Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• majom2

senior tag

válasz joey04 #230 üzenetére

ez azért jelent valamit.
    sztem csak egy dolgot jelent: mindenki teljesen elszállt a várakozások tekintetében. azt hitték a népek h most megint megváltja vki a világot.
    az iphone-t tudnám én is felhozni. akármilyen forradalmi volt a bemutatásakor, sztem soha senki nem gondolta h ekkora booom lesz. ez mindig csak később derül ki, akkor amikor kezedbe veszed, elkezded használni és rájössz h neked is kell egy ilyen. és ne feledjük, az iphone-nak sem volt túl jó fogadtatása.

na ezt nem érzem az iPad esetében
    sztem itt az a nagy lépés, h ők alkalmazzák az arm-ot elsőként nagyméretű eszközben úgy, h a funkcióit tekintve versenyképes egy asztali rendszer hasonló funkcióival. és ez sztem k. nagy szó technológiai értelemben.

#250, #251: a cortex-a9 sem annyira triviális, mert ha jól emléxem valamikor az év második felére ígérték az ilyen arm-ok megjelenését. ők meg már működő példányokat mutogatnak.

#249: ez a példa sántít. ott kezdődik h erre is lesz notification, szóval arról maradunk csak le amiről mi is le akarunk. nem értem emberünk miért nem tud a meeting csúszásról? ez nem volt teljesen világos.

#228, #239: már csak emiatt a rengeteg baromság miatt is megérte h megcsinálják :) a legjobb poénok :)

Új hozzászólás Aktív témák