- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
czipaocsi #315 üzenetére
pont az ipad miatt fog szarakodni egy nagyobb weblap,azért még nem jött el az az idő...
ha nem tudja a user ipadáról megnézni kapcsolja be számítógépét...Windowst még mindig többen használnak,macekben tudtommal van flash..
Iphonen meg senki ne nézzen flasholdalt...
netbookok tudják,mégis az elterjedtebb!
Ipad most jött ki,elég kétleném h hamar mindent átírnának miatta HTML5-ben,..
Summa summarum szívás vár az ipadosokra...
Főleg ha kedvenc oldaluk,vagy az internetbankjuk flasht használ.... -
fairi
őstag
tényen ezek nem változtatnak,még mindig sok oldal van flashben megírva,pl az internetbankomba belépés során is egy flash jön fel...
de rengeteg weblapom is a menü flashben irva h jó "látványos" legyen...persze én is használok a tüzesrókában flashblokkolót,reklámok ne töltsenek be,és gyorsabb,biztonságossabb is minden...
míg flash hiánya óriási érvágás,rengeteg oldal még használja,sőt vannak teljes flashben megírt oldalak is..
majd ha ipad megoldja ezt a flash témát akkor talán lehetne nevezni ami kiváltja a netbookot..
korrekt megoldás,safari böngészés során tiltaná a flash,oda tenne egy F betűt,és ha rákattintasz akkor elindulna..
reklámok kilőve,de ha oldal használatához kéne a flash akkor katt és használnád! -
fairi
őstag
ha ezt megérted,akkor miért általánosítasz..amit csinálsz:i8910-ben nem láttam ergo mindegyik szar..
Korrekt írás:
"Fenntartásaim vannak az amoled technika iránt,én az i8910 kijelzőjét nem láttam napfénybe,reméljük h itt(aktuálisan említett készülék) nem fog ez fennállni,vagy mikor szifon ezt kapja majd javítják ezt akellemetlenséget"
i8910-ben és N1/O2 nem ugyanaz az amoled van..
csak a felbontást nézd...Részemről ezen a topicban befejezem ezt a témát.
-
fairi
őstag
te nem örülsz magánügy,tudja sztem mindenki..sokkal többen igen,van jó pár előnye....
de ezt a hatalmas tapasztalatot mindenhova le kell írni irritatív stílusban,nem?
nem lepődnék meg ha te omnia hd háttrévilágítás offon lett volna,totál mást állítottál össze-vissza
korai O2 romokban háttrévilágítás off-on volt alapból,utána nézett a user h nem lát semmi,szerencsére(registrybe kell nyúlni) már nem lehet kikapcsolni,és alapból 50%-on van... -
fairi
őstag
.
azt h TE nem látod,az szubjektív,vagy a készülék volt szar,vagy firmware volt régi,nem tudom,i8910 nem használom...eddig minimum 3 felhasználó állítja jól látható napfényben is,de mindegy.
lehet van olyan TFT ami jobban látható,biztos lesz még olyan amoled ami még jobban,de az h használhatatlan napfényben az egy BAROMSÁG!de gondolom ezt a hazugság még pár ember szájából elhangzik így terjed minden hülyeség,készül egy szar videó ki tudja milyen beállításokkal és utána ezt szajkózzák ezerrel!
Minden Amoled mobilnál vagy te,vagy más vki elszajkózza,h legyen egy jó kis flame.....
Pont olyan mint mikor alaptalan fikát kap az ájfon,és csak flame lesz ebből... -
fairi
őstag
http://cache.gawker.com/assets/images/comment/9/2010/01/e455ddf3bcf5ef6d75e5ece6fcadcfcd/original.jpg
Első összehasonlító teszt
Korrekt!
ha volt már akkor bocsi!(képet nem illesztem be,mert csúnyán néz ki) -
fairi
őstag
nekem akkor különleges i8000-m van,mert nálam jól látható napfényben is a kijelző...
mind a N82-öt,mind a K750i veri!i8910-ről nem nyilatkozok,lehet gyengébb benne a háttrévilágítás,de N82 alapján én meg általánosítok akkor azt mondom TFT még maxfényerőn se látni normálisan,szinte alig!
-
fairi
őstag
jobb ,nem zabálja az energiát...
amoled napfényben teljesen jól látható,tökéletesen,mivel oled alatt van háttrévilágítás-!!!nem oled kijelzőre gondoltam(az tényleg nem látható) hanem amoled!
bent a szobában meg nem kell háttrévilágítás akkor alig-alig fogyaszt vagyis 10 óránál tovább is lehetne olvasásra használni!
-
fairi
őstag
amoled kellett volna az ipadba!
háttérvilágítás nélkül is olvasható,pont mellettem van az amoledes mobilom,háttrévilágítás offon,és szobában olvasható,este mikor netezek róla nem bántja a szemem a fénye!
mikor kimegyek a külvilágban háttrévilágítás felkapcsol és onnantól kint is látható!gondolom még nincs ilyen kijelző 10 colban
(An)Dante volt UZ kompaktom,nem volt nagy élmény..
Independent +2 to -5 diopter focus adjustment
na ez kilőve..
drága vékonyított szemüvegem van,igy nem látszik 5 dioptriát túllépi... -
fairi
őstag
szeretek fényképezni,de dipotriakorrekció szart se ér..
5-6 dipotria is,eltér a két szemem
mivel tükrös a gépem kénytelen vagyok szemüvegben nézni bele,végeredmény szemüvegemet hozzányomom az arcomhoz sokszor,és maszatos lesz...távcső még el-elmegy,de azt is szemüvegbe nyomom inkább....
nálam ez a technika kilőve,talán kontaktlencse segítene csak!
-
fairi
őstag
remélem felbolydul erre a tabletpiac,és csinálnak sok jó készüléket..
ipad gyilkosokat,többet tud,szabadabb,najó lehet annyira nem felhasználóbarát,gyors de az árért többet ad(nagyobb tárhely,flash,usb meg minden)szifon nem jelenik meg,gondolom még mindig csak cerkálva lehetne kezelni a winmot
-
fairi
őstag
minden egyben legyen vs. minden funkcióra egy céleszköz..
e-link csak könyvet olvasni,játszani psp-t,netezni netbook,fényképeklet mutatni barátoknak rokonoknak(?),mondjuk egy jobb digitális képkeret,netbook de a színhűségről felejtkezz el,áldott TN film,filmet nézni(?) hordozható DVD lejátszó?vagy beépített képernyős szemüveg,vagy maga a netbook(az is tudja)
IPAD elvileg ezeket akarja egyesíteni...
gyakorlatban h sikerül neki majd a jövő megmondja... -
fairi
őstag
válasz
#16820480 #96 üzenetére
nekem van pár ilyen órám,olyan unalmas volt h mobilommal neteztem
olvastam a mobilarenátmostani szemeszterben már fejlődtem pda-ról fogom nyomni az ipart,ha szar az óra...
msc végén(még 2 év) már lehet ájpadról,feltéve ha lesz rá hack
tipikus az a cucc,ami tetszik is meg nem is,pár hülyeség elrontja az összképet,,főleg az a rágott alma a hátlapon -
fairi
őstag
válasz
Lord Soth #91 üzenetére
plazma tévét az utazáshoz is magaddal tudod vinni?
Tv tuti nem helyettesíti,mint pda se tudja se tudja,najó azért egy szémítógéppel lehet...de 10 colos kijelzőn utazás közben lehet már filmet nézni..
Apropó van az ájpadon 3,5-es jack???"Iskolába??? Ez most ugye csak egy rossz vicc, amit nem értek..."
én láttok benne fantáziát.kicsit hájtek megoldás..
Mondjuk rezisztív kijelző jobb lenne,egy stilussal,vagy egy kifogyott tollal írni rá..
Nem kel papírt,füzetet fogyasztani,nem fogyik ki atoll,nem tűnik el toll,méret már megfelelő....Vissza Abszurdisztánba,azért mégse vinném be,félteném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest