- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
végülis a MBP sem képen üt nagyot, hanem amikor bemész a boltba és a kezedbe veszed, amikor élőben meglátod a kijezőjét stb... fényképen/videón ezek soha nem jönnek át.
sztem itt az a nagy hűb+ ami eladhatja a cuccot, h van szép nagy szkrín, hasító alkalmazások, könnyű kivitel, és mégis 10 órát elpörög. ilyen kombó nem sok van még.
konkrétan én is teszek rá milyen proci van benne, ha minden olyan flottul megy rajta ahogy azt az iphone-tól megszokhattuk. felőlem akkor akár egy 8086-os is lehetne benne 64K rammal -
majom2
senior tag
ez azért jelent valamit.
sztem csak egy dolgot jelent: mindenki teljesen elszállt a várakozások tekintetében. azt hitték a népek h most megint megváltja vki a világot.
az iphone-t tudnám én is felhozni. akármilyen forradalmi volt a bemutatásakor, sztem soha senki nem gondolta h ekkora booom lesz. ez mindig csak később derül ki, akkor amikor kezedbe veszed, elkezded használni és rájössz h neked is kell egy ilyen. és ne feledjük, az iphone-nak sem volt túl jó fogadtatása.na ezt nem érzem az iPad esetében
sztem itt az a nagy lépés, h ők alkalmazzák az arm-ot elsőként nagyméretű eszközben úgy, h a funkcióit tekintve versenyképes egy asztali rendszer hasonló funkcióival. és ez sztem k. nagy szó technológiai értelemben.#250, #251: a cortex-a9 sem annyira triviális, mert ha jól emléxem valamikor az év második felére ígérték az ilyen arm-ok megjelenését. ők meg már működő példányokat mutogatnak.
#249: ez a példa sántít. ott kezdődik h erre is lesz notification, szóval arról maradunk csak le amiről mi is le akarunk. nem értem emberünk miért nem tud a meeting csúszásról? ez nem volt teljesen világos.
#228, #239: már csak emiatt a rengeteg baromság miatt is megérte h megcsinálják
a legjobb poénok
-
Ulkesh
őstag
" de a kezelése akkor is minden nem elvakult nokia és egyéb fant elvarázsol(t). és azóta sem tudták ebben utolérni. na ezt nem érzem az iPad esetében."
Értem mit akarsz mondani, de nézd úgy, hogy mindent a maga helyén.
Az iPhone-t hasonlítsd a többi mobilhoz, az iPad-ot meg a többi táblagéphez és e-book olvasóhoz. Tudsz mondani másik tablet-et ami hasonló egyszerűséggel és gyorsasággal működik? Ha nem, akkor miről is beszélünk.. -
fairi
őstag
ha ezt megérted,akkor miért általánosítasz..amit csinálsz:i8910-ben nem láttam ergo mindegyik szar..
Korrekt írás:
"Fenntartásaim vannak az amoled technika iránt,én az i8910 kijelzőjét nem láttam napfénybe,reméljük h itt(aktuálisan említett készülék) nem fog ez fennállni,vagy mikor szifon ezt kapja majd javítják ezt akellemetlenséget"
i8910-ben és N1/O2 nem ugyanaz az amoled van..
csak a felbontást nézd...Részemről ezen a topicban befejezem ezt a témát.
-
fairi
őstag
te nem örülsz magánügy,tudja sztem mindenki..sokkal többen igen,van jó pár előnye....
de ezt a hatalmas tapasztalatot mindenhova le kell írni irritatív stílusban,nem?
nem lepődnék meg ha te omnia hd háttrévilágítás offon lett volna,totál mást állítottál össze-vissza
korai O2 romokban háttrévilágítás off-on volt alapból,utána nézett a user h nem lát semmi,szerencsére(registrybe kell nyúlni) már nem lehet kikapcsolni,és alapból 50%-on van... -
Integra
titán
lol, ne alázd már magad.
vegyél a kezedbe egy n1-et aztán menj ki utcára vele, te kis elméleti zseni.
tökéletesen használható. ha pedig nem látod, menj el szemészhez, nálad van a hiba, nem a készülékben.
beszélsz már égbekiáltó baromságokat..majd azért megnézlek, hogy amikor már csak amoled lesz, akkor mit fogsz mondani, hogy magyarázod meg, hogy neked is amoledes készüléked van. ja, tényleg, akkor már tuti, hogy az amoled már nem is amoledként működik, hanem valahogy másképp, és akkor király lesz
-
fairi
őstag
.
azt h TE nem látod,az szubjektív,vagy a készülék volt szar,vagy firmware volt régi,nem tudom,i8910 nem használom...eddig minimum 3 felhasználó állítja jól látható napfényben is,de mindegy.
lehet van olyan TFT ami jobban látható,biztos lesz még olyan amoled ami még jobban,de az h használhatatlan napfényben az egy BAROMSÁG!de gondolom ezt a hazugság még pár ember szájából elhangzik így terjed minden hülyeség,készül egy szar videó ki tudja milyen beállításokkal és utána ezt szajkózzák ezerrel!
Minden Amoled mobilnál vagy te,vagy más vki elszajkózza,h legyen egy jó kis flame.....
Pont olyan mint mikor alaptalan fikát kap az ájfon,és csak flame lesz ebből... -
csab2
veterán
Nézd, én értem, hogy a könyv illatának, lapozgatásának van egy bizonyos "feeling"-je, de azért az én véleményem szerint túlzás amit mondasz. Inkább úgy mondanám, hogy más hangulata van a dolognak. Mivel én elég kütyümániás vagyok, nekem bejönne egy e-book olvasó. Amit vesztek a réven legalább annyit nyerek a vámon, ha érted mire gondolok. Csak sajnos mostanában keveset olvasok, és drága is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest