Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Számomra egyetlen helyen hiányozna, de azt inkább amúgy is laptoppal végzem: a Unicredit Spectranet rendszerében Flash-alapú a bejelentkező ablak, és utaláskor a címzett bankszámlaszám. Hogy miért ezzel oldották meg JS helyett, rejtély.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a Spectra-t fejlesztő (magyar) cég már csinálja az iPhone klienst, azt nem tudom, hogy kint van-e már forgalomban, de már működik. Talán ők is látnak fantáziát a dologban?
Tehát - persze banktól függően - ezt sem kell feltétlenül hiányolni sokáig
Z.
-
talamasca
senior tag
Nekem pont ez a bajom, hogy ebben (is) még kevesebbet hoz, mint az iPhone...
Jár az iPad Camera Connection Kit alapból a géphez? Nem.Ennyiből aki azt mondja, hogy kicsi az iPhone kijelzője, annak meg ott a gyári AV-kábel.
Ja, az megint 10e fölött van, kérem szépen.Nekem egyébiránt nincs sok bajom az iPad-del, értem is, hogy minek-kinek szánják.
Én is Apple szimpatizáns vagyok, de nem elvakult.Nagyon szépen ki lett vesézve, hogy kinek NEM nyújt semmi újat az iPad.
Akinek van iPhone-ja és asztali (laptop, netbook) gépe annak SEMMIT se nyújt.Nekem is csak ezt kellett felfogni. Aki mást állít azt felveti a pénz és/vagy k*rva nagy sznob.
Mondom ezt én, akinél szintén működik a rajongás az Apple termékei iránt.Ulkesh véleményeivel szívesen azonosulok, de jelen formájában nekem az iPad kevés csak azért mert Apple...
A hivatalos iPad videón is visszatetsző most a lelkesedés.
Azt mondja: Best internet browsing... Flash nélküli, hiányos oldalakkal??? Ezt nem kell kimagyarázni az Apple helyett. Ez gáz.
Best Video watching és Best photo browsing... Természetesen csak ha iTunes-ból veszed, szinkronizálod, mert a saját kameráról ne akard...Gáz 2.És a lényeg, ahová SJ is szánta: Középút a laptop és a smartphone között.
Hát, ez se jött össze...
Akkor meg, ahogy Steve is fogalmazott: Minek??? -
eXodus
őstag
Ennek a megállapításnak is kb 0 köze van amit írtam...
De hajrá legyenek hülyébbek az embreke, nekem az csak jó.
Elképzelem 10 év múlva nem a matek megértésén szenvednek az emebrek, hanem ha elolvasnak egy fejezetet a törikönyvebn, akkor felfogták e a lényeget...Látom a topikban újult erővel egymásnak estek a fanboyok.(Kár volt benézni.)
-
majom2
senior tag
nincs garancia az üzenetek megérkezésére
persze h nincs. senki nem vállalna ilyent, képzeld milyen perek lehetnének ebből éppen amerikában. nem sok olyan üzeneküldő rendszert találsz (legalább is az olcsóbbak között) ahol garantálják neked h egy meghatározott időn belül megkapod a kis csomagodat. jó pár éve beszélgettem erről mobilszolgáltatókkal, és gyakorlatilag egyik sem garantálta az elküldött sms megérkezését. nyilván ez önmagában nem azt jelenti h nem működik a rendszer, de iszonyú felelősséget vesznek a nyakukba onnantól kezdve ha ők garantálnak valamit.
-
Ulkesh
őstag
Ez sajna nem állja meg a helyét, mert moonman nem ismeri a rendszert és alapvető dolgokban téved.
"Mikor már nem bírjuk tovább a lapockáknál és a nyakunkon jelentkező szúró fájdalmat"
Gondolom moonman az életben nem olvasott még könyvet, pedig azt néha ugyanilyen pozícióban tovább tartjuk kézben mint ameddig egy film tart az iPad-on.
" Látjuk, hogy a barátaink megbeszéltek egy esti találkozót, amiről lemaradtunk, mert órák óta nem voltunk a chaten online"
Valóságban kaptunk volna üzenetet, mivel ott a Push Notifications és már be is kapcsolódhattunk volna a chat-en folyó beszélgetésbe.
"Azt már csak nyolckor tudjuk meg, hogy tízre csúsztatták, két órával többet aludhattunk volna."
Ha a naptárunk online szinkronban van a céges naptárral, akkor minden változásról azonnal tudni fogunk, szóval ez is fail.
"Formai kivitelezésében maga az iPad egyébként a HP öt évvel ezelőtt piacra került TC1000 tablet PC-jére hasonlít"
Lényegi különbségek:
- Szabadon használható érintőkijelző (a TC1000 csak a saját tollával használható)
- Célhardverre, célszoftver (a TC1000 komplett Windows-t futtat, ezért lassú és nehézkes a használata, egyrészt a Windows alapvető dolgai miatt, másrészt a mai napig nem való ez a rendszer kézzel való használatra)
- Gyenge hardver (a TC1000 esetében teljesen mindegy, hogy lehet rajta flash tartalmat nézni, mert képtelen ezt használható sebességgel megtenni, még egy sima youtube videó is akadozva megy rajta /ez egyébkén még a mai netbook-okon is meglévő probléma/) -
erdoke
titán
Nem azt mondtam, hogy egyszerű összeválogatni meglévő, de kevéssé kipróbált megoldásokat, csak azt, hogy ez nem chip tervezés, nem az, amivel a a felvásárolt cég foglalkozott. Egyelőre eddig jutottak, még nem piacképes a saját fejlesztés. Niincs ezzel gond, csak a "saját fejlesztésű" "Apple A4 processor" tűnik erős túlzásnak.
Ugye azért látod a különbséget egy új (vagy módosított) architektúrára épülő chip megtervezése, és egy széles körben kínált megoldás licencelése között? Konkrétan a pletykált kombinációt (Cortex-A9 MPCore + Mali 50) is kínálja az ARM, nehogy azt mondd, hogy ehhez chip tervező céget kell vásárolni, mert akkor van a HTC-nek meg az összes mobil gyártó cégnek is (a Samsungnak tényleg van egyébként).
-
joey04
titán
az omnia2 videó? (az nem jet)
mert a normális hdblog által készített videó az igazi.
ott sem jobb a helyzet.
a Nexus topikban linkelt videóra meg pont azért mondtam hogy vicc, mert a droid egy maszatos sz*r rajta.Integra okossága is hülyeség amit írt, az i8910en mindent maximumra húztam (mindenhol azt szoktam egyébként is, nekem pl a régebbi imac fényereje is kevés volt fullon, pedig sokan azért sírtak, hogy este még a minimum is sok). szóval az ilyeneknek mint én, továbbra is felejtős az amoled
persze a nexus one-t nem láttam még, ha más féle cucc van benne mint a samukban akkor lehet jó. eddig amit láttam, az gyenge
-
erdoke
titán
Bár nem teljesen korrekt a Nexus One vs. Droid videó, sokkal másabb akkor se lenne, ha megfelelő szögből kamerázná mindkettőt, és nem lenne az egyik sokkal maszatosabb, mint a másik.
-
majom2
senior tag
A "napfény+AMOLED = halál" inkább csak mítosz.
lehet. annyi mindent hallani erről h én már csak a saját szememnek hiszek
olyant is hallani h erősen túlszaturált. ha ez igaz, az sem jó hír.
ja, sztem sem képpontonkénti, de egy kis esély még erre is lehet.
#165: relax, direkt dőlt betűvel írtam h lehet...
-
joey04
titán
-
Straw
senior tag
Én régebben már olvastam róla, sőt talán mintha itt MA-n is benne lett volna a SIM kártyákról szóló cikben, de erre már nem emlékszem tisztán.
Alapvetően jó kezdeményezés csak valami miatt nem nagyon hallani róla. De az Apple miatt majd hatalmas sikere lesz majd, mert mindenkinek ez fog kelleni, és azt is el tudom képzelni hogy ugyanez lesz a szifon 4G-ben.
Na akkor lesz ám tömeghisztéria, vagy istenítés hogy az apple bezzeg halad a korral, a többiek meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest