- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Most már ugyanarról beszélünk.
Egyértelmű, hogy nagyobb kijelzőn kényelmesebb olvasni, filmet nézni, stb...
Számomra viszont nem nagy kompromisszum, hogy ezt az iPhone-omon kell megoldani.
Mint említettem, az iPhone legnagyobb előnye, hogy mindig nálam van.
Ezt a "képességet" az iPad nem tudja überelni.Otthon meg eszembe se jutna az iMac mellett elővenni.
Biztos, meg lesz a helye a piacon, ezt nem kétlem.
Sőt, ha hozzámvágnák tudnék mit kezdeni vele.Sajnos azonban egyelőre érdemi változásokat nem tud hozni.
A témaindító cikk címe ezért nagyon is frappáns: Nem más, mint egy nagyra nőtt iPod.
-
talamasca
senior tag
Már ne haragudj meg, de próbáltad is már az adott programot, vagy csak tippelgetsz?
Mert nem érted, hogy én mit nem fogok fel, pedig én csak az általad valós problémának nevezett koholmányt nem értem.
A teniszes példával pedig pont engem igazolsz.
Minél közelebb ülsz a lelátón, annál jobban kell mozgatnod a fejed és a szemed.
Minél távolabb vagy pl. TV-ben nézed, akkor átlátod a pályát.Lényeg a lényeg: A szemedtől való távolság és a betűméret amiken múlik a dolog. Be kell állítani, hogy komfortos legyen.
Ha nem érted, hogy én mit mondok, kérd meg a kislányod, hogy magyarázza el! -
talamasca
senior tag
Nem a számszerűség a mosolygásra késztető abban amit leírsz.
Hanem maga az, ahogyan bele akarsz magyarázni kényelmetlenséget a nézésbe, szemhasználatba.Ezek alapján tilos pl. tenisz nézése TV-ben is...
Sőt, legjobb ha nem is nagyon nézünk ki a fejünkből, mert a világban minden mozog és ezáltal lefárasztja a szemünket. -
talamasca
senior tag
Szemrángatózásba akkor kezd az ember, ha egy nagy kijelzőt néz közelről.
Nem akkor, ha sokat kell lapozni.De, te tudod. Neked kényelmetlen, számomra viszont több az előnye egy olyan könyvnek, ami nálam van mindig, de többet kell lapozni, mint egy olyannak, amihez csak ritkán férek hozzá. És ez igaz az iPad-re is. Jó, csak nem mobil eszköz. Mobilnak számít egy lakásban.
Ezt kell mindenkinek mérlegelni.
Mondom, van akinek jó alternatíva. De ne akarjunk több jelentőséget tulajdonítani neki, mintha fizetne érte az Apple. Ők már szerepeltek a hivatalos videóban. -
talamasca
senior tag
Csak, hogy tiszta legyen, aki még nem látta működés közben:
http://www.youtube.com/watch?v=SZmm8-8n3Tw
-
talamasca
senior tag
Lehet, hogy a kijelzője nagyobb, de a betűméret akkora amekkorára állítod...
Kb. 10-12-est olvasol egy könyvben is. iPhone-nál max. többet lapozol...
Ja, és a Stanza ugyanúgy működik, mint az iPad-en az olvasó program.
Nem görgetsz... Lapozol. Más az élmény.Otthontól távol, budira azért én nem vinném az iPad-et. Nem kicsit néznének hülyének.
-
talamasca
senior tag
Nem volt véletlen a Keynote-on a visszafogott fogadtatás sem...
A legtöbben néztek, mint a luki nyúl. És nem a szájtátás miatt nem tapsoltak, hanem azért, mert nem ennyit vártak.
Ez így sovány.Sebaj, még van idejük (legalább egy év) a v2-es bejelentésig. Az iPhone-nál egyszer már bejött. Talán az iPad-nál is működni fog.
-
talamasca
senior tag
Ja, és e-book-t olvasni ugyanazzal az élvezettel (és valószínűleg programmal) lehet iPhone-on is:
Stanza
-
talamasca
senior tag
Nekem pont ez a bajom, hogy ebben (is) még kevesebbet hoz, mint az iPhone...
Jár az iPad Camera Connection Kit alapból a géphez? Nem.Ennyiből aki azt mondja, hogy kicsi az iPhone kijelzője, annak meg ott a gyári AV-kábel.
Ja, az megint 10e fölött van, kérem szépen.Nekem egyébiránt nincs sok bajom az iPad-del, értem is, hogy minek-kinek szánják.
Én is Apple szimpatizáns vagyok, de nem elvakult.Nagyon szépen ki lett vesézve, hogy kinek NEM nyújt semmi újat az iPad.
Akinek van iPhone-ja és asztali (laptop, netbook) gépe annak SEMMIT se nyújt.Nekem is csak ezt kellett felfogni. Aki mást állít azt felveti a pénz és/vagy k*rva nagy sznob.
Mondom ezt én, akinél szintén működik a rajongás az Apple termékei iránt.Ulkesh véleményeivel szívesen azonosulok, de jelen formájában nekem az iPad kevés csak azért mert Apple...
A hivatalos iPad videón is visszatetsző most a lelkesedés.
Azt mondja: Best internet browsing... Flash nélküli, hiányos oldalakkal??? Ezt nem kell kimagyarázni az Apple helyett. Ez gáz.
Best Video watching és Best photo browsing... Természetesen csak ha iTunes-ból veszed, szinkronizálod, mert a saját kameráról ne akard...Gáz 2.És a lényeg, ahová SJ is szánta: Középút a laptop és a smartphone között.
Hát, ez se jött össze...
Akkor meg, ahogy Steve is fogalmazott: Minek??? -
talamasca
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged