- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
szeretek fényképezni,de dipotriakorrekció szart se ér..
5-6 dipotria is,eltér a két szemem
mivel tükrös a gépem kénytelen vagyok szemüvegben nézni bele,végeredmény szemüvegemet hozzányomom az arcomhoz sokszor,és maszatos lesz...távcső még el-elmegy,de azt is szemüvegbe nyomom inkább....
nálam ez a technika kilőve,talán kontaktlencse segítene csak!
-
majom2
senior tag
na pont ez a gáz. háttérvilágítással úgy is tudok olvasni ha alszik melletem már a csaj - és ez egy nagyon fontos szempont. vagy egyszerűen csak elalszom olvasás közben, kütyü lekapcsol, viszlát - nem kell arra ébredni 3am-kor h ég a villany.
#152: hmm... egyet meg kéne nézni, de azért én nem hinném h nem cseszi szét a szemet hosszabb távon... nameg gondolom elég klausztrofób érzés lehet
-
joey04
titán
na most teljesen egyetértek
más: itt tényleg azon (is) megy a vita, hogy ez kiválthat könyvet meg újságot? Hát azt az érzést semmi nem tudja visszaadni, amit egy igazi újság vagy könyv nyújt akár van rajta alma akár nincs. ez egy vicc. a legizgalmasabb könyv élvezeti értéke is legalább a felére esne, ha valami kütyün kéne olvasnom.
-
Ulkesh
őstag
Butaság, mivel nincs semmiféle verseny a nagy gyártókkal.
Saját célra gyártanak ezért senkivel sem versenyeznek.De egyelőre még azt tanácsolom, hogy a procival kapcsolatban ne akarjunk véleményt mondani, mert nem tudni mire képes. Lehet meglepetés mindkét irányba is.
Várjunk meg egy konkrét leírást róla, hogy mit tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest