- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
#06658560 #191 üzenetére
Nem minden tantárgyból használható az Ulkesh által felvázolt módszer. De pl. történelemből abszolúte. Az óra ne azzal menjen el, hogy mindenki kapar mint egy őrült, hanem beszéljék meg a témát, nézzenek videót, stb.!
A hülye gyerek meg sokszor úgysem tud jegyzetelni, mert nem tudja kiemelni a lényeget és mindent le akar írni. A tanár óra végén kiadja a profi vázlatot. Szóval működne ez, de hangsúlyozom, hogy nem minden tantárgyból. Elméletből mindenképpen. -
csab2
veterán
Nézd, én értem, hogy a könyv illatának, lapozgatásának van egy bizonyos "feeling"-je, de azért az én véleményem szerint túlzás amit mondasz. Inkább úgy mondanám, hogy más hangulata van a dolognak. Mivel én elég kütyümániás vagyok, nekem bejönne egy e-book olvasó. Amit vesztek a réven legalább annyit nyerek a vámon, ha érted mire gondolok. Csak sajnos mostanában keveset olvasok, és drága is.
-
csab2
veterán
Maga az eszköz olyan amilyen: lehet szeretni és lehet szidni. Szerintem nem rossz elképzelés, de természetesen vannak hiányosságai. Azt pl. föl nem foghatom, hogy miért nem került bele egy webkamera. Igaz,hogy én eddig életemben 1x skypeoltam, de sokaknak ez alap. Ráadásul filléres eszközről van szó.
Egyetértek Ulkesh-sel abban, hogy itt a koncepció a lényeg:a sok alkalmazás, ami elérhető. Valamint a hardver és szoftveroptimalizáció is feltételezhetően magas fokú ebben az eszközben. Addig mondjuk nem szabad ítélkezni, amíg nem jelennek meg tesztek róla.
Amit viszont szemétségnek tartok,ezét még egyszer leírom: azt a mappát alapból adni kellene az iPad-dal. Hiszen ez egy kijelző csupán és semmi sem védi. Pofátlanság külön pénzt kérni érte.
-
csab2
veterán
Azt a multifunkciós mappat mondjuk vele is adhatnák alapból.
A bejelentés meg óriási csalódás: se iPhone OS 4.0, se az iTunes Store kibővítés, se semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Energiaital topic
- Mozilla Thunderbird
- Anime filmek és sorozatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged