- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
talamasca #324 üzenetére
Az olvasási távolság nagyjából adott mindkét eszköznél, gondolom nem tartod az orrod előtt órákig az iPhone-t se.
Amit én írtam, egyébként se közvetlenül erre vonatkozott, bár a betűméret nyilván befolyásolja a megjelenített sor hosszát.Tehát:
"A szemedtől való távolság és a betűméret amiken múlik a dolog."
Ez így igaz, csak éppen a sor hossza a betűmérettel fordítottan arányos. Ha a szifonon fentebb állítod, hogy az iPad-hez hasonlóan legyen olvasható, akkor a sorhossz töredéke lesz a nagyobb kijelzőhöz képest, azaz ugrálhat a szemed oda-vissza, mint állat. -
erdoke
titán
válasz
talamasca #319 üzenetére
Többszörös különbség van egy iPad és egy iPhone sorhosszúsága között. Aki normálisan tud olvasni, azaz egy könyvben legalább fél sorral előre olvas, annak ugyanez iPhone-on görcsös szemrángás. Ha te nem vagy képes felfogni a különbséget, és hogy valós problémáról van szó, akkor bizonyára általános iskola második osztályos színvonalon olvasol. Bár ezt a 8 éves kislányom kikérné magának...
A teniszes példád annyira sántít, hogy a valóságban pontosan fordítva van. A szélesebb látószögű kamera és a speciális szögek miatt kevesebbet kell mozgatnod a szemed TV-s közvetítéskor, mint ha élőben a lelátó közepéről nézed a mérkőzést.
-
erdoke
titán
válasz
talamasca #288 üzenetére
Valóban, egy jó könyv esetén az igazi élményt a lapozásban levő különbségek adják...
Azt meg végképp nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy azonos betűméretnél a kisebb kijelzőn sokkal kevesebb fél egy sorba és egy oldalra is. Idült szemrángatózásba fullad az egész. -
sien
aktív tag
válasz
talamasca #275 üzenetére
"Nagyon szépen ki lett vesézve, hogy kinek NEM nyújt semmi újat az iPad.
Akinek van iPhone-ja és asztali (laptop, netbook) gépe annak SEMMIT se nyújt."sejtettem én hogy különc leszek, van laptop is, asztali gép is, iphone is. szerintem simán elfér ezek mellett otthon
ijk: valószínűleg igen
-
erdoke
titán
válasz
talamasca #280 üzenetére
SMS tipikusan 30-160 karakter, és kapok belőle naponta mondjuk 10 darabot. Email, amit PDA-n olvasok, legyen mondjuk 30 db és átlagosan 400 karakter. Vesd össze azzal a karakter számmal, amit egy két órás repülőúton olvasok (ebook)... Annál még a 11 centis egérmozi is sokkal kellemesebb a szemnek.
Pont a szövegnél nagyon sokat számít a betűméret. Egy SMS-t, vagy egy nem túl hosszú mailt alig kell görgetni nagy betűmérettel, de egy könyv oldalt annál inkább. Ha meg teljes oldalt teszel ki teljes képernyőre, az iPad betűmérete sokszorosa az iPhone-énak. -
válasz
talamasca #235 üzenetére
Az olvasás élményét nem akarom elvenni tőled, úgyhogy idézek az apple.com-ról:
"iPad Camera Connection Kit
The Camera Connection Kit gives you two ways to import photos and videos from a digital camera. The Camera Connector lets you import your photos and videos to iPad using the camera’s USB cable. Or you can use the SD Card Reader to import photos and videos directly from the camera’s SD card."Egyben ez azt is jelenti, hogy USB Host módra is képes.
Azért az nem gyakori manapság. Csak lenne nyíltabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- E-roller topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- HP notebook topic
- ASUS RT-AC68U
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest