- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
#16820480 #96 üzenetére
nekem van pár ilyen órám,olyan unalmas volt h mobilommal neteztem
olvastam a mobilarenátmostani szemeszterben már fejlődtem pda-ról fogom nyomni az ipart,ha szar az óra...
msc végén(még 2 év) már lehet ájpadról,feltéve ha lesz rá hack
tipikus az a cucc,ami tetszik is meg nem is,pár hülyeség elrontja az összképet,,főleg az a rágott alma a hátlapon -
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #96 üzenetére
"valószínűleg eltérnek az oktatásról alkotott elképzeléseink, de én nem szeretnék ilyen órára beülni. halálra idegesíett, amikor az oktatók egy ratyi powerpoint prezentációra mondták azt, hogy ez a "jegyezet", és ahhoz is alig voltak képesek hozzátenni órán."
Mert piszokul nem érted, hogy miről beszélek.
Van egy tananyag, amit a tanárnak le kell adnia ez alapján készülhet kivonat, ami a jegyzet alapja. Az óra maga egy beszélgetős, párbeszédre és valódi oktatásra alapuló megoldás lenne. Az óra végén meg a diák megkapná az előre összeállított jegyzetet és az óra hanganyagát. Ha ebből nem vagy képes tanulni, akkor reménytelen vagy.
(Ha meg ragaszkodsz a saját jegyzeteléshez, akkor a hanganyag alapján könnyedén összerakhatod magadnak utólag, de az óra nem azzal fog eltelni, hogy monoton írod, amit a tanár mond és gyakorlatilag semmi önálló gondolatod nem lesz a témáról.) -
kokyt
senior tag
válasz
#16820480 #73 üzenetére
"az e-ink teljesen más szemszögből közelíti meg a dolgot. miért fejlesztik még mai napig az IrDA-t? pedig a BT elég jól lenyomta."
Na pont ez az. Technológiailag mind a kettő más, emiatt eltérő igényeket elégítenek ki. Konkrétan viszont nem jobb egyik sem a másiknál, ezt a kérdést a felhasználás dönti el. Mivel a iPad a könyv/újság bolttal együtt jelenik meg én indokoltabbnak éreztem volna ha emiatt e-ink kerül bele. Tudom, akkor nem igazán lehetne filmet nézni rajta, meg nem lenne csilli-villi játékdömping. Így viszont semmi több egy nagy iPod touch-nál.
A vicc az, hogy pont a játékok, videók, és színes szagos animációk miatt került bele az lcd technológia, egyesek mégis meg akarják magyarázni, hogy jobb olvasni rajta mint egy cél-technológiával ellátott céleszközön. Demagóg dolog...
Karma: Vagy az. Én is beneveztem volna egyre. Erre ezzel el*-ták ezt a remek lehetőséget. Az Apple-től innovációt vártam, erre kaptam a jól megszokott iSpanyolviasz-t, "némi" megkötéssel.
-
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #85 üzenetére
"hát, arról (is) volt szó, hogy suliban ilyet használa a gyerek. nem tudom te hogy vagy vele, de sokszor érdemes jegyzetelni suliban"
Nem.
A jegyzetelés órán egy ostobaság, ami eltereli a figyelmedet a tananyagról és az előadásról, alapból megölve az interakciót.
Egy ilyen eszköz esetén a tanóra teljes anyaga az óra végén egy gombnyomásra a tanári gépről a tanuló készülékére kerül, az órát meg arra használják, hogy a tanuló figyelmét végig fenntartva oktassanak.
(Ez lenne az ideális eset, nem??) -
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #73 üzenetére
"ettől függetlenül szerintem ez nem egy olyan nagyon jó eszköz... a billentyűzet miatt egy netboook jobb lehet sokkal (meg a felbontás miatt is)."
Azokhoz a funkciókhoz, amire kihegyezték ezt az eszközt a billentyűzetre minimális szükség van és legtöbbször csak útban lenne.
A felbontása meg nagyobb, mint a netbook-oké."ha választani kéne szolgáltatás alapján, akkor nekem jobban bejönne egy olyan google books, ahol bérelni/vásárolni lehetn könyveket. "
Nem figyeltél, ez arról szólt, hogy vásárolhatsz könyveket és előfizethetsz újságokra.
"a Times és hasonló lapok átkerül ilyen kütyükre csak egy dologra jó, hogy az a csávó át tudja verni a fizetős legyen az online sajtó is, és erre legyen egy, a felhasználókra nagy befolyással bíró társa is."
Ez is igaz, viszont nem egészen az online sajtóról van itt szó, mivel itt a papíralapú újság és az interaktív online tartalom együttese az amit megkapsz, valószínű olcsóbban, mint a papír alapú megoldást. Vagyis többet kapsz kevesebb pénzzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Parfüm topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- IdeaPad Gaming 3 15IHU6 15.6" FHD IPS i5-11320H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest