- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
#16820480 #96 üzenetére
nekem van pár ilyen órám,olyan unalmas volt h mobilommal neteztem
olvastam a mobilarenátmostani szemeszterben már fejlődtem pda-ról fogom nyomni az ipart,ha szar az óra...
msc végén(még 2 év) már lehet ájpadról,feltéve ha lesz rá hack
tipikus az a cucc,ami tetszik is meg nem is,pár hülyeség elrontja az összképet,,főleg az a rágott alma a hátlapon -
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #96 üzenetére
"valószínűleg eltérnek az oktatásról alkotott elképzeléseink, de én nem szeretnék ilyen órára beülni. halálra idegesíett, amikor az oktatók egy ratyi powerpoint prezentációra mondták azt, hogy ez a "jegyezet", és ahhoz is alig voltak képesek hozzátenni órán."
Mert piszokul nem érted, hogy miről beszélek.
Van egy tananyag, amit a tanárnak le kell adnia ez alapján készülhet kivonat, ami a jegyzet alapja. Az óra maga egy beszélgetős, párbeszédre és valódi oktatásra alapuló megoldás lenne. Az óra végén meg a diák megkapná az előre összeállított jegyzetet és az óra hanganyagát. Ha ebből nem vagy képes tanulni, akkor reménytelen vagy.
(Ha meg ragaszkodsz a saját jegyzeteléshez, akkor a hanganyag alapján könnyedén összerakhatod magadnak utólag, de az óra nem azzal fog eltelni, hogy monoton írod, amit a tanár mond és gyakorlatilag semmi önálló gondolatod nem lesz a témáról.) -
kokyt
senior tag
válasz
#16820480 #73 üzenetére
"az e-ink teljesen más szemszögből közelíti meg a dolgot. miért fejlesztik még mai napig az IrDA-t? pedig a BT elég jól lenyomta."
Na pont ez az. Technológiailag mind a kettő más, emiatt eltérő igényeket elégítenek ki. Konkrétan viszont nem jobb egyik sem a másiknál, ezt a kérdést a felhasználás dönti el. Mivel a iPad a könyv/újság bolttal együtt jelenik meg én indokoltabbnak éreztem volna ha emiatt e-ink kerül bele. Tudom, akkor nem igazán lehetne filmet nézni rajta, meg nem lenne csilli-villi játékdömping. Így viszont semmi több egy nagy iPod touch-nál.
A vicc az, hogy pont a játékok, videók, és színes szagos animációk miatt került bele az lcd technológia, egyesek mégis meg akarják magyarázni, hogy jobb olvasni rajta mint egy cél-technológiával ellátott céleszközön. Demagóg dolog...
Karma: Vagy az. Én is beneveztem volna egyre. Erre ezzel el*-ták ezt a remek lehetőséget. Az Apple-től innovációt vártam, erre kaptam a jól megszokott iSpanyolviasz-t, "némi" megkötéssel.
-
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #85 üzenetére
"hát, arról (is) volt szó, hogy suliban ilyet használa a gyerek. nem tudom te hogy vagy vele, de sokszor érdemes jegyzetelni suliban"
Nem.
A jegyzetelés órán egy ostobaság, ami eltereli a figyelmedet a tananyagról és az előadásról, alapból megölve az interakciót.
Egy ilyen eszköz esetén a tanóra teljes anyaga az óra végén egy gombnyomásra a tanári gépről a tanuló készülékére kerül, az órát meg arra használják, hogy a tanuló figyelmét végig fenntartva oktassanak.
(Ez lenne az ideális eset, nem??) -
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #73 üzenetére
"ettől függetlenül szerintem ez nem egy olyan nagyon jó eszköz... a billentyűzet miatt egy netboook jobb lehet sokkal (meg a felbontás miatt is)."
Azokhoz a funkciókhoz, amire kihegyezték ezt az eszközt a billentyűzetre minimális szükség van és legtöbbször csak útban lenne.
A felbontása meg nagyobb, mint a netbook-oké."ha választani kéne szolgáltatás alapján, akkor nekem jobban bejönne egy olyan google books, ahol bérelni/vásárolni lehetn könyveket. "
Nem figyeltél, ez arról szólt, hogy vásárolhatsz könyveket és előfizethetsz újságokra.
"a Times és hasonló lapok átkerül ilyen kütyükre csak egy dologra jó, hogy az a csávó át tudja verni a fizetős legyen az online sajtó is, és erre legyen egy, a felhasználókra nagy befolyással bíró társa is."
Ez is igaz, viszont nem egészen az online sajtóról van itt szó, mivel itt a papíralapú újság és az interaktív online tartalom együttese az amit megkapsz, valószínű olcsóbban, mint a papír alapú megoldást. Vagyis többet kapsz kevesebb pénzzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest