- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
itt lesz olvasható leghamarabb magyar felhasználói vélemény.
-
joey04
titán
oké mondom, lehet hogy jó lesz, én akkor se tudnám elképzelni magamnak, ha az összes valóságtól elrugaszkodott dolog megvalósult volna. csak azt mondom, hogy iphone bemutatásakor volt egy valami, ami rögtön kiemelte, a kezelőfelület. Minden egyebet félretéve, az biztos volt, hogy erre kell mennie a többieknek. is. A többi felhozott kritika személyfüggő volt már akkor is és most is, de a kezelést a mai napig sikertelenül próbálják leutánozni. Ez meg van az iPad esetében is, de már láttuk. Ahogy írtam én nem is vártam bele "i7 procit" meg ki tudja még mit, csak valamit, amivel az apple eléri azt, hogy bekajáltasson, hogy nekem kell egy ilyen, még ha tulajdonképpen nincs is rá szükségem, mint pl a macbook pro. annyira tetszett, hogy megvettem. Éreztem, hogy nem fogom kihasználni, mert nem kell hordozható gép, de annyira fasza termék, hogy birtoklási vágyat éreztem iránta. aztán eladtam, mert rájöttem, hogy tényleg nincs szükségem a hordozhatóságra. Na valami ilyesmit hiányolok ebből a gépből!
-
joey04
titán
Ami ott elony volt, az a szokatlan kezeles, felhasznaloi felulet. Ez adta el akkor... Az iPad-nal ugye az iPhone utan ez nem nagy szam...
egyetértek. és pontosan ezért mondom azt, hogy az iPad semmi más, csak egy korrekt termék. amiben kiváló, azt már ellőtték egyszer. én azt vártam, hogy ha az Apple belép egy új piacra, akkor ott valami nagyot alkot. annyira nagyot, hogy legalább apple fanok 80-85%-ban leboruljanak előtte! és nem kell itt feltétlen bika hardverre gondolni, mint pl erdoke, aki állandóan azt nézi, hogy melyik proci mire képes. (jó példa az iphone, a sima 3g sebességben sok jóval erősebb gépet lever).
ott van a "régi" unibody macbook, meg a mostani mbp. használtam, valami csoda! Teszek rá, hogy van erősebb noti, élmény használni, sugárzik róla a minőség, az a touchpad...! fantasztikus. vagy itt az iphone, igen sokan fikázták, az elsőt én is, mert még 3g sem volt benne. (jó, nem ide készült blabla oké) de a kezelése akkor is minden nem elvakult nokia és egyéb fant elvarázsol(t). és azóta sem tudták ebben utolérni. na ezt nem érzem az iPad esetében. lehet, hogy üzletileg sikeres lesz stb. De nincs az a nagy bumm az érkezésével. és ha egy apple egy külön 1.5 órás bemutatót szentel egyetlen terméknek, akkor attól a terméktől én elvárnám a bummot. -
joey04
titán
A plastik meg handras elemzés eléggé vicces, én végignéztem a videót és bejelentéskor angelday szimplán leszarozta, semmizte, handrast meg kérdezték, hogy szerinte mennyit fognak eladni, és közölte, hogy baromi keveset. Aztán a végén az a nevetségesen erőltetett próbálkozás, ahogyan saját magukat győzik meg, és keresik az okokat, hogy ez miért lehet jó!
vagy egy apple fantól még akár ez is belefér, handrasnak meg ugye az a feladata, hogy eladja, szóval azt is értem. de amikor a plastikon másnap már azt olvasom, hogy angelday vesz magának egyet!! na az lol.
Semmi szüksége rá, de bebeszéli magának, hogy ez milyen kurva jó.
Én elhiszem, hogy ez sok embernek baromi jó vétel, hiszen azért nagyon kevés olyan termék van (még a legnagyobb bukások is) ami senkinek sem a várva várt csoda.
de ez, hogy lefikázom, nagyítóval keresem mi az amit pozitívként lehet emlegetni, aztán másnap bejelentem, hogy venni fogok egyet. vagy kijelentem, hogy ebből semennyit nem fogok eladni mert szar, másnap a blogon meg kint van hogy instant get?elég megnézni a beszmacen a szavazást, a sok elvakult között is sokáig majdnem 3x annyian szavaztak a nem tetszikre! ez azért jelent valamit. most nem néztem hogy áll a dolog, gondolom azért lassan a vérfanok majd javítanak az arányon.
szóval a topikból is látható, hogy vannak olyanok, akiknek ez jó lesz, ezt el is hiszem.
de ez a termék akkor sem nagy durranás. se a bejelentésen, sem a fanoldalakon, sem sehol nem kíséri akkora ováció mint volt pl az iphonenál.
ez egy korrekt termék egy nem olyan széles rétegnek, semmi több, semmi bumm.fairi: inkább pm ment
-
joey04
titán
n1ről írtam hogy nincs még tapasztalatom olvass vissza.
az meg biztos hogy mint minden ez is fejlődni fog. remélem annyira, hogy nekem is megfeleljen. ha meg nem, és muszáj lesz cserélnem és tényleg szinte minden amoled lesz ami érdekel akkor muszáj lesz lenyelnem a dolgot, de a véleményem ettől sem fog változni.nem értem miért ilyen agresszív a stílusod egyébként, és most még vissza is fogtad magad. még az is mindegy igazad van-e, vagy sem. tiszta moonman
na mindegy téma lezárva
munkahelyen kötelező szemészetre járni, fél év alatt nem hiszem hogy sokat romlott a szemem
-
joey04
titán
na utoljára: én az amoledet csak úgy nem kezdem el fikázni. maximum ha jön egy pletyka az új iphoneról, htcről bármiről, és megemlítik, hogy amoled lesz benne, leírom, hogy ezt én nem szeretném. ha más igen, lelke rajta, nem is érdekel. vitába csak akkor szállok, ha valaki agresszíven (pl te vagy Integra) szajkózzák, hogy az amoled bizony még tán jobban is látható direkt napfényben, és aki nem így gondolja, az baromságot beszél, meg hülye stb. természetes, hogy legalább egyszer elszajkózom, ha már ha nem is nevesítve, de baromnak és hülyének vagyok beállítva, hogy szerintem ez nem így van. és ahogy a nexus topikban is láthatod, már nem is csinálok belőle hosszú vitát, leírom a vélemény és elköszönök, Integra fröcsögésére se válaszoltam ott direktben, pedig lett volna mit, hiszen az i8910en állítgattam a dolgokat, úgy is sz*r volt nekem. itt is befejeztem.
-
joey04
titán
az omnia2 videó? (az nem jet)
mert a normális hdblog által készített videó az igazi.
ott sem jobb a helyzet.
a Nexus topikban linkelt videóra meg pont azért mondtam hogy vicc, mert a droid egy maszatos sz*r rajta.Integra okossága is hülyeség amit írt, az i8910en mindent maximumra húztam (mindenhol azt szoktam egyébként is, nekem pl a régebbi imac fényereje is kevés volt fullon, pedig sokan azért sírtak, hogy este még a minimum is sok). szóval az ilyeneknek mint én, továbbra is felejtős az amoled
persze a nexus one-t nem láttam még, ha más féle cucc van benne mint a samukban akkor lehet jó. eddig amit láttam, az gyenge
-
joey04
titán
-
joey04
titán
na most teljesen egyetértek
más: itt tényleg azon (is) megy a vita, hogy ez kiválthat könyvet meg újságot? Hát azt az érzést semmi nem tudja visszaadni, amit egy igazi újság vagy könyv nyújt akár van rajta alma akár nincs. ez egy vicc. a legizgalmasabb könyv élvezeti értéke is legalább a felére esne, ha valami kütyün kéne olvasnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest