Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Azért az Apple-nek mélyen a zsebébe kellene nyúlni hogy egy Adobe-t kilóra megvegyen.
Ha csak az Apple-ről lenne szó egyedül, akkor lehet, hogy nem tudná lenyomni, de a Google-el együtt már igencsak potens páros! Különösen az okostelefon piacon, ahol gyakorlatilag együtt letarolják az egészet, ha az MS nem tud valami csodát előraántani a kalapból (amire egyre kisebb az esély)
Így tekintve nagyot fordulhat hirtelen a terület, a HTML5 növekedése exponenciálisan megindulhat...
Z.
-
majom2
senior tag
-
majom2
senior tag
nem is rád gondoltam. az adobe felvásárlását természetesen csak viccből írtam, bár elméletileg valószínű meg tudnák tenni. és még csak nem is részvénycseréről beszélek, mert ha igazak a pletykák, valami iszonyat mennyiségű pénztartalékaik vannak. de ez persze soha nem fog bekövetkezni.
#343: gondolom nem egyszerű minden kis hülyeséget mindenkivel egyeztetni, viszont végül elméletileg mindenki boldog lesz. az meg nem baj h a dolgok közben fejlődnek, ha cserébe egy kiszámítható és átlátható rendszert kapunk amit mindenki és mindenki használ.
-
majom2
senior tag
Ejjha, ez aztán az infó!
És szted melyik számít szabványnak? a flash vagy a html5? és melyik szekeret tolja jobbs bácsi éppen?
nyilván az átállást nem lehet egyik napról a másikra megtenni és ehhez kellenek átmeneti megoldások.
ha figyelmesen olvasol, láthatod h ezt én is írtam.
a met.hu bekaphatja. én is most néztem meg, és tényleg
tisztában vagyok vele h ez egy fórum. ugyanakkor néha ledobja a szíjat a rengeteg read-only megmondóember, akik csak hajtogatják a baromságokat mint valami papagály. na ennek nincs az égvilágon semmi értelme. az a legjobb változat, amikor láthatóan fogalma sincs arról sem h miről beszél - még ha ő esetleg úgy is gondolja. egy értelmes vitának én is nagyon örülök, én is ezekért járok ide. csak az a baj, h az ilyenekből sajnos nem sok van. még valami: read-only megmondóembereket soha nem győzöl meg érvekkel. meg kb semmivel sem. de arra jók h megöljék az értelmesnek induló vitákat.
#333: én is néztem a demót, h csak valami számlaszám kiírásra használják
le is esett az állam
na ilyenkor nem tudom sírjak-e vagy nevessek
de biztos valami nyomós oka van
-
Ulkesh
őstag
"Tök jó, hogy szolgáltatásokat építenek köré, csak itt kicsit más a helyzet mint az iTunes, vagy az Appstore esetén (pl. itthon kevés ember fog Times-t olvasni, nyelvi nehézségek miatt, vagy egyszerűen nem érdeklik az amerikai hírek)."
Szeretem az ilyen nagy nemzeti öntudatot
Szerinted ott Cupertino-ban érdekel valakit, hogy itt Magyarországon tudod-e használni?
Csak New York-ból többen meg fogják venni ezt a kütyüt, mint itthon összesen, egyszerűen nem értem miből gondolja bárki, hogy egy ilyen kis vásárlóerővel rendelkező térség bármit is számítana egy új termék, vagy szolgáltatás bevezetésénél.
Majd 5-6 év múlva mire az itteni sajtó felnő a feladathoz talán elérhetők lesznek a magyar nyelvű újságok is, addigra viszont a külföldi sajtó már rég elérhető lesz az iTunes-ból (és ha szerencsések vagyunk, akkor addigra még talán mi meg is vásárolhatjuk azokat)
"Webcam?"
Egy tablet-nél mit mutatna a kamera a másik félnek, a hasadat, vagy a plafont?
" Oh, no. Flash és Java support?? Haaalllló 2010-et írunk??"
Ó igen, 2010-et írunk, a flash-nek mennie kell, egyre több nagy cég fordít neki hátat, pár év és azt fogod kérdezni, hogy a flash mégis minek, hisz senkinek nem kell már, hisz van több jobb alternatíva.
"Ha csak tapis e-book reader lenne, a kutya nem szólna miatta, de a elvileg ez egy internet tablet. . ."
Ez egy tapis e-book és e-news reader, minden más csak plusz funkció.
"nameg továbbra is az a fránya multitasking"
Most őszintén, egy ilyen táblagépen mit is futtatnál párhuzamosan, ami most nem megy, vagy nincs rá jobb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest