- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #332 üzenetére
Azért erősen embere válogatja, hogy kinek mekkora érvágás a Flash hiánya.
Számomra egyetlen helyen hiányozna, de azt inkább amúgy is laptoppal végzem: a Unicredit Spectranet rendszerében Flash-alapú a bejelentkező ablak, és utaláskor a címzett bankszámlaszám. Hogy miért ezzel oldották meg JS helyett, rejtély.
Sehol máshol nem hiányzik - FlashBlockom van, és nem szoktam a Playre kattintani.
-
Látom Neked nem sikerült megértened a lényeget...
Végülis köztudott, hogy az értő olvasás nagyon visszaesett mostanábanTalán szerinted az a matematika oktatás helyes módszertana, ami jelenleg megy? Hogy az előadó felhányja a táblára a képleteket/bizonyításokat, megveheted a hasonlóan száraz jegyzetet, aztán nesze, add vissza ugyanezt, nameg használd a gyakorlatban is?
Persze jó ez, jól kiszűri az embereket, nem azt mondom.
De lehet, hogy van jobb alternatíva is, kicsit nyitottabbnak kéne lenni. -
Tudom én is, nem azért mondom, de mégis elgondolkodtató. Többek között a push notifications nem determinisztikus rendszer, nincs garancia az üzenetek megérkezésére, ahogy azt az Apple illetékese már a legelső keynote-on mondta.
A TC1000-es példával én is vitába szálltam az illetékes topikban.
-
Azért ez LOL, hogy a Zynga-féle tömegtermelt tamagotchik jobbak lennének az App Store-os játékoknál. Wow, ez azért üt. Sokan panaszkodnak, hogy miért van olyan sok iPhone játékos teszt, de azért elolvashatnál párat, hogy képbe kerülj.
Egyébként úgy tűnik, hogy a Te fejedben is az a fals kép él, hogy a Flash-játékok a fán teremnek, az egy globális, bárkinek ingyen elérhető erőforrás.
Egy nagy frászt! Azokat is emberek fejlesztik. Ha azt akarják, hogy iPhone-osok is játszanak vele, sőt megvegyék a játékokat, ami a böngészőalapon egy kicsit körülményesebb, akkor portolják őket erre a platformra is. Például az ArmorGames is csinál ilyet.
Sőt az említett cég még jobban kivesézi az iPhone-os verziót, hogy az ingyenes Flashes móka helyett inkább megvegyék a programot a Store-ból a népek.
Apropó, képzeld, a Zynga is fejleszt iPhone-ra. A pókerjátékuk előbb volt a Store-ban, mint Flashben
-
válasz
talamasca #235 üzenetére
Az olvasás élményét nem akarom elvenni tőled, úgyhogy idézek az apple.com-ról:
"iPad Camera Connection Kit
The Camera Connection Kit gives you two ways to import photos and videos from a digital camera. The Camera Connector lets you import your photos and videos to iPad using the camera’s USB cable. Or you can use the SD Card Reader to import photos and videos directly from the camera’s SD card."Egyben ez azt is jelenti, hogy USB Host módra is képes.
Azért az nem gyakori manapság. Csak lenne nyíltabb... -
Kapacitív panel, úgyhogy gondolom a Pogo Sketch működik rajta
-
Nem szabad általánosítani egyik irányba se - két TFT között is brutális különbségek vannak. Pl. egy E90, E51 külső kijelző sokkal jobb, mint az 5800 okádék képernyője.
Az AMOLED vs. napfényből egyetlen videó volt, amikor a Jetből semmi nem látszik - de az már akkor is kiderült, hogy Layer 8 hiba, az idióta videókészítő elnézte, és nem a háttérvilágítást húzta 100%-ra, hanem csak a kontrasztot húzogatta.
Húzogathatott volna mást videókészítés helyett.
-
-
Egyetértek. Nekem a lapozgatós, vigyázok-nehogy-meggyűrődjön könyvélmény egyáltalán nem hiányzik. Nomeg a súly, méret és tartósság se mindegy.
Az egyetlen előnye a papírnak az e-tintás olvasókhoz képest a gyors navigálás - oda ugrasz pontosan, ahova akarsz, triviálisan egyszerűen. De ez csak szakkönyveknél kell, lineárisan olvasott regényeknél még ez se számít.
-
Senkinek se tűnt fel eddig, hogy a mi SIM-kártyáinkat nem tudjuk beletenni?
Tegnap senki se válaszolt rá, de az Engadgeten végre elmondták, mi az a micro SIM. Ilyenről nálunk egyetlen szolgáltatónál se hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest