- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
ez azért jelent valamit.
sztem csak egy dolgot jelent: mindenki teljesen elszállt a várakozások tekintetében. azt hitték a népek h most megint megváltja vki a világot.
az iphone-t tudnám én is felhozni. akármilyen forradalmi volt a bemutatásakor, sztem soha senki nem gondolta h ekkora booom lesz. ez mindig csak később derül ki, akkor amikor kezedbe veszed, elkezded használni és rájössz h neked is kell egy ilyen. és ne feledjük, az iphone-nak sem volt túl jó fogadtatása.na ezt nem érzem az iPad esetében
sztem itt az a nagy lépés, h ők alkalmazzák az arm-ot elsőként nagyméretű eszközben úgy, h a funkcióit tekintve versenyképes egy asztali rendszer hasonló funkcióival. és ez sztem k. nagy szó technológiai értelemben.#250, #251: a cortex-a9 sem annyira triviális, mert ha jól emléxem valamikor az év második felére ígérték az ilyen arm-ok megjelenését. ők meg már működő példányokat mutogatnak.
#249: ez a példa sántít. ott kezdődik h erre is lesz notification, szóval arról maradunk csak le amiről mi is le akarunk. nem értem emberünk miért nem tud a meeting csúszásról? ez nem volt teljesen világos.
#228, #239: már csak emiatt a rengeteg baromság miatt is megérte h megcsinálják
a legjobb poénok
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő