- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
#321 + #325:
lehet h nagy újdonságot fogok mondani, de az oldalak jelentős része úgy működött régebben, h detektálta a böngészőt és ez szerint futott különböző kód a különböző böngészőkön. h ez elsősorban melyik mammutcég miatt kellett, abba most nem mennék bele mert tuti flame lenne belőleegyre több oldalnak jelenik meg iphone-ra optimalizált változata. én egyre többször találkozom ilyenekkel. néha visszakapcsolom az eredetire, mert azt szoktam meg, de tény h van egy ilyen tendencia. mindenesetre az biztos h ha valahol meg akarják tartani a látogatókat, ott tesznek is ezért.
akinek nincs hoszabb távú tapaszatalata iphone-al, vagy touch-al, azt arra kérem ne ossza már az észt h mennyire nehéz vagy könnyű az élet flash nélkül. persze, sok oldal használ flasht - reklámokra. egy értelmes oldalon soha sem flash-el oldják meg a navigálást. egy nyomi kis menüt javascriptben is nagyon könnyű megcsinálni - meg szinte bármi mást is.
az ha egy bank képes flash-hez kötni a netbankját, azt inkább hadd ne kommentáljam.
-
czipaocsi
aktív tag
Sztem nem az ipadnek kell megoldani a flash-kompatibilitást, hanem a flash-t használó oldalakat kellene ipaden (iphone-on, ipod touch-on) is elérhetővé tenni. Ez sztem minden weboldal tulajdonásának érdeke, hiszen lassan eljutunk oda, hogy a mobilinternet meghatározó szerepet tölt be a mindennapjaink során, amiben az Apple - lássuk be - elég komoly és megkerülhetetlen tényező lett. Nem hinném, hogy a flashes oldalak, no meg azok fejlesztői/tulajdonosai ezt ne látnák ugyanígy...vagy van nekik flashből bevételük?
-
joey04
titán
na utoljára: én az amoledet csak úgy nem kezdem el fikázni. maximum ha jön egy pletyka az új iphoneról, htcről bármiről, és megemlítik, hogy amoled lesz benne, leírom, hogy ezt én nem szeretném. ha más igen, lelke rajta, nem is érdekel. vitába csak akkor szállok, ha valaki agresszíven (pl te vagy Integra) szajkózzák, hogy az amoled bizony még tán jobban is látható direkt napfényben, és aki nem így gondolja, az baromságot beszél, meg hülye stb. természetes, hogy legalább egyszer elszajkózom, ha már ha nem is nevesítve, de baromnak és hülyének vagyok beállítva, hogy szerintem ez nem így van. és ahogy a nexus topikban is láthatod, már nem is csinálok belőle hosszú vitát, leírom a vélemény és elköszönök, Integra fröcsögésére se válaszoltam ott direktben, pedig lett volna mit, hiszen az i8910en állítgattam a dolgokat, úgy is sz*r volt nekem. itt is befejeztem.
-
Nem szabad általánosítani egyik irányba se - két TFT között is brutális különbségek vannak. Pl. egy E90, E51 külső kijelző sokkal jobb, mint az 5800 okádék képernyője.
Az AMOLED vs. napfényből egyetlen videó volt, amikor a Jetből semmi nem látszik - de az már akkor is kiderült, hogy Layer 8 hiba, az idióta videókészítő elnézte, és nem a háttérvilágítást húzta 100%-ra, hanem csak a kontrasztot húzogatta.
Húzogathatott volna mást videókészítés helyett.
-
(An)Dante
őstag
Ha csak filmet akarsz nézni arra ott a virtuális szemüveg. Tetszőleges tévékimenetes mobilra köthető, ráadásul 3D filmeket is kezel. A Vuzix WVGA kijelzős megoldásai nem is túl drágák és akkor magaddal viheted a kétméteres plazmát is egy kicsi szemüvegtokban.
Az iPad-ban biztosan nagy üzlet lesz, hiszen a játékgyártók is harapni fognak rá. Az eBooks sem rossz, hiszen szép színes tartalmakat is meg tud jeleníteni, ráadásul a menü jól megrajzolt.
Az „egy tábla mind felett” szlogen ugyan kissé vicces, egy pont a böngészés terén igen vérszegény eszköztől. A mini SIM-ek idővel hazánkban is elérhetőek lesznek, bár a váltás nem lesz olyan gyors, mint a régi kártya méretű kártyákról volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mass Effect
- E-roller topik
- Revolut
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged