt legyártani, és minden böngészőben ugyanúgy jelenjenek meg tartalmak. . .
"egyre több oldalnak jelenik meg iphone-ra optimalizált változata" - világ életemben imádtam az ilyet. Ha felmégy pl. az origo-ra rádob egy szutyok wml - vagy xhtml alapú (nyavaja tudja, nem is néztem) szarra. Nem akarom. Az eredeti oldalt szeretném látni.
Nem, iPhone-os tapasztalatom nincs, de bármilyen meglepő használok egyéb PDA-t, amin ugyanúgy küzdök a flash részlegs hiányával - és ez platform függetlenül igaz -, ugyanis az utólag telepített Opera 10ben nincs direkt flash támogatás - bele hákolni pedig macera. Ezért használok még Skyfire-t, hogy ahol Flash kell (pl. met.hu új csapadék térképe flash alapú, és azért kellett, hogy lássam mennyi hó zuttyan még a nyakunkba tegnap és tegnap előtt, az IE mobil böngészőjét meg nem szívesen használom, mert lassú ).
Örülnék neki, hogy ha valakinek nem egyezik a véleménye a másikéval, az nem lenne egyből kiosztva. Ha jól emlékszem ez egy fórum, és szabad vita lehetőséget biztosít. Te így látod a dolgokat, én úgy, a harmadik meg amúgy. A véleményemet le fogom írni, attól függetlenül, hogy te ezt jónak avagy rossznak tartod.
Érvekkel meg lehet győzni, de leugatással eddig még nem nagyon sikerült senkinek... -
fairi
őstag
tényen ezek nem változtatnak,még mindig sok oldal van flashben megírva,pl az internetbankomba belépés során is egy flash jön fel...
de rengeteg weblapom is a menü flashben irva h jó "látványos" legyen...persze én is használok a tüzesrókában flashblokkolót,reklámok ne töltsenek be,és gyorsabb,biztonságossabb is minden...
míg flash hiánya óriási érvágás,rengeteg oldal még használja,sőt vannak teljes flashben megírt oldalak is..
majd ha ipad megoldja ezt a flash témát akkor talán lehetne nevezni ami kiváltja a netbookot..
korrekt megoldás,safari böngészés során tiltaná a flash,oda tenne egy F betűt,és ha rákattintasz akkor elindulna..
reklámok kilőve,de ha oldal használatához kéne a flash akkor katt és használnád! -
törölt tag
-
törölt tag
Mennyire potens réteg az Applet használók tábora? Sőt, a Safarit használóké? Eléggé szűkös, ha hihetünk a netes felméréseknek. Vagyis őket kizárni nem nagy csapás, mert kb százból kettő körül vannak. S mint azt látjuk, teljesen leszarják őket azok ,akik a webes részen mozognak. Mert majd midnen oldalon belebotlik az ember valami flash vacakba. S a netes fejlesztéseket eszközlők kisé nagyobb tömeg, mitn az Apple. pálne, hogy nekik nem lenne túl macerás igazodni valamihez, ami már elterjedt. Szerintem te kissé fordítva ülöd meg a lovat. Vagy majd tapsikolni fogsz, hogy mennyireújító ötlet a flash támogatás, ha a köv genbe beteszik, mint ahogy sokan előbb feleslegesnek tartották a copy-pastet, az mms-t, s egyéb más akkoriban hasonló tudású készülékekben evidens képességeket az első iphonennál, majd a másodiknál hatalmas fejlesztésként értékelték?
Ugyanis a készüléknek nem a jövőben kell jónak lennie, hanem most. S most erősen korlátozott képességekkel bír. -
törölt tag
Olyan bonyolult oldalakat nem lehet megnézni flash nélkül, mint pl. alfaromeo.com. Rengeteg ilyen van. Így azért erősen ki vagy zárva sok oldalról.
Hogy betesz-e neki, vagy sem, egy kérdés, a másik, hogy ma, és még holnap is megkerülhetetlen lesz. amúgy amíg MS nem tesz neki teljesen keresztbe, mert pl. IE nem támogatja, addig Apple meggebedhet, úgysem fog tudni keresztbe tenni neki. -
joey04
titán
oké mondom, lehet hogy jó lesz, én akkor se tudnám elképzelni magamnak, ha az összes valóságtól elrugaszkodott dolog megvalósult volna. csak azt mondom, hogy iphone bemutatásakor volt egy valami, ami rögtön kiemelte, a kezelőfelület. Minden egyebet félretéve, az biztos volt, hogy erre kell mennie a többieknek. is. A többi felhozott kritika személyfüggő volt már akkor is és most is, de a kezelést a mai napig sikertelenül próbálják leutánozni. Ez meg van az iPad esetében is, de már láttuk. Ahogy írtam én nem is vártam bele "i7 procit" meg ki tudja még mit, csak valamit, amivel az apple eléri azt, hogy bekajáltasson, hogy nekem kell egy ilyen, még ha tulajdonképpen nincs is rá szükségem, mint pl a macbook pro. annyira tetszett, hogy megvettem. Éreztem, hogy nem fogom kihasználni, mert nem kell hordozható gép, de annyira fasza termék, hogy birtoklási vágyat éreztem iránta. aztán eladtam, mert rájöttem, hogy tényleg nincs szükségem a hordozhatóságra. Na valami ilyesmit hiányolok ebből a gépből!
-
erdoke
titán
Valóban nincs nagy jelentősége, hogy mennyire túloz az Apple, inkább jó lenne biztosan tudni, kb. mi van benne. Ahogy kiderült az iPhone verzióknál, úgy ki fog derülni ennél is, de teljesen hihető és reális a most feldobott kombináció (és a vasat jónak tartom, még ha csak egy magos is az a proci, nehogy valaki félreértsen).
-
talamasca
senior tag
-
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
pont tegnap olvastam en is.
de azert kivancsi vagyok melyik srac irta. neztem oket streamon,a baseball sapkas srsc nagyon elegedetlen volt,kikelt magabol.atfutottam par forumot,es ahogy nezegettem joparan elo is rendeltek a padbol. kivancsi vagyok handrasnal ezen az elso heten,hetvegen mennyi rendeles fut be
-
fairi
őstag
jobb ,nem zabálja az energiát...
amoled napfényben teljesen jól látható,tökéletesen,mivel oled alatt van háttrévilágítás-!!!nem oled kijelzőre gondoltam(az tényleg nem látható) hanem amoled!
bent a szobában meg nem kell háttrévilágítás akkor alig-alig fogyaszt vagyis 10 óránál tovább is lehetne olvasásra használni!
-
-
fairi
őstag
amoled kellett volna az ipadba!
háttérvilágítás nélkül is olvasható,pont mellettem van az amoledes mobilom,háttrévilágítás offon,és szobában olvasható,este mikor netezek róla nem bántja a szemem a fénye!
mikor kimegyek a külvilágban háttrévilágítás felkapcsol és onnantól kint is látható!gondolom még nincs ilyen kijelző 10 colban
(An)Dante volt UZ kompaktom,nem volt nagy élmény..
Independent +2 to -5 diopter focus adjustment
na ez kilőve..
drága vékonyított szemüvegem van,igy nem látszik 5 dioptriát túllépi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest