Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #356 üzenetére
csak vicceltem,ne vedd komolyan
egyébként ha már van otthol neted,akkor mát érdemeseb egy wifi routert venni (nem nagy pénz,5K saccper)
de azért kíváncsi leszek a szolgáltató(i) árakra is -
<NewL>
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #353 üzenetére
iPad
-
<NewL>
addikt
hát Steve elég bénán néz ki a bőrfotelben,a hülye edzőcipőben,farmerbe belehúzott garbóval
az én kezemben biztos jobban mutatna
van egy olyan érzésem ,hogy nyár végén már az asztalomon ilyennel fogok zenét mixelni. (mindig is álmom volt a Dj-skedés,csak egy kleverő elég nagy és drága is. hát még kettő) -
<NewL>
addikt
ah ez mekkora otlet mar
IPad for DJ: az iPad megváltoztathatja a zenélést is
macbeszeljuk.com -on olvashata egy rovid hirmar az iphoneon is sokat "jatszottam" a touch dj-vel,csak kicsi a kielzo. es mennyivel olcsobb mint egy keveropult,ennyibol egyet sem lehet venni.
hobbinak se rosszengem mindig vonzott a dj feeling
sipi :
-
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
pont tegnap olvastam en is.
de azert kivancsi vagyok melyik srac irta. neztem oket streamon,a baseball sapkas srsc nagyon elegedetlen volt,kikelt magabol.atfutottam par forumot,es ahogy nezegettem joparan elo is rendeltek a padbol. kivancsi vagyok handrasnal ezen az elso heten,hetvegen mennyi rendeles fut be
-
<NewL>
addikt
http://handras.hu/?p=2066
nezzetek meg a yt-os videot. hitler vs ipad
kiestem a szekbol annyira kacagtam -
<NewL>
addikt
persze. 4.0-ban biztos vagyok benne ,hogy lesz érdemi fejlesztés
flash - iPhoneról meg lehet nézni,viszi őket.
a keret meg pont akkora amekkorának kell lenni,az miért lenne jó hogy ha kisebb lenne a keret és az egyik ujjunk állandóan a kijelzőt érni,és hopp már közelíteni mindenhol
szerintem így kényelmes.
a design nekem nagyon bejön,sőt még a wifis változat még jobban bejön mint a 3G.
egyébként mennyivel könnyebb azt mondani egy új dologra ,hogy ez szar és ezt nem lehet semmire sem használni. csak egy kicsit használni kellene a képzelőerőnket,meg megnézni pár képet meg videót ,hogy hol és ki fogja használni ezeket.
pl.: ők nem -
<NewL>
addikt
van egy olyan érzésem ,hogy ez a megjelenésekor már a 4.0-ás rendszert fogja kapni,és akkor talán belekerül a flash meg egy új menüredszer.
szerintem nem rossz cucc. elég nagy a képzelőerőm,el tudok képzelni egy ilyet a családban,szüleimnek ahogy a családi képeket ezen nézik nem görnyednek az asztali gép előtt vagy a dobozból húzzák kifele a régi képeket. ahogy az alap dolgokat megnézik rajta a neten.
és ennyiért már az alap készüléket nézem,500$ egyáltalán nem drága,egy sima iPod 180$ körül van aminek ugyanekkora belső memóriája van és egy 2"os kijelző meg csak zenehallgatásra jó. persze az is kell csak ahhoz az árhoz ha viszonyítom akkor nem drága egyáltalán. (t-mobile vagy valamelyik szolgáltató felveszi a kínálatába akkor még ennél is jutányosabb áron hozzá lehet majd jutni. és miért ne venné fel amikor ott van a termékkínálatában netbook,könyvolvasó...)az a baj ,hogy az ilyen informatikai oldalak,szakmai fórumok annyira hypeolták ,meg egy olyan cuccot szerettek volna,képzeltek el maguknak ami így néz ki és egy sokkal komolyabb op rendszer van rajta. nem is tudom mit gondoltak,egy hardveres billentyűzet nélküli cuccal ki fog szöveget szerkeszteni,ki fog egy prezentációt megcsinálni billentyűzet nélkül. sokkal nehezebb és semmi értelme sem lenne. komolyan sem gondolhatták az emberek ,hogy a macbookjaikat ilyenre fogják lecserélni.
ez egy multimédiás cucc lett,annak is szánták az első perctől,az is lett.ami nagy hiba az a webcamera nem léte. ez elég nagy baklövés,pár dollár egy camera nem értem miért nem rakták bele. de ez csak még pénzlehúzás esz,venned kell hozzá iCam-et.
aki csak netezik meg ilyen alapdolgokat csinál a netbookján annak tökéletes,de ez sose lesz munkaeszköz. de az apple se annak szánta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest